Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Android box se slotem na sim kartu - existuje ?

Ahoj. Nevíte zda existuje nějaký box s androidem s možností vložit sim kartu a používat ji jako zdroj dat ? Tchán má internet se šnečí rychlostí takže se tam nedá dívat na internetovou televizi (fotbal :-) ) Napadlo mne , že bych to mohl obejít aktivováním videopasu u Vodafonu. Předem dík za nějaký tip , zkušenost.

keramik
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

stačí mobil

a udělej si z něj wifinu hotspot

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

taky jsi špatně četl,on tam nebydlíííí🐱‍🐉🐱‍🐉🤦‍♂️

korkoran
Registrace: 10/2006

@keramik

tady to mas https://www.t-mobile.cz/predplacene-karty#oblibene-balicky

medard 1
Registrace: 2/2021

@korkoran

tak tchanovi dá mobil a zaplatí data,je to snad rodina

pierrepetr

@medard 1

on se neptá jak co zaplatit a kde,shání tu wifinu na simku

pierrepetr

RE: Android box se slotem na sim kartu - exist...

on se ptal jakou sim pouzivam z Tmobile, tak jsem mu to nasel.

medard 1
Registrace: 2/2021

Díky všem za inspirace a nasměrování. Většinou mi na ten jeden zápas co potřebuju vidět stačí data z tarifu , kdy si udělám hotspot , ale zajímalo mne to výhledově co by bylo možné. Navíc si plánuju udělat na zahrádce chatičku a zavést tam elektřinu , tak by se mi něco hodilo i tam. Ale to je ve městě , takže tam nebude problém s místním providerem. Spíš mne zajímalo , jestli by to nešlo vyřešit tak , že bych si to mohl ssebou vozit. Ještě zkusím zjistit jestli to odečítá data , když bych měl USB modem zasunutej do toho boxu. Pokud ne , tak by bylo vyhráno úplně . Další varianta by možná byl ten o2 internet 5G air. Ale do toho se mi moc nechce .

keramik

@keramik

zadarmo to nikdy nebude,pokud nevlezeš na účet sousedovi

pierrepetr

Ale já to nechci zadarmo , jen chci co nejjednodušší variantu. Doma si platím kabelovku Vodafone TV , O2sportpack , loni ještě i Telly , internet mám Gigový od kabelovky.

keramik

@keramik

nejjednodussi varianta je se na nejakej fotbal vyto. vis co ? :))))
telina s wifi, vysilat z founu. nebo foun s mhl :)))))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

první rada ne , druhou používám , ale docela to žere data. Ta třetí stojí za úvahu , stejně už mám na telefonu pavouka , možná už dlouho nevydrží. Asi by to bylo úplně nejlepší řešení.

keramik

@keramik

ale data ti bude zrat cokoliv. i to mhl :) ale to mhl narozdil od streamovani pres wifi uz nebude vic kazit obraz dalsi komprimaci/dekomprimaci behem prenosu pres wifi. trochu to i snizi latenci prave diky absenci ty rekoprese.
hele radit ti nejakej android box je dneska blbost, protoze stejne nikde nic nemaj a asi jeste chvili mit nebudou. a kdyz uz neco je, tak to je docela napaleny. nadace raspberry ocekava normalizaci stavu az pristi jaro. za predpokladu ze se zase neco nekde nepo.. a do ty doby tu muze bejt x dalsich boxu
jinak ja mel za to, ze mhl je standart, protoze to mel muj z3c uz pred tema x lety kdy byl vydanej

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra