Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Místo stanice Ukraina 24 se nyní vysílá Ukraine 1

Všiml jsem si že během dnešního dne přestala vysílat Ukrajinská zpravodajská stanice Ukraina 24. Místo toho tam vysílá stanice Ukraine 1.

Michael Štejdíř

MichalStej
Registrace: 1/2017
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
Odpověď v diskusním vlákně

@milde

Na parabole sa už dávno neriešia technické problémy...
Ale somariny. Kde sledovať sport, YouTube...

Kasr
Registrace: 8/2008

@Radoo

Hladomor nevyvolali Rusi, ale gruzinec! A všetko s tým súvisiace!
A teraz gruzínci bojujú pri Ukrajincov.

Kasr

@Kasr

Souhlas R^

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Parabola řeší různé technické problémy, je to vynikající server, přináší mnoho satelitních zpráv a je proslulý i u nás v cizině

a3210
Registrace: 4/2011

@a3210

Možná ano, ale mě vadí, když je nějaké technnické téma, tak se to trochu otočí jinam. Dlouhodobá zkušenost na tomto foru. Nevím asi můj názor. Ale politika sem určitě nepatří👎

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

Všechno je politika, dokonce i naše narození je politický akt.Skutečnost, že na tomto fóru v diskuse jsou povoleny do určité míry debaty o politice sekulárním způsobem bez urážek a protistížností, dokazuje pluralitu tohoto fóra.

a3210

@Kasr

90A navíc v 68 jsem Ukrajinec poslal západní ( z 90% ukrajinský front)
V dnešních novinách Právo-je zmínka o pomníku S.Bandery v Mnichově,co by odaného pomocníka Hitlera

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Místo stanice Ukraina 24 se nyní vysílá Uk...

Tak že bez komentáře.
https://mega.nz/file/sxwl1Zqb#9PHfAWo5k2QOQdXb5yb_HX_E4cPpWT3bMkk-A3QFYFc

milde

@korkoran

Ano, a tento oddany pomocnik Hitlera stravil 3 roky v koncentracnom tabore Sachsenhausen. Korkoran, historia je pomerne zlozita vec a ty svojim ciermo-bielym videnim sveta ju nemas sancu pochopit.

black13
Registrace: 6/2006

@black13

Akorát,rozdíl mezi námi:já jsem řádění jeho bandy židobijců zažil na moravě jako malý chalan.
Víc řádili na slovensku.

korkoran
Registrace: 10/2006

@black13

Historie se potvrzuje fakty a ne argumenty o černobílém pohledu. Bandera a jeho ukrajinští fanatici z OUN spolu s jednotkami SS masakrovali židovské obyvatelstvo na Ukrajině. Když ale Bandera prohlásil nezávislost Ukrajiny od Rusů tak Třetí říše oznámila Banderovi že přišla Ukrajinu dobýt, nikoli osvobodit. Bandera proto putoval do koncentračního tábora Sachsenhausen.Je třeba říct, že jeho věznitelé ho držili v poměrně dobrých podmínkách a povolené měl dokonce návštěvy manželky. Byl propuštěn ještě za Třetí říše na podzim 1944 kdy už Německo o Ukrajinu přišlo.

a3210

@korkoran

Oni v našich štátoch ani tak nevycinali, cez nás sa chceli hlavne prebiť... Väčšina policajtov a vojakov ich tolerovalo a nechali ich na pokoji. Dokonca sa zúčastnili veľkonočnej omše v jednej dedine na východnom Slovensku. Akurát pár aktívnych prišlo o život. A civili? O jednom viem určite... Ale aj v jednej dedine na východe Slovenska zavraždení židia vôbec nemuseli byť zabití banderovcami... Vtedy sa túlalo band.
V poľsku a na Ukrajine to bolo úplne iné... Tam banderovci zavraždili veľmi veľa ľudí!

Kasr
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra