![]() |
|
Balicek Kombi-SkylinkA divali jste se na cenik na Skylinku od 1.8.Tam pisou, ze balik Kombi si muzou objednat ty zákazníci kteri je aktualne vyuzivaji a bez preruseni si objednaji. Tak to nechapu. Takze kdyz budu si chtit objednat nekdy balik Kombi treba na 1mesic, tak nemuzu nebo co, tak musim porad. Co je to zase |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 641 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@Zetor25proboha dyt uz tady mate odkaz na ten novy cenik od 1.8.2022 a tam je jasne jak facka jak budou balicky vypadat... pokud umis cist, tak Flexi 10 zustane jak je akorat bez moznosti zahrnout do nej program Canal+,je to uplne jednoduche, mlhoooo... ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
@lanceJa viem ze cenník je uz vonku len som povedal to ze možno všetko bude do budúcnosti pod značkou Canal+ aj baliky pod značkou Plus. Cenník som pozeral včera ale uvidíme ako to bude od Júla či ešte sa niečo zmení v Kombi + Či prídu aj iné kanály od Canal +. Canal + Sport bude aj karty Irdeto (0624) CAID. Tak ako ostane nové kanály v ponuke Skylink. U Skylinku by som nebol si istý ze nejaky balík zrusia.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 747 |
![]() |
|
Canal+ Sport chci jedině zadarmo!Mám na to právo, když mi prodávali přístupovou kartu tak mi slibovali, že za 2990,-Kč mi půjde doživotně.A tak jdu volat na Skylink ![]() ![]() ![]() |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@satman15ON ti nekdo nekdy slibil ze ti zadarmo a dozivotne pujde program Canal+Sport ?! mozna tak Lojza z hospody![]() |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkDnes večer je narýchlo zvolané zasadnutie rady M7 Group a Canal+, jediný bod rokovania, rozhorčený telefonát od zákazníka satman15. Rokovanie bude trvať do neskorých nočných hodín, až budúce dni, v prípade nevyriešenia budú požiadavky poškodeného postúpené na európsky súd pre ľudské práva, alebo v konečnom riešení na lampáreň do obce Nižné Horné.![]() ![]() ![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
@Kimlo![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 747 |
![]() |
|
@Bohemia czTak pozor![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-Skylinkno nevysila. ty puvodni programy byly totiz v SD. a v tom uz ty programy neexistuji. no nakonec bylo jich jen asi osum tak ti je mohli nechat dozivotne.ale obavam se ze tato karta se nehodi ani jako ta skrabka ![]() jinak teda nechapu o co vam jde ? pro soucasne zakazniky skylinku s balickem kombi je to zdrazeni jen o 50kc takze vubec o nic nejde a za tech 50korun dostanete velice kvalitni program.! |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@Bohemia czJen o 40 Kč![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkPíše se pouze o samostatném balíčku nebo Kombi+. Když mám balíček Komplet tak by tam měl taky být. Nebo ne? Je to přeci kompletní výběr všech programů.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildemusíš si zaplatit 2 komplety a pak ti to půjde![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |