Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nejde?

Nejde zase nebo chyba u mě?

Standa2
Registrace: 5/2005
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
Odpověď v diskusním vlákně

@petersk

:))) ahoj Einsteine, zdravím i taťku Einsteina, a kolik si myslíš, že asi takových lidí bude procentuálně ve věku 85 let, kteří si po vysvětlení budou schopni sami naladit E2.... ve srovnání s % takových lidí ve věku 25 let?? Popřemýšlej a napiš... :)))

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Najprv napíš, že koľko mladých je schopných. Lebo podľa príspevkov tu na fóre asi tých starších je viac :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@lance

Ináč ďakujem za kompliment, mám IQ 161, údajne Einstein mal len 160 :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

RE: Skylink nejde?

Nechcem a ani nebudem tu cielene rozpaľovať nejaké vášne ohľadom vekovej rôznorodosti. Ale chcem podotknúť jedno, t.j. že som sa tiež mnohokrát stretol s tým, keď mladí ľudia vo veku 15 až 30 rokov mali evidentné problémy z PC gramotnosťou, na smartfóne dokázali zvládnuť iba ovládanie základných funkcií (aj to častokrát z neslušným slovným sprievodom) a nedaj Boh, že by sa im do cesty priplietlo také "čudo" v podobe stb z E2?!
No, myslím si, že to by bola pre nich Sodoma-Gomora.
:)))
A na margo starších ľudí poviem, že áno, žijú a sú medzi nami aj takí ( poznám ich viacej...), čo v pohode zvládajú jak PC, tak mobil a keď sa im dostane do rúk stb z E2, tak aj to!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Bohužiaľ čím ďalej tým viac sa stretávam aj ja medzi mladými s tým.

petersk

RE: Skylink nejde?

Ono je to taky o tom, že to člověka musí trochu bavit zajímat se o to. Jak toho mladého, tak důchodce.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@mmiriboy

I já se s tím teď setkávám častěji, že mladý (jsem ročník 68, takže jsem někde uprostřed) tak maximálně telefon. Tuhle se mně holka na zastávce ptala kolik je hodin a po pěti minutách vytáhla ne zrovna levnej "smartfoun" a začala s někým řešit věci úplně státnického významu. :lookaround: Byli jsme z toho docela hodně rozpačitý...

Bad Pete
Registrace: 1/2018

@Bad Pete

Asi si musela nastavit spravny cas na mobilu :)))

A je to
Registrace: 4/2019

@Bad Pete

Tak tá "holka" bola určite blondína! (Alebo prefarbená?!)
:))) :))) :)))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@Bad Pete

Čo sa týka veku, ja som tiež "niekde uprostred", podobne ako ty a tiež súhlasím z názorom nicka "milde" - "...že to musí človeka baviť a zaujímať..." Inak v opačnom prípade je to tak ako to je, napr. viac krát som sa stretol s tým, že mladý frkan sa búchal do pŕs, že koľko hier ovláda na PC a keď došlo k tomu, aby si trebárs trošku vyčistil comp od digitálneho bordelu, tak bol v kýbli, ani ujko Google mu nepomohol, pretože sám nevedel, že čo vlastne má hľadať, aký program atď... A podobné veci sa odohrávajú aj pri práci z dnešnými smartfónmi.
;)

mmiriboy

@Bad Pete

To je jasný, chtěla Tě sbalit. Tak to vzale přes mobil :))

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Že by? Já tam už ale s někým byl... :8)

Bad Pete
Registrace: 1/2018
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra