![]() |
|
odchod ze sat na IPTVAhoj, rozhodl jsem se odejit z SAT sveta, odmontuju talir a konec.Otestoval jsem si nejake trial nabidky zahranicnich IPTV provideru a funguje to v pohode. Jen mam dotaz, na čem je nejlepší to provozovat. Mám sice Android TV, na ktere jsem to zkousel pres appku z GooglePlayStore a pak i pres KODI, ale prvni me nenadchlo rozhranim, moznosti editace programove nabidky a pomale odezvy. Mam Formuler4, pres ktery jedu sat a uz ho tedy nevyuziju. Nepovedlo se mi ani za (nevhodné slovo) to na tom rozjet, kdyz jsem se tam snazil pres puttynu doinstalovat ten wget link, tak to porad vyhazovalo chybu, ze nevidi iptv.sh atd. Tak jsem se na to vysral. A konecne ten dotaz - doporucite mi koupit nejaky IPTV BOX? Bude fungovat lip nez ten Formuler, bude rychlejsi, lepsi podpora toho IPTV protokolu, proste nebudou to zbytecne vyhozene penize, kdyz mi doma lezi ten Formuler a staci to na nem rozchodit? dik za podnetne prispevky, hejty si nechte... |
lyky
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 26 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVskusil som ten Tivimate, android boxe, dal som tam playlist vytiahnuty z primaca vo vedlajsej izbe, ide to ale neukazuje epg, da sa to nejak nastavit? DikZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
@kratosMusí to podporovat IPTV server. Já jen vepíšu údaje a naběhne mi EPG, picony, archiv zpět 7 dnů i mediatéka :-) |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVja to streamujem z linuxoveho primaca, nemam externy zdroj, jedna sa o to ci ten linux dokaze posielat epg do tivimate?Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVCo byste doporucili za providera, kde by v Tivimate fungovalo dobre EPG, catchup tak 5 dni, aktualni VOD (US serialy do 12 hodin po premiere) a v HD bez problemu synchronizace A/V, funkcni i pres VPN, rychly prepinani+pretaceni a UK programy bez loga providera/hodin? |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
@drhans7 dni catch up to je tak rocne kolem 300USD |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxNebo nebazírovat na Sky UK, ale spokojit se s ruským NTV+ a jsi na desetině Tebou jmenované ceny - se vším, co dotyčný chtěl (archiv ale na týden až dva) |
michalnew
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVNo mě by zajimal spíše provider kde jede belgická VTM ve slušné kvalitěT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMMam.... 1920/1080 50 FPS, podle EPG nějaký film Spoed |
michalnew
![]() |
|
Výběr audiaJe nějaká možnost vybrat si audio na kanále, který obsahuje víc audio stop? Třeba HBO v maďarštině není optimální...Mam to zatím napřímo v AndroidTV Sony, přes TIVIMATE. |
lyky
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVobvykle ten stejny program tam byva ve vice zvukovych mutacich a nebo s titulky. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |