![]() |
|
Prechod SkyLink na Canal+, čo sme získaliKeď Canal+ kúpil SkyLink , všade sa písalo ako sa všetko zmení a obohatí sa Tv ponuka , SkyLink Live zanikne a nahradi ho nová online platforma od C+ , atd atd....A čo sme zatiaľ získali : -Canal+ Domo, ktorý snad nikto nepozerá - Canal + Sport, ked nie som fanúšik futbalu tak pre mna bezvýznamní program. Ja sa pýtam , prečo po kupé Canal+ sa nevrátia do ponuky kanály Eurosport 1/2 ked poliaci aj Francúzi tieto kanály majú . Prečo sa tiež nevrátia kanály Discovery , ked opäť na FR a PL tie kanály má a dokonca ešte v rôznych iných verziách (Discovery Life ...) A posledná vec , prečo nam sa cez simulcrypt nesprístupnia kanály z 19E ktoré síce nebudú maj CZ- SK lokalizáciu ale budeme mat možnosť pozerať . Buď ako hudobne kanály MCM , alebo dokumentárne Planéte . Niečo mi hovorí , že C+ začína tu kúpu banovat a onedlho už bude mat Skylink opäť ďalšieho nového majiteľa ... |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@HugoczA to tvé HBO mě absolutně nezajímá. Napsal jsi to na jiné téma. Toto je Canal+😄Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@Brumohttps://www.parabola.cz/forum/topic-104112/1/Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 749 |
![]() |
|
@mildeNenapsal jsem to na jiné téma. Vysvětluji svůj názor, že všichni, co od CANAL+ čekají zázraky, budou zklamaní. HBO a Eurosport jsou mé argumenty.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
HugoczPreco by mali byt sklamani.Ved sa staci pozriet,co vysiela hlavny Canal+ vo francuzsku,ci polsku a nieco podobne si predstavujem aj tu![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: Prechod SkyLink na Canal+, čo sme získali@Power150Kolik je Poláků a kolik Francouzů? Nikdy by sa jim to nevratilo zpět. Skylink jede špatnou cestou, zajímá je kvantita a né kvalita a to jest ten problém. Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@HugoczJá taky na Canal+ nečekám. Též mám aplikaci Eurosport.😎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |