Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ako naladit programy podľa seba

Ahojte všetci :)

väčšinou Vám tu píše môj priateľ mdrak, ktorý rieši všetky naše technické veci v domácnocti. No žiaľ po niekoľkých mesiacoch na Aro po mozgovej príhode, ktorú mi spôsobil lekár svojou chybou si musím všetky záležistosti riešiť sama a viac menej neúspešne :( Potrebovala by som vašu pomoc ak by sa dalo...viete mu prosím poradiť ako by som si usporiadala tv programy podľa seba? Snažila som si tam naladiť nový kanál a všetko sa mi prehodilo, dokonca mi tam píše aj omnoho viac programov, než predtým a ja sa tomu rozumiem asi tak ako hus do piva :( Kde to mám skúsiť usporiadať? Priamo v televízore či v satelite? Viem, že máme Skylink a tekevízor značky Panasonic...vedeli by ste mi čo najjednoduchšie poradiť?
ĎAKUJEM vám vopred za pochopenie a prípadnú pomoc.
Majte krásny deň
Nika

mdrak
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

Čvirik a kolektív

Už zas sa hráte hru "Sprostejší vyhráva" ?

plekab
Registrace: 3/2021

@mmiriboy

Napr. toto: "On totišto napr. poriadne ani nevie, či býva v rodinnom dome, alebo v byte?! "
Klamstva, osobne utoky, ohovaranie, osocovanie, zosmiesnovanie zaciatocnikov... V jednom kuse.
Asi ti to robi dobre, asi mas taky charakter :-/

romanss
Registrace: 7/2018

@plekab

Vsak nech prestanu, mne je to neprijemne.

romanss

@milde

Tak to sa @romanss naozaj podarilo:
"... na poradach aj tak vsetci hovorime po anglicky - aj Taliani a Spanieli, dokonca aj sef Australcan hovori po anglicky".

:))) :))) :))) Sme še pobavili!

Frank11
Registrace: 2/2009

@romanss

Práve Ty chceš u niekoho poukazovať na jeho charakter?
Ty ktorý si napísal toto?

"Chces si merat sily s mojim vzdelanim? :))) Prehral si."

Frank11

@plekab

Ja viem, že Jan Werich povedal:
"Jestliže se člověk hádá s blbcem víc jak půl minuty, hádají se už dva blbci"

a

"Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem".

Ale Jan Werich povedal aj:
"Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat."

Mám však pocit, že to skutočne nemá význam.

Frank11

@Frank11

A toho smajlika si tam videl? A ak si ho tam videl, tak co rozumiete pod takymi smajlikom, Kefalin? :))
Ponamka: Aj tu je smajlik.

A ano, kedze ja uznavam mudre vyroky Jana Wericha, tak je pre mna lepsie v tejto nechutnej dehonestacnej konverzacii s tebou pokracovat.

romanss

@romanss

Lenže Ty smajlíka dávaš hocikde. Napríklad v tom inkriminovanom príspevku si ho dal aj za touto vetou:
"... zatial co Cech na Slovensku nebude po slovensky hovorit nikdy. Takze ono to bude asi 1:1 :) ".
Mal by si nimi šetriť, lebo potom jeden nevie, čo s tým chcel básnik povedať.

Frank11

@romanss napísal:

Klamstva, osobne utoky, ohovaranie, osocovanie, zosmiesnovanie zaciatocnikov... V jednom kuse...

A vieš, o tom, že ten kto tu prvý a jediný začal s klamstvami si ty???
Osobné útoky, ohováranie, osočovanie, zosmešňovanie začiatočníkov?
Z útokom si začal prvý ty, teraz nevravím o tomto vlákne, ale o tom, v ktorom sme sa bavili o riešení útlmu reprodukovaného zvuku v domácnosti. Tam si nechcel pochopiť pravdu o jednoduchých a prostých faktoch a ich riešeniach!
Ohováranie?
Nie, vôbec, ja iba pripomínam fakty, ktoré sú voľne dostupné aj tu na fóre.
Zosmiešňovanie začiatočníkov???
Dovoľ aby som sa nad týmto tvrdením zasmial. Pretože ja som sa tu nechvastal a nebúchal do pŕs, že ja som Vševedko a nikto mimo mňa nie je lepší a múdrejší.
A ty sa odrazu považuješ za začiatočníka??? Veď doteraz si tu bol podľa svojich tvrdení "najmúdrejší"!
Zaujímavý posun k lepšiemu...
Len tak ďalej!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@romanss

Píš si už do zápisníka čo píšeš, lebo nejako sa strácaš a protirečíš si :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@mdrak

https://digitalne.ellano.sk/magazin-8/item/vyhladavanie-stanic-v-e2#pridaniesat Tady se podívej, pozorně přečti jestli na to stačíš, než se ti dva přestanou hádat a poradí.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

@digidik

ale coolstream nepouziva e2 !
aj ked principialne je to rovnake

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@digidik

Keby si pozorne čítal, tak by si sa dočítal, že Nika píše cez nick @mdrak a sama sa priznáva, že sa tomu rozumie "asi tak ako hus do piva". Dokonca nevie, ani či to má usporadúvať v Coolstream-e alebo v TV. Máš pocit, že by to podľa písaného návodu zvládla?
Jediná dobrá rada pre ňu je, aby si k tomu zavolala odborníka, ktorý sa v tom vyzná.

A pre Tvoju informáciu, Coolstream nepoužíva Enigmu ale Neutrino!

Frank11

@Frank11

Kdyby si pozorně četl, tak by si se dočetl, že jsem nikomu nic nenutil. Jenom jsem místo hádaní se, ukázal kde se o tom dočte, aby věděla co to obnáší. A jestli na to stačí? Tím souhlasím aby si na to sehnala odborníka. V návodu od Allano sk se píše. Návod platí pro E2 Open ATV, a jiných enigmách jako VTI a podobně. Neutrino byla taková první enigma. Já ji měl, ale to už je dávno.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

@digidik

Ja som niekde písal, že si niekomu niečo vnucoval?
Ide o to, že ak sa Nika tomu, ako to ona sama napísala, rozumie "asi tak ako hus do piva", tak ju (vzhľadom na to, že v STB má Neutrino) odkazom na návody o Enigme 2 môžeš len viac zamotať.
Relevantné odpovede dostala už v 2., 5. a hlavne v 6. príspevku.
Ďalšia diskusia sa potom už odvíjala od úplne irelevantnej ponuky istého diskutujúceho.

Frank11
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra