![]() |
|
Sloučení T2 a CMáma má TV bez T2 s tunerem C, na kterým přijímá UPC free kabelovku( ta co byla zdarma k inrernetu) tuším, že je to analog. Nový provozovatel tuhle nabídku překlápí do digitálu. Takže předpokládám, že ji to utnou. Koupil jsem ji Opticum Nytro Plus( T2/C) ale má to jen jeden anténní vstup. Ptřebuju tedy součit kabelovku a venkovní T2 anténu. Stačí na to normální anténní slučovač? Takový to kovový ( T kus) ?Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@jerry00V podstatě jde o to, že T vs C pásma mají rozdílné kmitočty a prostým sloučením přes T-kus do jednoho vstupu v televizi to nespravíš. Na normální starej televizi jsem naladil buď pozemák nebo céčko a novým naladěním se předchozí settings přemazal. Na Nitru nevím.Koupil jsem tedy novou telku a pozemák jedu přes anténu na balkoně. Pokud Ti to na Nitru nejde jednoduše přepnout z jednoho pásma do druhého a trváš na staré televizi, dej krabičky 2 a v televizi přepínej jenom vstupy HDMI. Čisté a jednoduché řešení. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
@jerry00Naladěné kanály budeš mít v boxu /Nitro 1000 míst/, přepínat kanály budeš na Nitru a TV užiješ jenom jako monitor.https://www.omko.cz/opticum-nytro-box-h-265-hevc-pvr-dvb-t2/ |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 512 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |