, sekce: Skylink |
|
Balicek Kombi-SkylinkA divali jste se na cenik na Skylinku od 1.8.Tam pisou, ze balik Kombi si muzou objednat ty zákazníci kteri je aktualne vyuzivaji a bez preruseni si objednaji. Tak to nechapu. Takze kdyz budu si chtit objednat nekdy balik Kombi treba na 1mesic, tak nemuzu nebo co, tak musim porad. Co je to zase |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 648 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
|
|
@Zetor25proboha dyt uz tady mate odkaz na ten novy cenik od 1.8.2022 a tam je jasne jak facka jak budou balicky vypadat... pokud umis cist, tak Flexi 10 zustane jak je akorat bez moznosti zahrnout do nej program Canal+,je to uplne jednoduche, mlhoooo... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
@lanceJa viem ze cenník je uz vonku len som povedal to ze možno všetko bude do budúcnosti pod značkou Canal+ aj baliky pod značkou Plus. Cenník som pozeral včera ale uvidíme ako to bude od Júla či ešte sa niečo zmení v Kombi + Či prídu aj iné kanály od Canal +. Canal + Sport bude aj karty Irdeto (0624) CAID. Tak ako ostane nové kanály v ponuke Skylink. U Skylinku by som nebol si istý ze nejaky balík zrusia.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 178 |
|
|
Canal+ Sport chci jedině zadarmo!Mám na to právo, když mi prodávali přístupovou kartu tak mi slibovali, že za 2990,-Kč mi půjde doživotně.A tak jdu volat na Skylink |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
|
|
@satman15ON ti nekdo nekdy slibil ze ti zadarmo a dozivotne pujde program Canal+Sport ?! mozna tak Lojza z hospody |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 452 |
|
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkDnes večer je narýchlo zvolané zasadnutie rady M7 Group a Canal+, jediný bod rokovania, rozhorčený telefonát od zákazníka satman15. Rokovanie bude trvať do neskorých nočných hodín, až budúce dni, v prípade nevyriešenia budú požiadavky poškodeného postúpené na európsky súd pre ľudské práva, alebo v konečnom riešení na lampáreň do obce Nižné Horné. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 681 |
|
|
@KimloDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 178 |
|
|
@Bohemia czTak pozor |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
|
|
RE: Balicek Kombi-Skylinkno nevysila. ty puvodni programy byly totiz v SD. a v tom uz ty programy neexistuji. no nakonec bylo jich jen asi osum tak ti je mohli nechat dozivotne.ale obavam se ze tato karta se nehodi ani jako ta skrabka jinak teda nechapu o co vam jde ? pro soucasne zakazniky skylinku s balickem kombi je to zdrazeni jen o 50kc takze vubec o nic nejde a za tech 50korun dostanete velice kvalitni program.! |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 452 |
|
|
@Bohemia czJen o 40 KčVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
RE: Balicek Kombi-SkylinkPíše se pouze o samostatném balíčku nebo Kombi+. Když mám balíček Komplet tak by tam měl taky být. Nebo ne? Je to přeci kompletní výběr všech programů.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
@mildemusíš si zaplatit 2 komplety a pak ti to půjde |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|