![]() |
|
dává Skylink ještě nějaké balíčky =v akci=?Dostal někdo v posledních cca 2 měsících od Skylinku nějakou akční nabídku na zlevněný balíček... jaký, za kolik? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: dává Skylink ještě nějaké balíčky =v akci=...Tak za prve - pokud vim, akcni nabidky trvaji jeste nejakou dobu i po skonceni predch. predplatneho (v radu tydnu).Za druhe - SL nikoho o nic neokrada at uz je zvolen pocatek noveho balicku jakkoli, protoze pokud nový balicek zacne jeste v prubehu stareho tak se pomerna cast penez za nedocerpany stary balicek automaticky pricata k uhrade za novy balicek a umerne tomu se prodlouzi doba noveho predplatneho (tento princip je funkcni u SL co si pamatuju...) Za treti - pokud se prodluzuje stejny balicek tak se automaticky nabizi pocatecni datum presne navazujici na skonceni stareho balicku - tj. uplne logicky. Pokud predplacis jiny balicek tak se automaticky nabizi aktualni datum - tj. opet logicky, pac nikdo nemuze vedet jestli chces navazovat na stary balicek az po jeho skonceni anebo chces prejit napr. na drazsi balicek hned (tj. s vyse popsanym zapocitanim nedocerpane castky). A hlavne - toto navrzene pocatecni datum aktivace ma user vzdy pod svoji plnou kontrolou (muze ho vzdy zmenit), coz nebyva u vsech operatoru bezne... takze v tomto systemu skutecne nevidim zadny duvod k nejakym stiznostem |
lance
![]() |
|
RE: dává Skylink ještě nějaké balíčky =v akci=...to jsou tvoje sny, ale takhle to skutecne vubec nefunguje. jak jsem se vloni presvedcil, tak nabidka na slevu zmizela hned co mi skoncilo abo.tim mi skoncila i platnost karty a cau. dalsi z tvych pohadek ? uz ti dali nemecky obcanstvi ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
Pravda jak je to zrovna teď s platbouMěl jsem na jedné kartě serpo do decembra 22 a na druhé do maja 22.zaplatil jsem na obou smart,který naběhl okamžitě a serpo se o jeden rok posunulo na konec.Pak jsem na jedné kartě ještě dal platbu kartou jeden měsíc 149,asi mini-naběhl na konci smartu a serpo se posunulo za miniTak je to páni diskuteri |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
@korkoranjo jasne, takhle by to melo podle logiky veci fungovat. ale pred rokem to takhle nefungovalo. a jeste predtim to nefungovalo vubec. ja jsem takhle prisel o 3 mesice serpo.ale ten pan s tim nemeckym obcanstvim co tady rozdava moudra tohle jaksi nechape (a kazdej kdo zna tuhle nemoc to pochopi) a furt dokola mele nejaky svoje preludy o tom, ze vsichni ostatni a hlavne uzivatel bublajs melou nesmysly .... Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: dává Skylink ještě nějaké balíčky =v akci=...no jo chlapci, jak říkal klasik žádná sleva není zadarmo![]() ![]() |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@korkoranjo, serpo se posouva presne jak pises.. a funguje to takhle uz roky...![]() |
lance
![]() |
|
RE: dává Skylink ještě nějaké balíčky =v akci=...Jen Bublajsovi ne, to se snaží vysvětlit..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535Tak at si reklamuje u operatora proc zrovna jeho kartu okradaji nejakym "specialnim zachazenim" ... tady mu jsou ty jeho vyplachy houby platny![]() |
lance
![]() |
|
RE: dává Skylink ještě nějaké balíčky =v akci=...Možná mu to nikdo neporadil..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: dává Skylink ještě nějaké balíčky =v akci=...uz jsem to nekolikrat resil a nikdo nic nevyresil. vsechno se snazili vyhladit tim ze to neni mozny a tak podobne. vicemene to zpetne neumim dokazat, protoze stopy zahladili.tvrzeni ze to tak funguje roky je podle me zcela mimo, ale co chtit od uzivatele co si nemapatuje co dela, natoz co tvrdi. no nic, ja se na nich zahojil jinde, ale varuju vsechny pred jejich jednanim. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@lanceZrovna jsem dostal neodmítulnou nabídku Smartu za 1799,-ale až když jsem vyslechl několik nepřijatelných,vyšších nabídek.Vyplatilo se vydržať👌🤳😎 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |