![]() |
|
Možnost viru v tvExistuje reálná možnost,že v tv budou nějaké viry jako v pc? V tv Samsung jsem narazil v menu na "kontrola zařízení na výskyt virů"Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Možnost viru v tvA ja to poviem mame !![]() |
starter12
Registrace: 1/2022 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@mmiriboyZautocil??? Dovol parafrazovat: Co rozumiete pod takym slovom zautocil? |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssDarmo sa štorcuješ pravda je taká, aká je!Priznaj si to otvorene a to že ťa nahneval ten "pobyt" na blackliste a teraz si to skúšaš vykompenzovať útokmi. Samozrejme, keby som sa neohradil proti tomu, tak tie tvoje "útoky" by boli čoraz intenzívnejšie a možno aj horšie. Takže chlape! Ja navrhujem jednu vec, t.j. nereaguj láskavo viac na moje príspevky a budeš mať odo mňa pokoj. Pretože dráždiť osie hniezdo sa nevypláca, to snáď vieš, či? P.S. Týmto končím túto rozpravu a prajem pekný zvyšok dňa. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 145 |
![]() |
|
@mmiriboyNenahneval. Kecas.Nereagovat na tvoje prispevky? OK, pre mna ziadny problem. Ty zase nereaguj na moje, odpusti si zosmiesnujuce komentare k mojim prispevkom a tym budes pre mna vzduch. O to iste som ziadal uz davno teba a petersk a aj ty aj on to porusujete a s utokmi neprestavate. Takze - vojnova sekera zakopana? Dohoda? Potvrd. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssAni ma už nespomínaj v cudzom príspevku. Si ako malý chlapec, keď Ťa ignorujeme tak musíš furt niečo vymyslieť a rýpať a urážať. Ako tu čítam ostatné príspevky, stále Ty rýpeš do každého. Prestaň reagovať na mňa a budeš mať pokoj.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 649 |
![]() |
|
@romanssTu sú Tvoje príspevky len dnes, ktoré si neadresoval mne ani miriboyovi. Tak kto tu útočí a uráža?„Presne tak. Nejsou divaci. Ja taky fotbal ignoruju - protoze to uz dlouhou dobu neni sport, ale politika a stroj na penize. Miliony penez. Fotbal je dobrym prikladem toho, proc vyraz "sportovni chovani" byl degradovan na podvod, zakerny utok a jiny hnus. Fotbal nema se sportem nic spolecnyho. Proto se na fotbal nedivam.“ „o neni muj problem - naopak, je to moje vyhoda. A jestli tebe moje vyhoda nezajima, tak jednoduse - nereaguj. Docela snadny, ze jo?“ „Napisal si 4 riadky a neporadil si nic. hokejka napisal riadky iba 3 a poradil uplne. Rozdiel medzi vami dvomi je zrejmy.“ „Stejne je Sparta lepsi „ T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mmiriboyNo konečne sa vojnová sekera zakopala sama![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@romanss napísal:Nenahneval. Kecas.moje vyjadrenie: ![]() ![]() ![]() Sám neveríš tomu, čo píšeš! Ale je to tvoj život a tvoje strasti... ![]() Ale k veci: Ja to čo som napísal vo svojom predošlom príspevku, tak za tým si stojím. A taktiež ja si nepotrebujem nič potvrdzovať, keď raz niečo poviem, tak to platí! Nerobím si zo svojich slov "dobrý deň". A samozrejme, ak spravím chybu, tak si ju priznám otvorene a na rovinu a nevykrúcam sa okolo toho, ako hus okolo horúcej kaše. Z mojej strany je táto "sága - off topic". Pekný zbytok večera prajem. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 145 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |