![]() |
|
Skylink nejde?Nejde zase nebo chyba u mě? |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: Skylink nejde?Ten les solárů okolo je fakt síla. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 392 |
![]() |
|
Česká televize ?Neměla ČT uplink v Praze? Včera ČT nefungovala taky ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 213 |
![]() |
|
Ivo2001Měla, ale už delší čas nemá.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@Varos107Nejak mi to uniklo, diky ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
RE: Skylink nejde?mmiriboy Niekde sa "5x silnejšie zablízka"Spíš to ukazuje že sat příjem je pro běžného uživatele problém a operátoři by měli poskytovat sat technika zdarma |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
@doors1"problém" ma jen Skylink, ostatnim to jede normalne.a dnes vecer bude pokracovani 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
MedardNesmysl. Problém při bouřkách mají všichni provideři, jen Skylink je tady mezi vámi nejsledovanější. To, že satelitní příjem trpí na tyto nešvary je pochopitelné a dá se omluvit. Mnohem horší je fakt, že díky lemplům z CTU a pod trpí pozemní veřejnoprávní multiplex CT při každé inverzi. Doufám, že nový pn ministr Průmyslu a obchodu dotáhne svůj počin do cíle a tu rebeku z CTU odvolá a donutí odpovědné lidi vyřešit SFN multiplexu 21 v CR.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: Skylink nejde?Naše vláda je vynikající ve vysílání signálů, tak třeba se dočkáš. Jen jestli signály umí i přijímat. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Skylink nejde?"sat příjem je pro běžného uživatele problém"Pro "běžného uživatele" je někdy problém i naladění nechytré TV. "operátoři by měli poskytovat sat technika zdarma" Jasně, v rámci "práva na xxxost" bude ten technik jezdit pravidelnou trasu maximálně jedné lokality a vodit BFU za ručičku... ![]() Co tam máte dál? |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Skylink nejde?Bad Pete sám potvrzuješ že mám pravdu Pro "běžného uživatele" je někdy problém i naladění nechytré TV.a tento uživatel ti po pár problémech se sat příjmem půjde raději jinam takhle jednoduché to je ![]() |
doors1
![]() |
|
RE: Skylink nejde?Kam půjde, když si ani sám nenaladí tv přijímač? |
F4turbo
![]() |
|
RE: Skylink nejde?F4turbo A ty bys někomu takovém doporučil sat. Internet zlobí mnohem méně nebo T2 pokud nejsi v problémové oblasti |
doors1
![]() |
|
@doors1A kam? Když neporozumí jednoduchému sat. přístroji (všechny enigmy a šaryky stranou), tak z IPTV si to musí hodit... |
Bad Pete
![]() |
|
RE: Skylink nejde?Bad Pete proč do toho pleteš enigmy a šaryky řekni sám jestli je legální iptv pro běžného uživatele vhodná |
doors1
![]() |
|
@Varos107ono snad "padaj" Spanele nebo Francouzi nebo Nemci ?!ze jsem si toho nikdy nevsim 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Skylink nejde?Protože na ně tak často nekoukáš.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: Skylink nejde?@doors1: Takovým bych doporučil nějaký SL ready přijímač. Netová tv je fajn, pokud někdo nevyžaduje co možná nejlepší obraz. |
F4turbo
![]() |
|
@doors1Právě že píšu "enigmy a šaryky stranou". To jaksi chápu tak, že je do toho plést NECHCI. Jestli ty to chápeš jinak, tak problém není u mně...![]() Odpovědět na tvou otázku nemůžu, nevím jak si představuješ "běžného uživatele", @F4Turbo ze 7:24 to asi podává nejlíp. |
Bad Pete
![]() |
|
RE: Skylink nejde?F4turbo A ještě mně napadla další skupina pro kterou se sat. moc nehodí důchodci dokud neměli přístroje fast scantechnici jim museli chodit i ladit stanice a to x krát v případě SL. ![]() |
doors1
![]() |
|
@doors1V dnesni dobe na smart tv musi byt i clovek smart aby to rozchodil. U satelitu je to horsi. Pokud tam neni nastaveno vse tip top ...A pokud nekdo neco chce preladit a nezvladne to sam tak to musi hold zaplatit. Ja taky neumim opravit plynovy kotel i kdyz je tam nejaka kravina ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
@doors1Do důchodců blbě nevrtej. Taky jim možná jednou budeš. Sám jsem důchodce a mám doma dva Dreamboxy a jeden Vu+ uno4k se. Od základu vše sám. Image, plugíny, settingy i nastavení motoru a domácí sdílení. Fast scan nepoužívám. V životě jsem zde neměl ohledně toho žádný dotaz. Ještě mám dalších pět E2 na starosti kámošům, kteří o tom nemají šajn. Tím se nechci chlubit, jen reaguji na tu Tvoji další skupinu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildejen se nepo..., to nic nemění na faktu, že na jednoho důchodce typ "milde" připadá 9 typu "fastscan", takže mluvit všeobecně o důchodcích jako nějaké charakteristické skupině (65-90) je a bude i do budoucna zcela na místě (existuje také zcela prokazatelný trend růstu stařecké demence a Alzheimera zejm. ve vyspělém světě), takže myslím, že všichni víme co je tím myšleno a není žádný důvod, aby se nějaký dotčený "Einstein" mezi důchodci cítil býti uražen.. :-) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
@lanceJá nejsem žádný Einstein. Jen vyučeny obraběč kovů. A to, že jsem se jako samouk snažil něco naučit a nečekat, až mě to nějaká chytrá hlava z tohoto "fora všehochutí" naservíruje až pod hubu, snad není nic špatného. Tady se mladým nechce nic hledat, tak zde raději pokládají někdy nasmyslné dotazy.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink nejde?milde podle popisu to máš jako koníčka a to je dobře.lance to pochopil správně. |
doors1
![]() |
|
@lanceHuu si veľký frajer, povedal si svetu ako sa veci majú. Ty máš koľko rokov, podľa Tvojej registrácie 30, keď si sa registroval ako 15 ročný. Zovšeobecňovať to podľa Tvojho okolia bez skúseností je odvážne, ale mladý v dnešnom svete sa takto správajú. Žiadna úcta k starším. Ale poviem Ti príklad. Môj otec má 85 rokov a 3 roky má prijímač s E2, na začiatku som mu to 2x vysvetlil a zvláda to ľavou zadnou, naladí si všetko a nastaví a nepotrebuje ani fastscan. Môj sused má 25 rokov a za týždeň aspoň 3x mu to musím nastavovať a vysvetlovať a ani bohovi to nechce pochopiť. Tak kto je dem.nt?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |