![]() |
|
JOJka chce, aby operátori nešírili ČT Sportviac na zive |
nbej
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 98 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
@AntonínA ja vravím o niečom inom, než o prachoch? Samozrejme je to v prvom rade o peniazoch a potom o hyenizme. Vravím tieto žabo-myšie vojny al-la "Made in Čekoslovakia" nemajú obdoby! Každý si sleduje len svoj plný hrant a kašle na brata. Asi tak v skratke.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 153 |
![]() |
|
@mmiriboy"... kašle na brata..." Nechci tu spouštět flejm, ale nebyli jste to náhodou vy, Slováci, co se chtěli osamostatnit? Asi tak ve zkratce.![]() |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@Bad PeteAno, boli sme to my, Slovaci. Doteraz sa za nich hanbim.Nikdy som vznik samostatneho Slovenska neoslavoval. Verte-neverte, 1.1.1993 som z okna vyvesil ciernu zastavu. Ako Meciarovi, tak Klausovi zelam len to najhorsie - lebo sa nepytali na nazor obidvoch narodov. Bad Pete, ty jses vlastne Good Pete ![]() |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@mmiriboy"... ja som iba konštatoval fakty."Aj ja som len skonštatoval fakty, takže zopakujem Ti moju otázku. V čom sa mýlim a nemám pravdu vo svojom príspevku, ktorý je umiestnený v diskusnom vlákne "JOJka chce, aby operátori nešírili ČT Sport (# 2929)"? |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 496 |
![]() |
|
RE: JOJka chce, aby operátori nešírili ČT Spor...prášivý meciar z klausom bez referenda rozhodli o nás bez nás |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
@Frank11 napísal si, citujem:Pokiaľ JOJ nespustila športový kanál, tak im bol celý ČT Šport a jeho poskytovanie v SK ukradnutý. A zrazu im ide o dodržiavanie vysielacích práv.No a ja som vo svojom príspevku narážal práve na obsah tejto vety, t.j. napísal som, citujem: V tomto nemáš pravdu, TV Joj nezačala bojovať proti vysielaniu českých programov na Slovensku až po spustení Joj šport!... atď, atď... K tomuto môjmu tvrdeniu som samozrejme sem nechcel vkladať žiadne web odkazy na cudzie stránky ( podľa pravidiel tohto fóra to nie je ani povolené), tak preto som ťa ďalej vo svojom príspevku odkázal na svojvoľné vyhľadávanie histórie príspevkov o JOJ group a jej boji proti vysielaniu českých programov na Slovensku ktoré sa týka aj ČT. Toť vsjo, z mojej strany, pre vysvetlenie. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNehnevaj sa, ale znova píšeš len polopravdy.V tomto vlákne je diskusia o ČT Šport! Ja sám som napísal: "Pravdu máš v tom, že TV JOJ už predtým bojovala proti nezákonnému šíreniu českých KOMERČNÝCH televízií na Slovensku". A Ty si napriek tomu napísal: "V tomto nemáš pravdu, TV Joj nezačala bojovať proti vysielaniu českých programov na Slovensku až po spustení Joj šport!". To slovíčko "komerčných" si vynechal zámerne? Takže posledný krát. Pravdu máš v tom, že TV JOJ už predtým bojovala proti nezákonnému šíreniu českých KOMERČNÝCH televízií na Slovensku. Avšak v tej dobe, keď JOJ začala bojovať proti nezákonnému vysielaniu českých komerčných staníc na Slovensku, tak ich absolútne netrápilo nezákonné šírenie českej verejnoprávnej stanice ČT4 Šport! Nič proti tomu vtedy nenamietali! Ich trápili len komerčné stanice (hlavne Prima, Barrandov vzhľadom na nízku sledovanosť ani nie), ktoré im ujedali z reklamného koláča, respektíve spôsobovali, že programy JOJ sledovalo na Slovensku menej divákov ako by mohlo. ČT Šport v tej dobe nebol ich konkurenciou, preto zvysoka kašlali na to, či je šírenie jeho vysielania na Slovensku zákonné! Až keď im po spustení ich vlastného športového programu začal byť konkurentom, až potom im zrazu začalo vadiť jeho šírenie na Slovensku. Im v princípe vlastne vôbec nejde o dodržiavanie zákonov. To začnú vyžadovať až vtedy, keď im konkurenčný program môže znížiť ich sledovanosť. Tak ich prosím nestavaj do pozície nezištných ochrancov zákona, lebo to tak z tých Tvojich príspevkov vyznelo. V tom všetkom je len biznis a boj o vlastné koryto, nie snaha o dodržiavanie zákonov všeobecne. Takže aj z mojej strany je to už všetko na vysvetlenie. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11Nič v zlom, ale ty si si skutočne nedal ani trošku námahy a popátral trošku po webe. Keby áno, tak by si narazil napr. aj na takúto info:https://zive.aktuality.sk/clanok/124272/tv-joj-operatorom-vypnite-ct-male-primy-a-cast-archivu/ Inak je to info z r. 2017! Z ostatnými časťami tvojich názorov súhlasím a už nemám chuť to ďalej rozoberať. Pekný večer prajem. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyPrepáč, máš skutočne pravdu. Česká verejnoprávna TV sa mi vtedy v tých požiadavkách JOJ nejako nezafixovala. Moja chyba. |
Frank11
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |