Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Univerzální dálkový ovladač - jaký?

Dobrý večer, sháním nějaký universální dálkový ovladač se schopností učení se tlačítek po tlačítku. Nemusí mít ani displej, ale uvítal bych podsvícení tlačítek. Jedno takové mám z Lidlu, ale vadí mě že nemá čtyři barevná tlačítka vedle sebe a mám ho už i opotřebované. Pokud by takové nebylo tak klidně i bez podsvícení a aby umělo ovládat alespoň 4 přístroje raději i více. Z lidlu co mám umí 10, což ani nevyužiju. Na trhu je jich dost, ale vetšinou bez podsvícení. Kdyby někdo doporučil nějaké dobré s podsvícením nebo i bez budu rád. Děkuji.

DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100

hmmm
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Univerzální dálkový ovladač - jaký?

No každopádně je programovatelný naprosto komplexně, má podsvícená tlačítka a není to čínský šunt, kterému za rok omakáš nápisy a za dva roky přestane fungovat. O tom, co je a co není elegantní lze jistě vést diskusi a také to závisí na vkusu každého soudruha. (A tréninku toho vkusu, protože tohle nepřichází samo.) Napadá mne otázka, jestli 515 jsi někdy viděl a používal i jinak než na obrázku.
Budoucnost ovladačů je otazník, jestli to nesměřuje spíše k něčemu jako ne dotykový mobil. Nebo něco myš, nebo laser a ukazování na obrazovce.

Antonín
Registrace: 8/2005

Kdysi dávno jsem měl v ruce 510.Což je +- identický model.
Ono je to naprosto jedno...Váš model se nedá desetiletí koupit,655 blbě ale dá.

TomOne
Registrace: 9/2009

@digidik - vlákono jsem četl když bylo čerstvé a i teď znova. Objednal jsem ten Philips jak jsem psal. Už měl být dnes doručený na prodejně ale nějak jim to trvá jak to člověk zaplatí předem. Píše se u něj že se umí učit po tlačítku ale podsvícení má jen u volby přístroje. Nej podsvícené je z toho Lidlu za pár kaček, ale nikde není a hlavně potřebuji 4 barevná tlačítka vedle sebe a to z toho Lidlu nemá. Přesto za tu cenu kdyby bylo opět k mání bych ho vzal i kdyby leželo.

DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100

hmmm
Registrace: 1/2006

@hmmm

už jsem ti psal,jestli chceš

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra