Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Oslavuji Výročí Ariva 202 HD E je u mě 10 let

Zdravím
Dnes jsem něco hledal ve skříni a narazil jsem na fakturu od mašinky Ariva 202 HD E na faktuře bylo datum 24.7.2012 hned jsem propadl sentimentu.Ta mašinka byla nebo je doposud ji používám podařený výrobek.Jednou se roznemohla zdroj ji zachabroval v servisu ji opravili za 400 kč i z prací a jede pořád , pravda její funkce které jsou nad rámec youtube a tak nefungují ani se tomu nedivím protože poslední firmware je už je nějaký ten rok staré.Ještě musím dodat že modul CA modul IRDETO SMIT CI+ (Skylink READY) mám v ní a funguje :))) .Akorát jak jsem hledal správný název toho modulu tak jsem zjistil že ho podražily mě stal asi kolem 800 stovek a teď 1600 Kč díky

pinokio
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Oslavuji Výročí Ariva 202 HD E je u mě 10...

Sousedovi jsem dal před časem, do dosmrtné zápůjčky, Arivu 200 z roku 2008. Pořád jede.

pf09
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@pinokio

To byla běžná závada u Ariv 202. Mám ji na chalupě, a zdroj nepřežil blízký úder blesku.Oprava byla jednoduchá, stačilo vyměnit integáč ve zdroji Q0365R.Nyní stojí v potřebném pouzdru DIP8 nehorázných 110Kč.Lepší je v pouzdru SO8 za 37Kč, u vadného přímo na desce ušítpat nožičky u plastu, a naletovat na ně.

konas
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra