, sekce: DVB-S přijímače |
|
AB Pulse 4k - dve kartyZdravim. Poridil jsem tento box kvuli dvema CI slotum. Mam CZ a SK kartu, coz jsem. predpokladal, ze se dvema moduly pujde ok, ale nikoli. Pokud jsou oba, tak nedekoduje nic, jeden je v pohode. Nejaky napad, co s tim? V opacnem. pripade budu vracet. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 524 |
|
|
@esquireměl jsem kdysi podobný problém,když jsem měl dvě karty a dva moduly Irdeto - skylink pro sc a sk regiony.. Musel jsem přejít(výměna) cz kartu na Viaccess (karta je v modulu) a bylo po problému...možná by v tvém případě stačilo zkusit nějaký jiný firmware,ale nejsem si jist.... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 009 |
|
|
@esquireA co nato hovoria technici v AB-COMe ? |
starter12
Registrace: 1/2022 Příspěvků: 230 |
|
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyA co na to prodejce? Priradil si konkretni programy jednotlivym modulum?? Pokud ne, tak to nemuze fungovat.Druhe reseni je dat jednu kartu do ctecky a druhou do modulu. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 857 |
|
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartykoudelka trafil klinec po hlavičkeT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 753 |
|
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyniekedy na začiatku ked začal vysielať slovenský,som to mal tiež , no dalo sa spraviť prepínanie kariet cez DO |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 376 |
|
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyPrirazeni programu k jednotlivym modulum jsem tez vyzkousel a rovnez bez uspechu. Takze asi nedodelany kram. |
esquire
|
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyProc nepouzijes jednu kartu ve ctecce a druhou v modulu?? Dva uplne identicke moduly je problem i u mnohem drazsich pristroju. Co ti k tomu problemu rekl prodejce, kteremu jsi zaplatil? |
koudelka
|
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyAni karta ve ctecce nefunguje. |
esquire
|
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyA prodejce ji radne nastavil?? A nebo to bylo kupovano s rohliky? Jako ty si myslis, ze tohle je plug and play zarizeni? Ne, neni. Tohle je linuxovy satelitni prijimac.Presne tyhle veci ma resit podpora prodejce. A rady z nich je to zcela zdarma. |
koudelka
|
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyurčite by som si to poriešil cez externú usb-readers spustil dva osacami pre irdeto na dve karty....ale to už je asi pre niekoho asi trochu zložitejšie. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 147 |
|
|
maradonaTed nevím, kterého bazmeka si myslel...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 173 |
|
|
@esquireDELTACAM DUO DELTACRYPT 3.0 CI CAM MODUL to urcite vyresi |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 554 |
|
|
@matchboxxa si si tym modulon uplne isty? lebo ja rovno v popise toho modulu je rovno boldom napisane: Nevhodný pre kombináciu českej a slovenskej karty Skylink.🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
|
|
@maradonaOplatí sa prijímač AB IP BOX? chcel by som niečo na experimenty. Satelit plus Android TV.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@mirnynevim, u vyrobce nic takoveho nepsaneho neni, a tak pred 2 lety to normalne fungovalo |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 554 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|