![]() |
|
Skylink LiveTVřeším s podporou Skylink nekvalitní přehrávání jejich týdenního archivu a videotéky - seká se zvuk i video, případně nejsou synchronní (Kaon-102 - připojen metalicky). Problémy jsou od počátku tedy od února 2021. Při prvním dotazu před půl rokem zněla odpověď, že na jejich serverech není žádný problém. Při nynějším dotazu v prosinci mi poslali alespoň odkaz na jejich test www.skylink.cz/test-rychlosti. Ten jsem několikrát provedl v různou denní dobu (ne jen večerení špička) a kódy testů jim zaslal.Domácí síť běží na routeru Turris Omnia - připojení 100/100, provider Inet4 v Táboře. Přístroj Kaon je připojen metalicky. Zkoušel jsem také druhý záložní router Netgear 3500L. Ověřoval jsem u mého připojovatel internetu, zda by čistě teoreticky nemohl být problém u nich - negativní. Jak test rychlosti domácí sítě na routeru i z desktopu (speedtest.net a test na routeru Turris Omnia na servery CZ.NIC) potvrzuje rychlosti cca 75-95. Jejich test indikuje rychlost 8/8. Test Skylink jsem spouštěl na desktopu Fujitsu Esprimo X913 připojeném na metalice, na tabletu Samsung Galaxy Tab S2 a telefonu Google Pixel 4a (oba wifi 5 Ghz). Všechny testy vykáží 8/8 a selhání přehrání videa (černá obrazovka), živý program hraje bez vady. Test jsem zkoušel mimo domácí LAN s mobilem Pixel 4a ještě na veřejné wifi a v práci s rychlostmi 3-5x vyššími než požadované 10/10 - zase negativní video v testu Skylink a rychlost 8/8. Podpora Skylink doporučuje přístroj vypnout případně odpojit od napájení - to samozřejmě nepomůže. Z jejich poslední odpovědi cituji "Pokud je rychlost výrazně nižší, oproti jiným provedeným testům, může to znamenat technický problém u vašeho internetového připojení" ... jakoby nečtli, že jsem testoval i dvě jiná připojení .... (nevhodné slovo) sakra ... |
jasilafu
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
@FI711010Přesně tak.Sport žalostná kvalita-fotbal-hokej-tenis atd.otřesný obraz.Naproti tomu třeba o2 sport pack obraz velice slušný.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Skylink Live TVSkylink live TV šlape bez problému-v TV,Tabletu i v Mobilu a už dlouhodobě!!! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@gusepeePředpokládám,že jsi občas viděl fotbal.A neodpustím si hlášku:A Vám se jako pane Horník ten fotbal líbil?![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVSkylink Live TV funguje na 3 ročnej TV Samsung a novom TV Sony bez problémov. Druhá vec je úbohá kvalita Skylink obrazu 720p pri 20 snímkach, ktorá je na TV naozaj biedna. Kvalita vhodná pre veľmi nenáročného diváka a hlavne určená len pre telefón alebo tablet![]() TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
@FI711010Vaše televize zřejmě cosi nepodpodporuje nebo nezvládá, když píšete, že to dělá i jinde než v Skylink Live TV (Youtube)."Aplikace O2TV a Netflix jedou ve srovnatelné kvalitě jako na satelitu" Není co srovnávat, ani O2TV a Netflix nemají distribuci "přes satelit"... Možná by chtělo upřesnit typ a modelový rok TV |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@jasilafu09.02.2022, 09:41.03 píšete, že (LiveTV archiv v compu asi bez problému)Tak asi, anebo určitě to jde na tom PC bez problému? A co na tom tabletu, nebo Pixelu? Však první vyzkoušejte, jak ten archiv chodí na ostatních zařízení. Pořád se opíráte o nějaký test, který vám více lidí, včetně mě, potvrdilo, že nefunguje správně. Je jasné, že pokud to na PC, nebo na tabletu půjde normálně, tak nebude problém v Internetu. Skylink problém nemá, to by blblo všem. Příčina může být různá...závada na tom Kaonu, zaoxidované spoje na kabelech, nebo zoxidované konektory někde v rozvodně, spojovaný překopnutý kabel někde v zemi, dlouhé odezvy na Access pointech, atd. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@drobečekporovnával jsem čt sport z pozemáku a skylink live na tv 43" UHD,pohybu dost a rozdíl nevidím,žádná mazanice |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVMě to na Samsung TV funguje bez problémů. |
cariada
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 1 166 |
![]() |
|
Bad PeteJe možné, že to bude televizorem...TV Samsung asi pět let starý. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
@pierrepetrJá jsem porovnal včerejší fotbalové pohárové derby Skylink Live a kabel Vodafone na Oled a rozdíl tedy velmi patrný ve prospěch kabelu.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVTak to ja mám doma 32" Philips TV a kľudne dá aj XviD DVD ripy vo vysokej kvalite.![]() Mám výhodu, že som nikdy nebol zaťažený na veľké uhlopriečky, ale rozumiem tomu, že si všetci kúpia radšej 65". ![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 034 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVMůžu napsat svoji zkušenost s 55" OLED PHILIPS 805 - ANDROID TV 9SKYLINK LIVE - vše kromě sportu OK, rychlé pohyby při sportu "poskakují" pohyb není plynulý EUROSPORT PLAYER - katastrofa rozlišení i cukající pohyb - naprosto nekoukatelný O2 TV - první tři minuty záškub po cca 10 sekundách, pak plynulý pohyb a vše OK. Po přepnutí programu zase chvíli cuká, pak OK. T-MOBILE TV - vše bez problémů Pokud SKYLINK nebo EUROSPORT pošlu do TV z mobilu přes integrovaný Chromecast, vše kvalitní a bez cukání. Hlavně u Eurosport Playeru je rozdíl obrovský oproti ANDOROID TV aplikaci. |
pk-tr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
@pk-trTak jsem právě nyní porovnal aplikaci SL v TV,dále i pustit z mobilu přes vest.chromecast Skylink live s kabelem vodafone a ten kabel je bezkonkurečně nejlepší obraz-závod saně.Je to hodně rychlé a SL bohužel nestíhá.TV je Oled Sony KE- 48A9. |
hobo
![]() |
|
@hoboKolikátku Chromecast?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeVestavěný číslo verze:1.56.276477.Tohle chceš předpokládám vědět.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVResil jsem to zrovna u kamarada, a dopadlo to takhle - odhlasil Skylink, koupil prijimac Antik Nano 3T naladil ceske terestrialni programy a za 12 eurokorun mesicne objednal nejaky balicek antiktv, vyhodou je, ze u antiku se da po siti sledovat i hbo, eurosport, discovery a navic pristup lze pouzivat az na 7 zarizenich, takze bye, bye skylink |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@mildeJinak doplním,že přes externí chromecast 3 na TV Panasonic 43-HX940E výsledná kvalita obrazu SL při sportovních přenosech ta samá nekvalita.Proč je obraz na HBOGO,HorizonGO,o2 sport pack,VOYO,Fimbox+ v pořádku oproti SL?![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboEurosport Player jde přes něj taky slušně. I když raději používam apku v tv boxu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeJe to možné EP nemám nemohu porovnávat,ale SL je prostě bída naprosto nevhodná do dnešních TV.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboJá mám Skylink přes satelit. Tak kvalitu neřeším![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@matchboxxVhodný možná pro slováky. Pro čechy moc ne. Čt 4 programmy, Nova 1 program, Prima 2 programy, Barandov 3 programy. Potom 55 cizích programů nic neříkajících. Minimální doba smlouvy na 3 měsíce. Ostatně každého věc.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
skylinkTiež mám pár dní problem zo Skylink Live. Obraz nič,zvuk nič, náhlady idú, epg ok.Mobil, PC idú ok. Nechápem to...ostatne platformy idú super - Netflix, Prime, HBO GO. Pretrváva to asi od pondelk, jeden deň to nabehlo. Telka nová oled LG48c11 matchboxx - ten Antik mame k telke ako bonus na pol roka zadarmo, ale je to riadna katastrofa, archív v SD ![]() |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
@mildevsechny ceske programy ma z toho pristroje z dvb-t tuneru :-) on je to totiz nano 3T jak jsem napsal a ten ma dvb-t2 tuner, navic i eurosport 4k, extasy 4k |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@hobokabel nevede do každý horní dolní,pozemák a net snad ano |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVTak jsem ten Skylink Live asi přechválil. Včera od odpoledne na několik hodin místo živého vysílání CT 1 HD jen mozaika barevných kostiček (jinak všechny ostatní stanice fungovaly). Od večera pro změnu na tabletu v aplikaci, kde vše na 100% odpoledne fungovalo, tak u všeho pouze zvuk bez obrazu (i když datový tok je, jako kdyby byl i obraz), přes prohlížeč Chrome v tom stejném tabletu vše v pořádku.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
![]() |