![]() |
|
DAB+ antenaahojte prosim Vás mate nejaké doporučenie pre vnutornú vkv/DAB+ antenu.Nie velmi drahu,vopred ďakujem za odpovede. |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@jousi, @duzujousi sú aj lastovičky Nitra 20kW, Žilina 5kWDuzu, prečo by v aute nemohol byť kvalitný posluch??? aký je problém s tým, že FM jednej stanice je na rôznych frekvenciách? čo na to RDS ? DAB nemusí byť vôbec lepšie ako FM, viď ORF rádiá ktoré na FM hrajú kvalitnejší zvuk ako slovenské DAB. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
@ Xmux ..Ano, antena je to ISKRA, uz v zivote nekupim.. No podla mna ten mikrocip moze byt aj na to co pises, ale musi tam byt nejake "*urvitko" pretoze ak som dal to tej ISKRA anteny iny F konektor, tak chytila nizsie frekvencie.. Aj tu 5D. Mi nepride ze je len na vyssei frekvencie, teda s ich original naprd F-kom ano..Konstrukcne je Vaten o niekolko levelov vyssie nez ISKRA,Vaten mi pride mohutnejsia a lepsie spracovana.. Tolko moja skusenost. Az tak podrobne som sa tomu nikdy nevenoval, bo je jasne, ze je vela moznosti ako si zbastlit fajnu antenu :-) |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
@Mopky2Každá yagina už z principu funkce nějak přijímá i pod pásmem, na který je "vytuněná". To o čem mluvíš bude spíš problém použitýho čínskýho F-ka za 0,5 Kč, možná i míň, na kterým vzhledem k oj.ebané konstrukci vznikají neidentifikovatelný impedanční skoky kus od kusu jiný! Ale tak co bys dneska chtěl, za ty prachy !? :-) Já na svý antény používám zásadně Amphenoly, ale ty momentálně stojí i s matkou a podložkou 20Kč! (Což je pětina, i víc, velkoobchodní ceny antén vyráběných komerčně po vagónech). To je podobný jako zbytek používanýho materiálu, běžně hliník tl. 0,8mm , já 1,5mm , což je téměř dvakrát tolik :-) Musí to být levný, tak se to někde musí ošidit, aby se toho prodalo co nejvíc, navíc zákazním si to tak žádá! A musí to vydržet nejlépe dva roky a den a pak je třeba koupit další, aby bylo dál co vyrábět :-) Tak je to dneska prostě se vším, taková je doba a tak jsme to chtěli! |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 411 |
![]() |
|
@XmuxOno tí Slovinci majú pre každú anténu viac druhov plošáčikov (akože to F-ko) - od obyčajného "symetrizáku" až po ofiltrované predzosíky. Mopky má plošáčik s filtrom na pôvodné DAB pásmo. Inak s tými obchodníkmi máš pravdu. Len sa čudujem, že už aj Sortec. |
whitecreek
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 140 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |