Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Canal+ France si zaregistroval doménu canalplus.cz

Groupe Canal (čti Canal+) si po doméně canalplussport.cz zaregistrovala i doménu canalplus.cz. Tak že by ten Canal+ v Česku opravdu mysleli vážně? :)))

MHaslar
Registrace: 5/2021
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Canal+ France si zaregistroval doménu cana...

registrace na canalplussport.cz patří

Canal+ Luxembourg S.a.r.l.
2 Rue Albert Borschette, L-1246 Luxembourg City, LU

registrace na canalplus.cz patří
GROUPE CANAL PLUS
50 rue Camille Desmoulins, 92863 ISSY-LES-MOULINEAUX CEDEX 9 - FR, FR

AB ipbox 55HD

lfc0611
Registrace: 9/2009

@keramik

Co s tím má společného Glisník? Zrovna on je myslím kvalifikovaná osoba, obchodní model mu šlape a to je to, co společnost zajímá. Naopak si myslím, že díky němu ještě dnes funguje současný model SL, ať se to někomu líbí nebo ne. Očividně je schopen odhadnout kupní sílu českého Pepíka a nabídnout mu odpovídající, pro společnost, ziskové služby. Nesmyslné licenční požadavky prémiových a předražených sportovních (zejména čutál) programů by český Pepík finančně neustál. O množství klientů nemluvě. Nehledě na to, že na podzim SL ubydou cenově citliví zákazníci (SL a vyšší balíčky bude zbytný statek).Bez JG si myslím, že by tu C+ tvrdě prosazoval modely fungující od nás na západ.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@meduzka

:))) :))) :))) tak ty mas dost 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

No, má dost pravdu. Ať se ti to líbí nebo ne.

zzz

jeho nazor. muj nazor. ale pobavilo. kvalifikovany pracovnik, a taky hrobar a potapec. dela svou praci opravdu dobre, a proto ma Skylink takove fungovani a takovou oblibenost a 90% respondentu vnima tuto znacku velice negativne. taky financne cilivy zakaznici to pociti na podzim, a ze zrovna na podzim,politici rikali ze to prijde v lete,a prislo ? neprislo,takze ted to prijde na podzim ? no kdyz zacnou litat rakety tak to pocitime uplne vsichni. zdar 👍
takze roky odzkouseny a oblibeny polsky model vam nevyhovuje ? taky dobrej hlod.

medard 1

@meduzka

krásně napsáno R^

dawis77
Registrace: 9/2011

medard 1 Ale ty to pořád nechápeš meduzka má pravdu v tom že model mu funguje protože je postaven na základním balíčku v HD, Těch 30 procent co chtějí sport ti tu PL nezaplatí a navíc už jsou dávno u jiných operátorů,

doors1
Registrace: 8/2017

@doors1

to TY to nechapes. Skylink nefunguje standartne celou dobu svoji existence. bez ohledu na balicek nebo PL. a je to nejhorsi operator v Cechach mezi temi nejvetsimi. a to je fakt. a jestli vam to takhle vyhovuje tak asi nemate zadne standarty a ani pozadavky na kvalitu a serioznost. cehokoliv. pro vas je tedy Babis a Zeman král :))) 👎

medard 1

@medard 1

Tož mi synku vyvrať pádnými argumenty můj v tvých očích jistě nesmyslný komentář. Poté se ti omluvím a uznám svoji chybu. :)

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

@meduzka

nemam zajem. klidne si dal vzhlizej ke svemu bohovi. pro nas je to dabel. 👍

medard 1

@medard 1

Však Skylink nemáš, tak nehaň ostatním a hlídej si to svoje. Každý má jiné zájmy ve sledování tv. Né jen čutál. U Skylink sat o proti třeba Antik sat ve kvalitě nebetyčný rozdíl.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@meduzka

opravdu nemam zajem se s tebou o necem o cemkoliv dohadovat. ty mas sveho krale sveho guru tak vzhlizej k nemu. pro me je to ztrata casu. nemam zajem s tebou diskutovat o NIČEM. a nemam na to ani cas. a pokud TY mas spoustu zbytecneho casu tak to muzeme otocit a ty mi vyvrat muj nazor a dej mi k tomu argumenty, ktere teda samozrejme zadne nejsou, ale to je jedno. a tyhlety kecy si rovnou nech pro sobe rovne. styl zdroj,argumenty, a podobne nesmysly me rozhodne neoslovujou takze s tim me ani neotravuj. tvuj kral je bídák ve stylu Zeman,Babis, takze oslov jeho ten te vyslysi a slibi ti vsechno. a me nech na pokoji. cisla o spokojenosti se skylinkem mluvi jednoznacne proti tobe. jedine co je u Skylinku slusna nabidka je serpo/mini ale proc teda jeho uzivatele neustale nadavaji a fnukaji ze je to drahe a ze s tim nejsou spokojeny ? a jenom takovy maly priklad te realnosti a serioznosti-registracni poplatek ve vysi 999kc ! to je opravdu extrem a rarita,to tady nikdo jiny nema. kdysi byvalo u nekterych 99kc coz je snesitelne ale ani to uz dnes neni. tak pluj dale se svym kralem. zdař bůh. 👍

medard 1

@milde

ja skylink mam,serpo/mini a ten cutal u skylinku doposud nebyl tak nevim o cem mluvis. ale jak rikas kazdy strujcem sveho osudu. 👍

medard 1

medard 1

taky jsem byl takhle naštvaný dokud jsem u SL, byl tak jsem ho před lety zrušil a ted mně na SL nezáleží. :)))

doors1

@milde

Ty tu ešte niekomu veríš? Čo kto má? Nikto tu Skylink nemá a vždy Tí istí diskutujú ku Skylinku ktorí tvrdia, že už dávno odišli :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

petersk SL se mění tak pomalu že ho stačilo vyzkoušet před x lety a diskutovat o něm můžeš ještě x let potom co už ho nemáš a pořád nebudeš daleko od pravdy :)))

doors1

@petersk

Já jsem začínal ještě u Czech Link a pak CS link. To se v té době psaly kódy do přijímačů pomocí DO. V současné době mám Skylink, Sledování tv a Eurosport. Občas koukneme na nějaký film z SCC. U mě spokojenost🤗

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

Jasné. Zariadil si sa tak ako Tebe vyhovuje a ani od Teba nečítam, že by si "osoč.val" iných operátorov a tak má byť. R^

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Já jsem odzkoušel Kuki tv, Lepší tv i T mobile tv Go. Nakonec jsem zůstal u toho co mám. Jak jsem již někdy psal, nejsem až takový fotbalový fanda🏐😃

milde
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra