![]() |
|
Antik Discoverry scienceIde vam? alebo chyba u mna uz vcera to raz slo raz nie a dnes nejde |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@plekabPro ty méně chápavé s nápovědou![]() ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@plekabUž mi to fičí, nepozorne čítam, moja chyba.... |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
OscamSranda na Octagon SX88+ to po dopísaní v pohode beží, ale taký Ineos ZX4 - tomu sa nechce. |
Rasto1978
![]() |
|
@Rasto1978A čo by si čakal od takého Ineosu?Napr. Na stránkach Ellano.sk sa o tomto stb píše toto: Prijímač iNEOS ZX4 pracuje na uzavretom linuxovom operačnom systéme (uzavretom preto, že nejde do systému nič doinštalovať, všetky aplikácie a doplnky sú dané verziou FW). ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
@mmiriboyNemáš pravdu, u toho Ineosu sa dostanem v pohode do Oscamu, používam ho ako klienta. čiže všetky programy mi idú okrem spomenutých, po dopísaní spomenutého riadku ten prijímač nechce dekódovať tieto spomenuté programy. Pritom oscam.conf je na chlp rovnaký ako v tom Octagone. Len v tom octagone je novšia verzia Oscamu, tak asi v tom bude problém. |
Rasto1978
![]() |
|
@Rasto1978Presne!Binárka Oscamu je najdôležitejšia vec, tá to musí podporovať! Apropo! Niečo sa mi marí, že do tých Ineosov išiel dať aj nejaký alternatívny image, takže v takom prípade je možné, že aj ten oscam tam funguje. Neviem presne, ani ma to zatiaľ nikdy extra nezaujímalo, pretože nemal som v rukách tento typ stb. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyPodpora na Ineos skončila dávno, poobzerám sa po tom alternatívnom softe. |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Antik Discoverry sciencedisablecrccws_only_for je v oscame cca 5 rokov stara vec, ktora riesi full 8B cw miesto 2 x 3 + 1 s kontrolnym suctom. Ked to nechodi, treba si to nahodit do oscam.server a nie do oscam.conf, inde by som asi problem nehladal :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
Amiko Mini HD265 ideAktualne som vytiahol z krabice Amiko Mini HD265 a funguje aj Animal aj Science verzia firmware 1.5.27. |
tulo
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
@jozef BADal som to aj do oscam.server - ale nič, nechodí to. |
Rasto1978
![]() |
|
@Rasto1978skus teda v oscam.server disablecrccws = 1Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@Rasto1978Problém skôr vidím v binárke samotného oscamu. Ja som to napr. rozbehol vo všetkých stb, v ktorých je štandartný oscam, ale na stb Qviart, kde je momentálne spustený private oscam (layer2b & Skylink), tak tam mi toto dekódovanie u AntikSAT nefunguje (samoz. - stb je ako klient). Ešte mám jeden nápad v zálohe, len som sa zatiaľ k tomu nedostal.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyskus to co pisem vyssie, je to pouzitelne od roku 2011Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@jozef BANejde mi ani toto. |
Rasto1978
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |