![]() |
|
propojení tv a hifiJak mám propojit nejsnáze, bezdrátově samsung tv a hifi. Potřebuji dostat audio z tv. |
tonda1t
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
@vw1vwJo, ale už je nemáš kam strčit![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@MMorousÁno, máš pravdu, v dnešnej dobe "výraz Hi-Fi" až príliš zovšeobecnel. Na toto je mnoho príkladov z dnešnej doby. A tiež je pravdou, že mnohé zariadenia vyrábané v dnešnej dobe vo svojom popise vlastností nemajú uvedené ani základné parametre - ale hlavná vec, že predajca/výrobca v opise výrobku uvádza, že sa jedná o špičkovú kvalitu, kvalitný zvuk, kvalitný obraz atď, atď...![]() ![]() ![]() Záverom tiež dodám, že všetko závisí od autora úvodného príspevku, ako sa popasuje zo svojim problémom. Nech sa darí! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 119 |
![]() |
|
@mmiriboyTato norma vznikla za dob hlubokého analogu. Dnes je vše trochu jinak a mnoho věcí je záležitostí SW a také provedení výrobku, komponentů, součástek a ovládání. Dílčí normy jsou závazné, ale označení HIFI postrádá smysl. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 506 |
![]() |
|
@MMorousÁno máš pravdu, ale v prípade audia, aj keď budú všetky stupne zvukového reťazca digitálne, predsa len ten výstupný koncový zvuk je analógový. T.j. napr. skreslenie, šum, výkon atď sa dá merať "po starom" a výsledky tohto merania sa dajú porovnať z normami určenými pre hifi kvalitu.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 119 |
![]() |
|
@mmiriboyTo máš pravdu. Citlivosti vstupů atd . . . |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 506 |
![]() |
|
mildeNo ty asi budeš z tých neskoro narodených, lebo v obehu sú stále HIFI prístroje TESLA od MGF kotúčové, kazety, tunery 710, 3606,ST100, receivery Sextet, Soprán, 816,814, 820...![]() ![]() ![]() |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
@vw1vwJo jo, Soprán jsem taky měl. Kupoval jsem ho v roce 1976. Tenkrát těch stereo radií moc nebylo.![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@vw1vwTo jsem ještě poslouchal stanici Vltava, kde běžel test sterea. "Nyní uslyšíte zvuk z levého reproduktorů, nimi uslyšíte zvuk z pravého reproduktoru" dnes sranda![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
MILDEtO JSI MI PŘIPOMNĚL STARÝ ČASY,POTOM JSME POSLOUCHALI větrník,v pátek večer a v sobotu dopoledne od 10 hodin,to byly časy. |
jethro63
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
@jethro63Jj to už nikdo nevrátí. Dřív se poslouchalo víc rádio než se koukalo na černobílou skleněnou televizi. A člověk byl v pohodě.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@jethro63Větrník byl super. Za zmínku ještě stál Rytmus - pohledy do světa populární hudby. Dodnes mám v hlavě znělku. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 874 |
![]() |
|
RE: propojení tv a hifiNeviem odkiaľ ste, ale výhodu mali tí, čo bývali pri západných a južných hraniciach. Ja som počúval OE3 99,9 MHz, každý deň Hitpanorama od 11,00 do 12,00 najnovšie hity a nahrávanie na TESLA B93. A to som býval 200 km od vysielača![]() ![]() ![]() |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
@vw1vwPri južných hraniciach Poptarisznya každú nedeľu od 16:00 do 20:00![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 584 |
![]() |
|
@vw1vwJá tu možnost neměl. Českomoravská vysočina, město v dolině.![]() mě vítr nemlátí tolik do paraboly ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeSkús si pustiť internetové rádio poptarisznya.hu. Pri počúvaní mám pocit presne taký ako koncom 80 rokov.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 584 |
![]() |
|
@peterskzrovna jsem to vyzkoušel,je tady mraky radii,popík šel mimo mne ale máš pravdu.Já byl odkojen Sabbatama,purlema atd. |
jethro63
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
@peterskDíky,ale jsem se od let 1980 hodně změnil. Začali jsme s kámošema jezdit po koncertech a na starý kolena toto😂Deep Purple AC/DC Iron Maiden U2 Ozzy Osbourne A další No i manželce se to líbí a to už nejsme dávní v pubertě. Sám se tomu divím. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@peterskP.S. ale to bylo před 15 lety. Dnes v důchodovém věku jen občas z křesla v obýváku. 🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |