![]() |
|
Intelsat 27,5W BBCDobrý den,mám satelitní přijímač Zgemma H7S s OpenATV 6.4. Signál mám okolo 72%, ale kanály nemohu rozběhnout. Oscam mám aktuální. Chybí mi tam V.pid, A.pid, PMT.pid, Txt.pid. Zkoušel jsem přes DreamboxEDIT doplnit video a audio pid a ani ťuk. Předem děkuji za rady. |
daniel123
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 62 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@knawiAhoj "starouši", nic si z toho nedělej, já jsem mladší a mozeq mně taky měkne... s DM Ti nepomůžu ale zdravím Tě![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
@lanceDěkuju, taky Tě zdravím.Nevím jak dnes usnu, ozvali se mi dva laskaví a ochotní znalci s pomocí. Ve svém stáří jsem sentimentální jak stará ta.., takže mě to všechno emočně dalo zabrat, jsem opravdu dojatý. Děkuju všem a dobrou noc! @lance: jak vidíš celou situaci? Leccos z toho, co se děje bylo potřeba, až na kruté zločiny těch, o kterých oba celý život víme, že toho jsou schopní a že to umí. Snad to dobře dopadne! Znovu si přitom neodpustím vzpomínku na Roberta Bruce Lockharta a jeho pozdrav na fq.BBC: "Dobrou noc a pevnou naději"! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@EnoSatblava?? to je co za mesto prosimta?🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@mirnyOd r.1938 žiju v Praze a od malička vím, že je to zkrácené jméno slovenského hl.m. Bratislavy, obdobně jako pro Prahu to je Pha. Odkud jsi ty?Ostatně výše už to bylo vysvětlené jinému bystrému kolegovi. |
knawi
![]() |
|
@mirnyTrapný omyl - to jsi byl také ty. |
knawi
![]() |
|
RE: Intelsat 27,5W BBCJá tu Blavu taky vnímám jako normální zkratku ale některým je to evidentně proti srsti.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
@mtz7601Díky za poučení. Smiřuju se s mnohým, nerozumím nejen IT ale i jiným záhadám. Měl jsem slovenské kolegy z Bratislavy (abych se někoho nedotknul), oni výraz Blava sami užívali a nebrečeli přitom. |
knawi
![]() |
|
RE: Intelsat 27,5W BBCto sa vobec nevylucuje, sedlak is state of mind...🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |