, sekce: Zkušenosti |
|
Lazení Skylink na tv HisenseZdravím,včera jsem se někde dostal k lazení tv Hisense tak max 2 roky staré a naladit Skylink trvalo snad hodinu a pořadí kanálů 4000 a výše naprosta katastrofa a o řazení programů a přesunu ani nemluvím,vůbec nechápu jak takový paskvil může dnes přijít na trh.... |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
|
|
RE: Lazení Skylink na tv HisenseVY jste fakt někteří dárečci, člověk s při rychlém psaní sekne o písmenko a někteří si na tom postaví kariéru pro tento den fakt je mi jich líto a poznámky typu neumíš najít tovarní nastavení to ani nebudu komentovat a neumět spusti přiblblej fast scan to taky raději nekomentuju, mějte se fajn vy co jste normální a vám dalším přeji hodně vtipných a věcných příspěvků at se tady tady taky trošku pobavíme... |
ZDK1
|
|
RE: Lazení Skylink na tv Hisensetam melo byt zrejme spise JZDK1neumet najit tovarni nastaveni a neumet spustit fast scan po 20ti letech praxe to musi bejt clovek fakt machr. ale mozna je jen po Covidu to by vse vysvetlovalo. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
|
|
RE: Lazení Skylink na tv HisenseMedard 1 jsem slušně vychovaný a patřičně nad věcí takže tě nebudu urážet to co píšeš svědčí vždy o ůrovni člověka a o jeho morální kvalitě přeji ti hodně zdraví a ještě více dobrých předpovědí počasí to ti jde určitě dobře.... |
ZDK1
|
|
@ZDK1to chce klid,je to na všech forech,ti co nic neumějí a nemohou tedy pomoci,jen flu.sají na všechny,kluci tady nejde o to,jak dlouho to někdo dělá,každý potřebuje někdy poradit a když napíše,neřeším kdo to je,ale poradím,když to umím,nebo jen čtu,když to nevím,přeji hezký den |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
@ZDK1Já teda nevím, když ji nemám. Našel jsem toto. Jestli to pomůžehttps://mytv-solution.com/cs/comment-reinitialiser-votre-tv-hisense/ https://clickthis.blog/cs/kak-sbrosit-nastrojki-hisense-roku-tv-programmnyj-sbros-i-sbros-nastroek-do-zavodskih/ Jinak podpora https://www.hisense.cz/kontakt Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
@pierrepetrNo trošku je rozdiel, keď sa pýta amatér a keď profesionál, ktorý zato bere peniaze.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 717 |
|
|
RE: Lazení Skylink na tv HisenseJak víš,že je profesionál?Taky ladím televize a řadím programy důchodcům a známým,kteří s tím mají problémy a jsem amatér.Napsal jen,že to dělá 20 let.Já to dělám ještě víc roků. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 140 |
|
|
@petersknechápu v čem je rozdíl,žádný školy na to nejsou,každý v tomto oboru se to musel naučit sám a pochytat rozumy všude možně,můžeme být rádi,že má někdo o toto zájem,přijde doba,kdy už na střechu nevylezeme a budeme rádi,když někoho seženeme na opravu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
@pierrepetrPravda, ještě že to nemám na střeše, ale i tak na balkoně v 5 patře se špatným přístupem. Na konvertor nedostanu, tak musím sundat motor i s parabolou a pak znovu nastavit. Jinak to tam nešlo. Musel jsem dát předlohu aby to bylo za roh paneláku.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
|
|
@ZDK1Tak především jsi se o písmenko nesekl! Ta písmenka jsou na klávesnici dost daleko od sebe a pokud by jsi se sekl s písmenkem, tak bys za tím "z" měl "ě" a nikoliv "e." No budiž! Pokud jde o samotný problém, pak funkce Fast Scan nikdy neřadí programy od 4000! Takže buď je v TV totálně zmršený FW nebo? ....Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 695 |
|
|
RE: Lazení Skylink na tv HisenseEniku neřeš to prostě jsem to blbě napsal a pořádně si to po sobě nepřečetl, jinak bych to samozřejmě opravil.To všechno vím,může to být i FW i to se občas děje nic nového pod sluncem ,přes týden tam zajedu a projedu to celé znovu a uvidím hezkou neděli vám přeji |
ZDK1
|
|
RE: Lazení Skylink na tv Hisenselazeni nebo hlazeni. proste si to lidi po sobe neprectou a hned to odesilaj. a k tomu slouzi "editace" a pak taky chodi "notifikace" pokud ten web nezije v pravekujinak tedy pro JeZeDaKa svadet vlastni neschopnost na to ze jsou spatne vsechny televize znacky Hisense to uz musi byt král. a kdyz jste tedy tak strasne slusnej tak doufam ze tu opravu vlastni opravy udelate tem lidem zdarma. 👍 |
medard 1
|
|
@ZDK1"VY jste fakt někteří dárečci, člověk s při rychlém psaní sekne o písmenko a někteří si na tom postaví kariéru ...""Eniku neřeš to prostě jsem to blbě napsal a pořádně si to po sobě nepřečetl, jinak bych to samozřejmě opravil." Jen si nechceš přiznat, že neumíš pořádně česky Ani jsi se nepřeklepl, jen nesprávně (česky) napsal. Protože stejný "překlep" máš v Předmětu i v Textu |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
|
|
RE: Lazení Skylink na tv Hisensetakže to ladění jsi proběhnul stylem : hlavně rychle, ok, ok, netřeba číst, stejně nevím co to je, ok, automaticky, ok, dlouhé čekání a výsledek byl na světě. Přitom v průvodci (tuším čtvrtý krok) je třeba zvolit, že máš disecq a nastavit ho ručně a pak zvolit fastscan. Jinak ti to Astru3 prostě nevidí :-) |
vavapnov
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 19 |
|
|
@vavapnovStaré téma více jak 3 týdny. Tak si myslím, že tazatel už má dolazeno, to jsi se měl probudit dřív😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
|
|
RE: Lazení Skylink na tv Hisensejen jestli to lazeni nebylo hlazeni takze puvodce uz ma uhlazeno 👍 |
medard 1
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|