Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Trochu mimo mísu-bluetooth reproduktor

Zdravím pánové. Omlouvám se, že tady pokládám tento dotaz. Na chalupě poslouchám youtube tak, že z TV z scartu to pouštím do stařičké hifi veže,ale musim mít puštěnou TV a to mi přijde zbytečné (stejně poslouchám jen audio a navíc bych tu LCD TV chtěl pošetřit).Myslím, že by mi stačil nějaký ten bluetooth reproduktor a pouštěl bych to z mobilu. Potřebuji prosim poradit nějaký ten reproduktor v ceně do dvou tisic, (sousedy nepotrebuji ozvučit) . Za ty peníze to nebude žádná bomba to vim, ale aby to trochu hrálo. Děkuji. P

pichac
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Trochu mimo mísu-bluetooth reproduktor

Teraz si nepamätám aké videosubory, ale boli. Neviem, či to bolo názvami (dlhé a s interpunkciou), alebo kontajnerom a kódovanim videa. A cez sambu mi to pekne hralo ..
Nezistoval som príčinu, keď priamo cez lan som to prehral.

Kasr
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@Kasr

Pri videosúboroch je to trošku iná káva. Tiež som si všimol, že niektoré videá mi nešli prehrať, alebo nebol synchronizovaný obraz zo zvukom. A to som skúšal tak, že DLNA serverom bol HDD na linux stb a prehrávačom bol priamo TV od LG. Nezisťoval som podrobne príčinu problému, ale zaujímavé bolo, že ten istý videosúbor prehravaný s toho istého DLNA serveru na mobile išiel úplne normálne.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra