ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

Dobrý den,
vlastním výše uvedený přístroj a ve článku https://www.parabola.cz/clanky/7174/cam803-nagravision-poznejte-novy-dekodovaci-modul-pro-skylink/ , který zde na parabole před časem vyšel autor píše, že bez problémů oživil modul CAM803, který vyžaduje rozhraní CI+. Já už řádnou dobu hledám na netu a nedaří se mi najít uspokojivou odpověď, jak to rozchodit. Mezi pluginami, které mi přijímač nabízí žádný pro CI+ nenalézám a ani na netu jsem nenašel návod odkud ho stáhnout a co případně dalšího ještě nainstalovat pro plně funkční CI+ ve kterém by fungoval modul CAM803.

Předem děkuji
Mirek
uživatel
tz1000
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

Pouzival sa plugin CI+ Helper.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 265
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

No to jsem taky zjistil, ale jak jsem psal, tak v nabídce pluginů mi ho přístroj nenabízí a na netu se mi nepodařilo ho nikde najít. Takže bych chtěl poprosit o odkaz, kde ho stáhnout.
uživatel
tz1000
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tz1000

hladaj enigma2-plugin-systemplugins-ciplushelper
uživatel
starter12
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 135
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tz1000

Mas pravdu,v ponuke ten plugin u AB PULSe 4k neni ale pre zmenu
VU+Duo 4kse ho v ponuke ma ciplushelper 5.3-r0 (OpenATV 6.4)

Inak na linuxsat-support sa da stiahnut v.4.7-r0
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 889
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tz1000

Teraz pozeram,je tam aj verzia 5.2-r1
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 889
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

https://www.linuxsat-support.com/thread/136991-ciplushelper-plugin/
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

Teraz pozeram na Pulse 4k do pluginov a ten CI+Helper tam na stiahnutie je - verzia 5.3 v systemplugins.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 265
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

Mockrát všem děkuji, už mi to chodí, našel jsem verzi 5.2 a tak mi mě jen zajímalo, v jaké verzi firmware LucaBrazza našel v systemplugins ten helper ve verzi 5.3, ta jako novější se mi líbí víc, zvlášť když je to přímo v pluginech PULSe, takže by měl být kompatibilnější než ten obecný, který jsem stáhnul já.
uživatel
tz1000
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tz1000

Je priamo v OpenATV 6.4, 7.0 aj 7.1, vsade vo verzii 5.3

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 265
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

@LucaBrazza já mám nainstalovanou posldní verzi 6.4 z 24.6.2022 viz http://pulse4k.svrcek.cz/info.jpg, je to nejnovější verze, kterou mi to nabízí ke stažení, viz http://pulse4k.svrcek.cz/verze.jpg a když se podívám do pluginů, tka tam vidím jen toto http://pulse4k.svrcek.cz/pluginy.jpg a žádný ci+helper tam nemám, tak proto by mě zajímalo, jakou verzi máš nainstalovanou, případně jestli nemáš nastavený nějaký jiný server s pluginy.
uživatel
tz1000
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

Mam nijako neupravovane image, ziadne feedy nedoplnam. Mam multiboot, 6.4,7.0 a 7.1, ale mam to vsade.
https://i.postimg.cc/XqGrFM0C/IMG-20220625-133617.jpg

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 265
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

a kterou konkrétní verzi 6.4 máš, když jsem s tím dělal pokusy, tak verze z různých dní měly i různé pluginy (já hledal hlavně na hbbtv a u některých verzí chyběla), proto by mě zajímala ta tvoje verze, ze kterého je dne.
uživatel
tz1000
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

Ja aktualizujem kazdy den, ak je nova verzia.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 265
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tz1000

Tu https://mega.nz/file/Mo1UzYbJ#n3UhE_RCTyxe1doXPosOIyMfzYk0E9lXR0UCc6GBm6M mas verziu 5.3.
uživatel
starter12
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 135
Odpověď v diskusním vlákně
 

@starter12

mockrát děkuji, jen mi pořád vrtá hlavou, proč LucaBrazza má plugin mezi pluginy a já ne
uživatel
tz1000
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tz1000

Mas aktualizovane image na najnovsiu verziu ? Nie je mozne, aby si to nemal, ked ja to mam na 6.4, 7.0 a 7.1...
Najnovsia verzia je zo vcera - 25.06.2022
http://images.mynonpublic.com/openatv/current/index.php?open=pulse4k

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 265
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

a jakým způsobem se aktualizuje fw stažený z zěch stránek? já aktualizoval zatím jen přes interní menu, kde si to ten download vyřešilo samo.
uživatel
tz1000
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

A mozno je len jeho "problem" v tom, ze pokial ma tz1000 uz nejaku verziu v boxe nainstalovanu ( a je jedno ci nejaku staru alebo poslednu, ci funkcnu alebo z nejakeho dovodu zmrzsenu a nefunkcnu ) tak sa mu v zozname pluginov volnych k instalacii uz nezobrazi. Stacilo keby si v tom case pozrel svoj zoznam pluginov k odstraneniu - Menu / Pluginy / Odstranit pluginy / Systemplugins ci ho tam v zozname nema.
uživatel
starter12
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 135
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

na to jsem koukal, a v seznamu k odstranění tam mám teď ten nově nainstalovaný 5.2
uživatel
tz1000
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

a mohu se ještě zeptat, jak nainstalovat fw z výše zmiňovaných stránek http://images.mynonpublic.com/openatv/current/index.php?open=pulse4k - zkusil jsem to podle návodu v přijímači, obnovení fw z usb, a to se mi nijak nepodařilo, při bootu se mě to mělo zeptat, jestli chci obnovit FW z usb a žádný takový dotaz se neobjevil, přijímač normálně nabootoval a fw na usb si vůbec nevšimnul.
uživatel
tz1000
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 93
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tz1000

Pozri na Youtube
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 889
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K - jak rozchodit CI+

Aktualizuj priamo cez prijimac - Aktualizacia online - vyber novu verziu a daj instalovat, predtym Ti to ponukne zalohovat, daj si to pre istotu a potom budes mat moznosti, ako dalej - cista instalacia, s obnovou atd... Mas multiboot, mozes si vybrat jednu zo styroch particii, dak si to daj na prazdny slot.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 265
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra