Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

AMIKO 8265 + karta Skylink ICE

Zdravím, mám takový problém. Mám v Amiku 8265+ sw 1.3.79 a v něm kartu Skylink ICE. Po vložení karty do UNI čtečky mi vyběhne hláška IRDETO ICE a programy neběží (píše Kódováno). Když pošlu zápis karta naběhne a normálně běží. (všechny kanály, teda i ty s vyšším zabezpečením, např. CANAL+Sport) Když vsak dam přijímač do Stand-By v režimu REAL (hluboký spánek) po zapnuti mi nechce naběhnout. Vypíše mi opět hlášku Kódováno. Musím zase zaslat reautorizační zápis a karta se opět rozběhne. Když však přijímač dám jen do Stand-By modu FAKE (pohotovostní režim), tak mi naběhne normálně. Při výpadku elektřiny musím však opět zasílat zápis. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Co je potřeba nastavit, aby karta naběhla vždy a sama? Děkuji za jakoukoli seriózní radu nebo tip.

hokejka988
Registrace: 12/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

@baltik

Já mám rád záhady :-) A ano, divné to skutečně je. Zvláště když se stejný problém vyskytuje na dvou odlišných strojích. Jinak tu EMM přece Irdeto potřebuje každých cca 18 hodin. Nebo se pletu? Asi něco změnili u SL.

hokejka988
Odpověď v diskusním vlákně

@milde

Proud přece vypadne vždy když odjedu z chaty. Nechat barák pod elektrikou jen pro satelitní přijímač? Jen kvůli tomu, abych měl radost až někdy dojedu . . . No i tak se dá :-)

hokejka988
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra