![]() |
|
Skylink nejde?Nejde zase nebo chyba u mě? |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
@petersk![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
@lanceNajprv napíš, že koľko mladých je schopných. Lebo podľa príspevkov tu na fóre asi tých starších je viac![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@lanceInáč ďakujem za kompliment, mám IQ 161, údajne Einstein mal len 160![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink nejde?Nechcem a ani nebudem tu cielene rozpaľovať nejaké vášne ohľadom vekovej rôznorodosti. Ale chcem podotknúť jedno, t.j. že som sa tiež mnohokrát stretol s tým, keď mladí ľudia vo veku 15 až 30 rokov mali evidentné problémy z PC gramotnosťou, na smartfóne dokázali zvládnuť iba ovládanie základných funkcií (aj to častokrát z neslušným slovným sprievodom) a nedaj Boh, že by sa im do cesty priplietlo také "čudo" v podobe stb z E2?!No, myslím si, že to by bola pre nich Sodoma-Gomora. ![]() A na margo starších ľudí poviem, že áno, žijú a sú medzi nami aj takí ( poznám ich viacej...), čo v pohode zvládajú jak PC, tak mobil a keď sa im dostane do rúk stb z E2, tak aj to! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 135 |
![]() |
|
@mmiriboyBohužiaľ čím ďalej tým viac sa stretávam aj ja medzi mladými s tým.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink nejde?Ono je to taky o tom, že to člověka musí trochu bavit zajímat se o to. Jak toho mladého, tak důchodce.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mmiriboyI já se s tím teď setkávám častěji, že mladý (jsem ročník 68, takže jsem někde uprostřed) tak maximálně telefon. Tuhle se mně holka na zastávce ptala kolik je hodin a po pěti minutách vytáhla ne zrovna levnej "smartfoun" a začala s někým řešit věci úplně státnického významu.![]() |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@Bad PeteAsi si musela nastavit spravny cas na mobilu![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 508 |
![]() |
|
@Bad PeteTak tá "holka" bola určite blondína! (Alebo prefarbená?!)![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@Bad PeteČo sa týka veku, ja som tiež "niekde uprostred", podobne ako ty a tiež súhlasím z názorom nicka "milde" - "...že to musí človeka baviť a zaujímať..." Inak v opačnom prípade je to tak ako to je, napr. viac krát som sa stretol s tým, že mladý frkan sa búchal do pŕs, že koľko hier ovláda na PC a keď došlo k tomu, aby si trebárs trošku vyčistil comp od digitálneho bordelu, tak bol v kýbli, ani ujko Google mu nepomohol, pretože sám nevedel, že čo vlastne má hľadať, aký program atď... A podobné veci sa odohrávajú aj pri práci z dnešnými smartfónmi.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@Bad PeteTo je jasný, chtěla Tě sbalit. Tak to vzale přes mobil![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeŽe by? Já tam už ale s někým byl...![]() |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |