![]() |
|
Skylink kostičky, kostičkyVšechny programy Skylinku - 23.5°E kostičkují. Srbové na 23.5°E jdou bez chyby.T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyI na skylink live to zlobíUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyMožná se v něčem vrtají. Někdy od poloviny května do 5.7. jsem registroval občasné rozpady obrazu (jeden za několik hodin) napříč různými frekvencemi Skylinku. Častější rozpady obrazu u ČT, ale Skylink 7 na stejné frekvenci úplně v pořádku. U těch kanálů co Skylink Live TV bere přímo ze satelitu, byly problémy viditelné i tam. Skylink podpora vždy vše předala dál k vyřešení, ale pokud vím, tak nikdy nedostali zpět zprávu, zda se problém řeší nebo kdy bude vyřešen. Od 6.7. do včerejšího večera vše téměř v pořádku (za těch několik dní jsem pozoroval jen pár drobných chyb v obraze). Tak jsem si říkal, že to konečně opravili a teď toto.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
Ct sportNesledovatelne ! Bourka to neni od vcera 23:15 by bylo pul Nemecka vyplaveno :)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 213 |
![]() |
|
JOJ Cinema 12070Potvrzují rozpad obrazu i na jiných frekvencích.![]() LG OLED
|
mirvyh
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyAno, omluva, odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil. Nad německém neprší. Blbnout Čt.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyJinak na Freesat to šlo normálně. Tak nevim.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyfrekvence 11934V je jak lego. Totálně nesledovatelné programy na této frekvenci.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyja neviem či to opravili lebo mne sa to rozpadava aj teraz na všetkych programoch je to nesledovatelna. Asi si stianem nejaky film a kašlem na skylink |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
@HYPERU mě kostičkují všechny Prima kanály, ale DVBT2 tam je to v pohodě. |
daniel123
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyKdyby byl problém na celé frekvenci např. 12344H, tak by se to dalo vysvětlit chybou na uplinku nebo satelitu případně rušením, ovšem nyní jsou např. kanály ČT v pořádku, ale Skylink 7 zlobí (dopoledne to bylo opačně). Kanály na frekvenci 11876H se zdají být také v pořádku. Na druhou stranu 12070H, 12090V, 11934V zlobí a jsou také z uplinku v Usingenu (tedy pokud nyní nedělají nějaké přesuny mezi uplinky).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@daniel123Kanály Primy na 11934V (Love, Max, Zoom) mají problém, ale na 11876H např. Prima HD v čase 19:55 - 21:55 byla úplně bez chyb.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
ZakódovánoMě některé stanice ukazovaly, že jsou zakódované. Taky bych to spíš viděla na hackery než na těžké mraky někde na obloze. |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyMít jenom Skylink, to je sebevražda. Už se zde o tom několikrát psalo.Proto mám i Freesat (podobná skladba programů) a ještě IPTV Sledování tv navíc i pozemák pro 100% jistotu. Pak klidně může pršet nebo sněžit. Přepínám jinam. Manželka je televizní abonent.![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildecca 20 litrů za rok![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
@drobečekslivovice ? tak to by slo, osobne tedy radeji hrusku, ale kdyz to musi bejt 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@drobečekNo uhodl jsi. Skoro celý můj důchod🤔. Bydlíme v paneláku, zahradu jsem kvůli mému zdraví prodal, do hospody nechodím. Tak co by ne.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@medard 1Jasně, hruškovice a taky meruňkovice nebo mandlová peckovice taky není špatná když se povede![]() ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyŠkoda , že alespon Skylink nedá echo, že o problému ví. Poté se opět jen dovíme, že si nikdo nestěžoval a že žádné problémy nepozorovali, jako tomu bylo v minulosti. Přitom stačí tak málo. Otázka dvou vět a 60 vteřin času.Pro rejpali podotknu. Na Facebooky a různé Mesengry a já nevím co ještě nepoužívám. Zde a na oficiálních stránkách žádnou informaci o problémů nevidím. Poté si nemá člověk kopnout Do Skylinku , když vás mají totálně na salámu. ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkytak ono take Fejkbuk je na urovni Blesku nebo Novy to nejsou oficialni seriozni zdroje !![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyDnes v noci se v tom ještě vrtali, ale od 3:03 v noci by mělo být vše v pořádku (alespoň mám takovou zprávu ze Skylinku).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyto: SirMaxTo samozřejmě není narážka na tebe. Jen na neschopného mluvčího Skylinku. Hlavní je, že tebe informovali, ale platící zákazníci jsou jim šumák. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyOna i redakce Paraboly by se třeba o to mohla zajímat, když je pro ně Skylink na prvním místě. Hlavně že píší co přidali nebo zrušili na jiných družicích , které třeba ani nikdo nesledujeVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeV paneláku nebydlím,zahradu mám kvůli slivkám,do hospůdky občas zajdu a s důchodem to vždy nějak ušoulám.Terestrial.freesat ,Netflix,Hbo Max a Europlayer to jistí.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkySkylink kostičky, kostičky koho to zajima penize jim jedou a že je problem nou komen stejna banda jak vlada banda darmožráčou |
Pajosk
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Skylink kostičky, kostičkyPopulárna satelitná televízna služba Skylink mala v uplynulých dňoch problémy s kvalitou obrazu pri niektorých kanáloch.Podľa informácií prevádzkovateľa boli spôsobené pomerne kurióznym technickým dôvodom a v súčasnosti by mali byť opravené. Podľa dostupných informácií začali problémy v pondelok večer a na niektorých kanáloch užívatelia zaznamenávali tzv. štvorčekovanie respektíve rozpadávanie obrazu. Problémy zrejme neboli trvalé, intenzívnejšie problémy sa ale vyskytovali opakovane aj počas utorka. Problémy mali zaujímavú technickú príčinu, keď ich spôsobovala chyba jedného sieťového komponentu v infraštruktúre Skylinku. "Od pondělního večera se projevovaly nahodilé výpadky a bylo velmi složité najít příčinu, protože se závady neprojevovaly zcela plošně (na jednom televizoru ano, na druhém ne). V úterý ve večerních hodinách bylo zjištěno, že se jednalo o vadu jednoho síťového komponentu a ten byl nahrazen novým," uviedol pre DSL.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva prevádzkovateľa Skylinku, spoločnosti M7 Group. "Jednalo se o jakousi obdobu síťového switche. Stream byl evidentně v některých časech zatížen spoustou chyb a záleželo na přijímači, nakolik je dokázal opravovat. Některý to pustil na obrazovku se čtverečky, jiný obraz vůbec nepustil," popísal prejavy problémov bližšie Glisník. Od výmeny komponentu by malo byť všetko v poriadku. zdroj: https://www.dsl.sk/article.php?article=26315 VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 549 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |