Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nagravision

Co říkáte na to, že když si koupíte Kaon MZ-52 a zadarmo přeregistrujete ICE kartu na virtuální kartu Nagravision v přijímači, tak už po tom nepůjde přeregistrovat na jinou kartu a budete muset zaplatit všechny poplatky jako za novou kartu. Tak že karta na jedno použití a vyhodit. Pro Skylink dobrý kšeft.

vlcek
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nagravision

ak ho budem musieť meniť po záruke za iný ostáva mi aktivácia a nebudem platiť za aktiváciu , tak isto ako teraz zaplatil som len cenu prijímača, ak niekto ešte skylink nemal musí platiť i aktiváciu

Duzu
Registrace: 7/2005

dagy2

k čomu je mi dnes karta ICE? mal som ju a musel som ju meniť lebo nejde RTVS, ak dnes kúpim akýkoľvek iný prijímač , nemám nikdy istotu že bude mať stále podporu, tak isto ako už nemá Amiko, pri kaone mám istotu že musí mať podporu, jeden ofic prijímač mám len preto aby som mal stále príjem, lebo vypadne net a žena ma ide zožrať

Duzu

@Duzu

Prepáč už, ale o čom točíš? Aké poplatky. Máš Kaon so "zabudovanou" kartou a čo s tým chceš robiť? Či čo? Ak sa Ti Kaon pokazí, tak Ti preregistrujú kartu na nový prijímač Kaon. Kde je problém?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Duzu

Kde je na webu Skylinku napsáno, že to jde? Už jsem psal, že na infolince Skylinku mi sdělili, že to nejde!

vlcek

@Dagy2

Mně se to netýká, já bych také kartu ICE neměnil. Stačí modul a karta bude sloužit ještě mnoho let. Mě šlo o to, že dost lidí se ptá jaký přijímač na Skylink, tak mě zajímá ta výměna virtuálních karet, aby v budoucnu nebyl žádný problém. Na infolince mi také sdělili, že v tom Kaonu není žádná virtuální karta, ale je tam malá kartička, tak nevím, komu dneska věřit?

vlcek

@petersk

Jsi si jistý, že to jde, nebo vaříš z vody, když mě řekli, že to nejde!

vlcek

@vlcek

Nechápem, že čo myslíš? Samozrejme, keď budeš mať problém tak Ti dajú nový s preregistrovanou kartou aby Ti fungoval. Čo si myslíš? Že keď si preregistroval ICe kartu na "Kaon", že Ti to zmenia späť? Tak nato zabudni, alebo zato zaplatíš.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@vlcek

Jaj teraz čítam, že Ty na tom zarábaš. Takže odo mňa toľko. Vyrieš to ako chceš.

petersk

@petersk

Chci, abys mi odpověděl na jednoduchou otázku, máš to ověřené, nebo si to jenom myslíš, ale nevíš to jistě? Já když někomu radím tak jedině zadarmo, mi stačí mít dobrý pocit, že můžu někomu pomoct a proto mě to zajímá. Nerad bych radil blbě. Jo, když by někdo chtěl vyměnit Nagravision za ICE kartu, jak píšeš, tak to snad nemyslíš vážně.

vlcek

jak by to mohl mit vyzkousene kdyz jeste ani skylink ty moduly nagra neprodava ?! :)))

kristian1
Registrace: 7/2016

@vlcek

znas svoje prava ? ja bych tak videl z tech tvejch prispevku ze to moc valny neni.
mam za to, ze pokud se ti rozbije prijimac kde je nejaky bezkarty vazany na nejaky poplatky, tak ti to preregnou na jinej protoze ti to znemoznilo pouzivani sluzby. v cem je podle tebe problem ? pokud by to nepreregnuli, tak to je na ČOI a nemaj cestu jak z toho vybruslit. a myslim si , ze ti to abo musej preregistrovat presne tam kam chces. treba na i na ICE. pokud mas takovou kartu ve svym uctu tak to jen jejich interni problem, protoze operator neumi. to te zajimat nemusi, to je tvoje pravo. jinak muzes odstoupit od smlouvy a na tu ICE si sluzbu znova zaplatit.
tak se tedka predved ty jak to mas s krasokorculovanim :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

S tím právem bych se dnes moc neoháněl, pravdu má většinou ten, kdo má lepšího advokáta. Operátorka na infolince Skylinku možná neví a improvizovala, ale na stránkách Skylinku by měla být jasná informace, aby to nemohl kdekdo překrucovat.

vlcek

@vlcek

me vubec nezajima nejaky tvrzeni soudruzky telefonistky. ty jako abonent chces plnit a to jakym zpusobem je jedno. jestli to je bezkartovyn prijimacem nebo kartou v modulu. ty jsi pro plneni udelal maximum. mas kartu , at ti to prevedou.
neprevedou ? tak si zavolame ČOI. idealni by bylo kdyby si byl prudic z dtest party, tam se pak budou smejkat asi uplne minimalne.
ale nejakej precedenc by bylo treba zridit. jdes do toho ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

Věřím tomu, že Skylink tuto výměnu umožňuje, nebo bude umožňovat, akorát se za tím o tom nikde nezmiňuje. Můj dotaz byl asi předčasný, protože zatím stým nemá asi nikdo zkušenost, ale bylo by dobré to vědět, aby v budoucnu nedocházelo ke zbytečným problémům.

vlcek

@vlcek

Vlcku vlcku, na nějaké tvoje hypotézy cobykdyby ti ta holka z helpline ani nemůže reagovat jinak, než že to nejde, protože to teď v systému prostě nejde. Ona s tebou nebude teoretizovat co bude/nebude možné v budoucnu. A logicky zřejmě ani v budoucnu jejich systém nebude umožňovat jednoduchou výměnu nějaké karty za jinou stejného typu! To totiž nejde ani teď - nevyměníš si v zák. zóně jednu kartu Irdeto za druhou Irdeto!! Pokud máš dotovaný příjímač/modul s vázanou smlouvou, tak to bude v případě poruchy problém Skylinku, jak píše bublina, ale pokud si koupíš od nich příjímač bez vázanosti, tak v záruce ještě taky, ale po záruce už to bude problém tvůj. Úplně stejně, jako to máš teď u všech karet bez vázanosti. Když se ti dnes Irdeto karta pos.re, tak si můžeš objednat za 550 kartu náhrada, nechceš, tak ti tu nefunkční kartu zruší a peníze převedou do kreditu, ze kterého si můžeš předplatit služby na jiné kartě... ale pokud už žádnou jinou nemáš, máš smůlu a musíš si pořídit/zařídit prostě nějakou tu jinou kartu sám...
To, že je nagra karta vestavěná do přijímače... je z pohledu zákazníka ta její největší ""výhoda"" :laughing: :laughing:
https://www.skylink.cz/jak-postupovat-v-pripade-poskozeni-ci-ztraty-dekodovaci-karty

lance
Registrace: 10/2008

@vlcek

Overené to nemám, ani nikto asi ešte, lebo je to nová vec. Ale logicky mi z toho vychádza, že ak Ti niekto poskytuje nejakú službu a platíš zato, tak aj v prípade problémov Ti musí zabezpečiť chod služby. Ináč ešte stále nechápem, že prečo to chceš preregistrovať na inú kartu? "karta na jedno použití a vyhodit." prečo by bola?

petersk

@petersk

On si myslel, že normálně by mělo být možné přeregistrovávat kartu jednu za druhou jako ponožky a zarazilo ho, že když by si teď nějakou starou ICE přeregistroval (vyměnil) na novou nagru (píše o Kaon MZ-52), tak následně už za tu nagra kartu neudělá žádnou další výměnu (kdyby potřeboval...). Důvod proč měnit starou ICE na nový nagra mopdul/přijímač je jistě úspora litr CZK za aktivaci nového přijímače/modulu, který si chce vlcek kdoví proč pořídit...
Už to chápeš? :)))

lance

lance

na webe majú stále že predávajú kartu irdeto, a platíš i aktivačný poplatok len ak si nový, ak meníš kartu za inú platíš len kartu ale nie 550, kartu môžeš stratiť alebo poškodiť,
pritom teraz dostaneš už len virtuálnu kartu v prijímači alebo v module a platíš pri zmene len prijímač alebo modul skartou

Duzu

@Duzu

Zase jsi to všechno splantal! Přitom je to tak jednoduché - 550 je platba za kartu "náhradní", která je typ Irdeto a kterou ti pošlou na dobírku za 550 a zaregistrují namísto nějaké tvé původní karty pokud ji ztratíš, zničíš, nefunguje atd.... Za aktivaci (výměnu) této náhradní karty už nic víc neplatíš, 550 je cena za kartu samotnou i její přeregistraci namísto nějaké tvé původní nefunkční karty, chápeš? Všecko to máš jednoznačně a jasně popsáno na jejich stránkách dle odkazu výše...

lance

@lance

No čo si napísal, to som pochopil :)))

petersk

Pánové necháme už toho, jak jsem psal výše o mě nejde. Ta otázka byla hypotetická co kdyby, jinak díky za názory. Přejí všem krásný Nový rok, hodně zdraví, štěstí a nohy v teple.

vlcek

lance

spackal si to tiež ,lebo sme nenapísali menu ty Kč a ja Eur, prúser ked ešte stále nemáte Eur, pritom každá krajina v EU sa zaviazala za jeho prijatie,len nikto nepovedal dokedy
ale teraz mám Kaon 52 je úplne jedno či ho kúpiš za svoje záruka 2 r. alebo na zmluvu na 2 roky za 1 Eur ale vyšší balík, len následne ak sa pokazí platím cenu za niečo nové, nie len za kartu

Duzu

tak uz je od vcera novy nagra modul v prodeji i u Skylinku. huraaa. jen pul roku zpozdeni. 👍

kristian1
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra