Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

odchod ze sat na IPTV

Ahoj, rozhodl jsem se odejit z SAT sveta, odmontuju talir a konec.
Otestoval jsem si nejake trial nabidky zahranicnich IPTV provideru a funguje to v pohode. Jen mam dotaz, na čem je nejlepší to provozovat. Mám sice Android TV, na ktere jsem to zkousel pres appku z GooglePlayStore a pak i pres KODI, ale prvni me nenadchlo rozhranim, moznosti editace programove nabidky a pomale odezvy. Mam Formuler4, pres ktery jedu sat a uz ho tedy nevyuziju. Nepovedlo se mi ani za (nevhodné slovo) to na tom rozjet, kdyz jsem se tam snazil pres puttynu doinstalovat ten wget link, tak to porad vyhazovalo chybu, ze nevidi iptv.sh atd. Tak jsem se na to vysral. A konecne ten dotaz - doporucite mi koupit nejaky IPTV BOX? Bude fungovat lip nez ten Formuler, bude rychlejsi, lepsi podpora toho IPTV protokolu, proste nebudou to zbytecne vyhozene penize, kdyz mi doma lezi ten Formuler a staci to na nem rozchodit? dik za podnetne prispevky, hejty si nechte...

lyky
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: odchod ze sat na IPTV

skusil som ten Tivimate, android boxe, dal som tam playlist vytiahnuty z primaca vo vedlajsej izbe, ide to ale neukazuje epg, da sa to nejak nastavit? Dik

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

@kratos

Musí to podporovat IPTV server. Já jen vepíšu údaje a naběhne mi EPG, picony, archiv zpět 7 dnů i mediatéka :-)

michalnew
Registrace: 3/2019

ja to streamujem z linuxoveho primaca, nemam externy zdroj, jedna sa o to ci ten linux dokaze posielat epg do tivimate?

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

Co byste doporucili za providera, kde by v Tivimate fungovalo dobre EPG, catchup tak 5 dni, aktualni VOD (US serialy do 12 hodin po premiere) a v HD bez problemu synchronizace A/V, funkcni i pres VPN, rychly prepinani+pretaceni a UK programy bez loga providera/hodin?

drhans
Registrace: 12/2009

@drhans

7 dni catch up to je tak rocne kolem 300USD

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

Nebo nebazírovat na Sky UK, ale spokojit se s ruským NTV+ a jsi na desetině Tebou jmenované ceny - se vším, co dotyčný chtěl (archiv ale na týden až dva)

michalnew

No mě by zajimal spíše provider kde jede belgická VTM ve slušné kvalitě

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

Mam.... 1920/1080 50 FPS, podle EPG nějaký film Spoed

michalnew

Výběr audia

Je nějaká možnost vybrat si audio na kanále, který obsahuje víc audio stop? Třeba HBO v maďarštině není optimální...Mam to zatím napřímo v AndroidTV Sony, přes TIVIMATE.

lyky
Registrace: 8/2010

obvykle ten stejny program tam byva ve vice zvukovych mutacich a nebo s titulky.

kristian1
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra