Diskuse

Diskusní vlákno 3dny, sekce: Skylink

JOJ Šport - Openbox S3 - nefunguje

Ahojte, mám Skylink kartu v UNI čítačke, prepnutá na IRDETO. Samozrejme mi nefungujú kanály s vyšším zabezpečením, ako je LALA TV, ale teraz pozerám, nefunguje ani JOJ ŠPORT. Je aj na tomto programe vyššie zabezpečenie ? Dík.
uživatel
melod
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 169
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

Layer 2B

Práve čítam, že je tam asi tiež Layer 2B, pri Joj Športe. Tak mi to môžete potvrdiť, či je to tak.
uživatel
melod
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 169
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@melod

ano je to tak na vsetkych novo pridanych kanaloch ale co je zaujimane na joj sporte najdes aj inde
uživatel
vlado 07
Registrace: 8/2016
Příspěvků: 407
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

RE: JOJ Šport - Openbox S3 - nefunguje

blbosť Joj sport nie je vyššie zabezpečenie ide bežne na Irdeto ak ti ide TA3 musí ísť, Joj sport nejde na SkylinkLive
uživatel
Duzu
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 777
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

@Duzu

asi nemas pravdu ,mne TA3 ide a Joj sport nie ,tak potom ako to je mozne.
uživatel
jukon
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 559
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

RE: JOJ Šport - Openbox S3 - nefunguje

jasné že nemá pravdu chid A000 je tam od začiatku
uživatel
peto197601
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 723
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

@jukon

Určite, žiaľ, nemá pravdu, Cryptobox 650 HD JOJ Sport neotvorí, hoci TA3 ide ...
uživatel
Dzordzo
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 3 033
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

@Dzordzo

650 otvori treba nahrat prislusny soft
uživatel
jukon
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 559
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

jukon

mám síce Amiko a len uničítačku, už pre TA3 bolo treba nahrať nový SW zmena z CW na Irdeto,povytiahni kartu a znova zasuň a ihned ti oznámi že máš Irdeto, Joj sport naladiť na tú istú frek ako JOJ vyhľadať a pridá stanicu a prehráva, takže žiadne vyššie zabezpečenie ako má napr. Leo
uživatel
Duzu
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 777
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

RE: JOJ Šport - Openbox S3 - nefunguje

Potvrzuji, že JOJ Sport používá vyšší zabezpečení viz. CHID A000 :8)

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 914
Odpověď v diskusním vlákně 2dny
 

@melod

Amiko 8 260 a Cryptobox 752,ICE karta přepnutá do Irdeta,JOJ Sport a TA3 jedou.V Cryptoboxu 752 jede vše co balíčky Skylinku nabízí.
uživatel
karl75
Registrace: 2/2021
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

karl75

mne ale s vyšším zabezpečením nejdú ani na poslednom SW, amiká idú od 8150 a vyššie, prepnúť kartu ICE do Irdeta
uživatel
Duzu
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 777
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@Duzu

Není to tím že Openbox S3 a Amika do čísla 8 260+ nemají podporu komprese H.265/HEVC?Nevím,nejsu v tomto pevnej v kramflekách.
uživatel
karl75
Registrace: 2/2021
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@karl75

Tím to určitě není ... :8)

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 5 914
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

karl75

tie v tom nevysielajú , neviem či to vôbec niekomu ide v uni s ICE kartou, pokiaľ pôjde základ nebudem pre 3 programy kupovať niečo iné ,môžem to pozerať na inom no nie je veľmi čo
uživatel
Duzu
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 777
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

Openboxy

No na tieto prijímače softy urobiť nechcú zadarmo, aby to spracovalo aj vyššie zabezpečenie ako napr.cryptoboxy , takže ak sa dá, treba dať do openboxov modul.Otázne je, načo to "vyššie zabezpečenie" vlastne slúži, len asi nasrdiť riadne platiacich ľudí.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
uživatel
romannitra
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 1 050
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@melod

Ja som už dávno tvrdil ohľadom Openboxov, že je to iba priemerný, resp. podpriemerný stb, nič extra. A ako to v živote býva, tak z Trabanta sa dá ťažko urobiť Mercedes. Tu to platí tiež.
Takže buď sa poobzeráš po lepšom stb, alebo budeš používať modul v tomto súčasnom?! Je to krásne a len ba tebe!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 503
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@melod

Oprava poslednej vety:
Je to len a len na tebe!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 503
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@jukon

Jaký soft je prosímtě potřeba aby otevřel programy s vyšším zabezpečením na AB Cryptobox 650?
uživatel
Standa2
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 2 154
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@Standa2

nejsem si tak úplně jistý,ale mám dojem že to uměl už V1.09.18815 16-11-17 bin
kdysi jsem to nastavoval,ale teď už to nemám na čem vyzkoušet a na fleshi mi zůstal jen tento
mrkni jakej máš ty,můžu ho poslat
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 6 367
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@Standa2

650HD_V1.14.20433_09-05-2018
uživatel
peto197601
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 723
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@Standa2

tady je najdeš
https://cryptobox.sk/podpora/?cn-reloaded=1
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 6 367
Odpověď v diskusním vlákně včera
 

@Standa2

presne ako pise peto
uživatel
jukon
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 559
Odpověď v diskusním vlákně DNES!
 

vyssie zabespecenie

teraz som skusal ice kartu prepnutu na irdeto na amiko 8150HD TA3,joj Sport ide a HBO3 nie,uz som s toho jelen
uživatel
jukon
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 559
Odpověď v diskusním vlákně DNES!
 

@jukon

Mě to taky jede na Octagonu sx 88(režim irdeto) karta ice výměna R^

Skylink//13°+16°+19.2°+23,5°+39°+42°+52°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
uživatel
jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 4 917
Galerie: jackino
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra