, sekce: Programy na orbitu |
|
Sport 5 monoskopNa Sport 5 opet monoskop. Nevypada to moc dobre s tym Sport 5 no... |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 474 |
|
|
RE: Sport 5 monoskopminimálna sledovanosť,žiadne priame prenosy = čudujem sa,že ešte stále existujú,ale financie z reklám asi stačia na existenciu. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 378 |
|
|
@jožkoKedysi Sport 5 bol dobrý aj bol FTA na Astre dnes mi to pripomína Nemecky Sport 1. V tedy som tam pozeral Nascar ešte v roku 2008.Ani Arena Sport dnes je o ničom akurát su tam iba prenosy z Holandskej a Portugalskej ligy.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25ja som Sport5 za posledných 10 rokov mal zapnutý asi 2 krát.Priame prenosy si tam pamatam len z hokeja EBEL liga zápasy Znojma..s Arenasport sa to nedá vôbec porovnávať..ja mám Arenasport rád a pozerám ju často..okrem tej Holandskej a Portugalskej ligy sú tam občas šípky,nascar,mma,stolny tenis a cez leto vysielaju aj predkolá LM+EL |
jožko
|
|
@jožkoTak to máš pravdu ale asi je koniec Sport 5?Ebel ligu mohol získať Premier Sport.Ale jeden Premier Sport asi ostatne?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Sport 5 monoskopTeď jsem schválně koukl na DVB-T2 na Sport5 jede nějaký dokument. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 008 |
|
|
normálnějede program |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 552 |
|
|
@pierrepetrNo jasně teď tam jede Rentor ralye cup. Výpadek mají asi jen na Slovensku :D |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 008 |
|
|
RE: Sport 5 monoskopVýpadok mali cca 20 hodín.Ospravdlnili sa aj na svojom FB,kde napísali,že išlo o technické problémy.Uvidíme kedy im to zas najbližšie nepôjde..asi došli financie... |
jožko
|
|
RE: Sport 5 monoskopale vzdyt ten sport5 nikdy nic nedaval, jen kdysi motorismus, a to uz je davno 👎 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
|
|
sport 5Jo když začínal tak jsem ho chtěl a kvůli němu jsem si platil i balíček NEBOT BYL ZAMĚŘEN NA MOTORISTICKÝ SPORT , fotbal je na všech programech a ten mi nebaví , dávali tam motoristický sport okruhy , rallye , atd. hlavně přímí přenosy z Český rallye i z ciziny USA . Ano bylo to super . Dneska tam dávají pozor vlak , a podobný programy .Vesměs všechno starý záznamy odpad. Když jsem se dotazoval proč přestali dávat přímí přenosy a zda to obnoví , tak řekli je že to neobnoví a víc se se mnou nebavili. Tak at jdou do kopru. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
@standa111já koukal jen na vlak a lodě,jinak o ničem |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 552 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|