Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Lazení Skylink na tv Hisense

Zdravím,včera jsem se někde dostal k lazení tv Hisense tak max 2 roky staré a naladit Skylink trvalo snad hodinu a pořadí kanálů 4000 a výše naprosta katastrofa a o řazení programů a přesunu ani nemluvím,vůbec nechápu jak takový paskvil může dnes přijít na trh.... :fuming: :-/

ZDK1
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lazení Skylink na tv Hisense

VY jste fakt někteří dárečci, člověk s při rychlém psaní sekne o písmenko a někteří si na tom postaví kariéru pro tento den fakt je mi jich líto a poznámky typu neumíš najít tovarní nastavení to ani nebudu komentovat a neumět spusti přiblblej fast scan to taky raději nekomentuju, mějte se fajn vy co jste normální a vám dalším přeji hodně vtipných a věcných příspěvků at se tady tady taky trošku pobavíme... ;) a tím bych to ukončil :(

ZDK1

tam melo byt zrejme spise JZDK1 :)))
neumet najit tovarni nastaveni a neumet spustit fast scan po 20ti letech praxe to musi bejt clovek fakt machr. ale mozna je jen po Covidu to by vse vysvetlovalo. 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

Medard 1 jsem slušně vychovaný a patřičně nad věcí takže tě nebudu urážet to co píšeš svědčí vždy o ůrovni člověka a o jeho morální kvalitě přeji ti hodně zdraví a ještě více dobrých předpovědí počasí to ti jde určitě dobře.... :O

ZDK1

@ZDK1

to chce klid,je to na všech forech,ti co nic neumějí a nemohou tedy pomoci,jen flu.sají na všechny,kluci tady nejde o to,jak dlouho to někdo dělá,každý potřebuje někdy poradit a když napíše,neřeším kdo to je,ale poradím,když to umím,nebo jen čtu,když to nevím,přeji hezký den

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@ZDK1

Já teda nevím, když ji nemám. Našel jsem toto. Jestli to pomůže
https://mytv-solution.com/cs/comment-reinitialiser-votre-tv-hisense/

https://clickthis.blog/cs/kak-sbrosit-nastrojki-hisense-roku-tv-programmnyj-sbros-i-sbros-nastroek-do-zavodskih/
Jinak podpora
https://www.hisense.cz/kontakt

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@pierrepetr

No trošku je rozdiel, keď sa pýta amatér a keď profesionál, ktorý zato bere peniaze. ;)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Jak víš,že je profesionál?Taky ladím televize a řadím programy důchodcům a známým,kteří s tím mají problémy a jsem amatér.Napsal jen,že to dělá 20 let.Já to dělám ještě víc roků.

jjery
Registrace: 12/2012

@petersk

nechápu v čem je rozdíl,žádný školy na to nejsou,každý v tomto oboru se to musel naučit sám a pochytat rozumy všude možně,můžeme být rádi,že má někdo o toto zájem,přijde doba,kdy už na střechu nevylezeme a budeme rádi,když někoho seženeme na opravu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Pravda, ještě že to nemám na střeše, ale i tak na balkoně v 5 patře se špatným přístupem. Na konvertor nedostanu, tak musím sundat motor i s parabolou a pak znovu nastavit. Jinak to tam nešlo. Musel jsem dát předlohu aby to bylo za roh paneláku. :lookaround:

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@ZDK1

Tak především jsi se o písmenko nesekl! Ta písmenka jsou na klávesnici dost daleko od sebe a pokud by jsi se sekl s písmenkem, tak bys za tím "z" měl "ě" a nikoliv "e." No budiž! Pokud jde o samotný problém, pak funkce Fast Scan nikdy neřadí programy od 4000! Takže buď je v TV totálně zmršený FW nebo? ....

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Eniku neřeš to prostě jsem to blbě napsal a pořádně si to po sobě nepřečetl, jinak bych to samozřejmě opravil.To všechno vím,může to být i FW i to se občas děje nic nového pod sluncem ,přes týden tam zajedu a projedu to celé znovu a uvidím hezkou neděli vám přeji ;)

ZDK1

lazeni nebo hlazeni. proste si to lidi po sobe neprectou a hned to odesilaj. a k tomu slouzi "editace" a pak taky chodi "notifikace" pokud ten web nezije v praveku :))) a nebo se da ten prispevek i "smazat" to jsou vjeci cooo. i ten blbej fejkbuk tohle umi 👍 i kdyz bidne
jinak tedy pro JeZeDaKa svadet vlastni neschopnost na to ze jsou spatne vsechny televize znacky Hisense to uz musi byt král. a kdyz jste tedy tak strasne slusnej tak doufam ze tu opravu vlastni opravy udelate tem lidem zdarma. 👍

medard 1

@ZDK1

"VY jste fakt někteří dárečci, člověk s při rychlém psaní sekne o písmenko a někteří si na tom postaví kariéru ..."
"Eniku neřeš to prostě jsem to blbě napsal a pořádně si to po sobě nepřečetl, jinak bych to samozřejmě opravil."

Jen si nechceš přiznat, že neumíš pořádně česky :(
Ani jsi se nepřeklepl, jen nesprávně (česky) napsal.
Protože stejný "překlep" máš v Předmětu i v Textu :O :(

kokun
Registrace: 5/2015

takže to ladění jsi proběhnul stylem : hlavně rychle, ok, ok, netřeba číst, stejně nevím co to je, ok, automaticky, ok, dlouhé čekání a výsledek byl na světě. Přitom v průvodci (tuším čtvrtý krok) je třeba zvolit, že máš disecq a nastavit ho ručně a pak zvolit fastscan. Jinak ti to Astru3 prostě nevidí :-)

vavapnov
Registrace: 8/2018

@vavapnov

Staré téma více jak 3 týdny. Tak si myslím, že tazatel už má dolazeno, to jsi se měl probudit dřív😂

milde

jen jestli to lazeni nebylo hlazeni takze puvodce uz ma uhlazeno 👍

medard 1
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra