![]() |
|
iptv najlepsieZdravim prosim poradi niekto dobru iptv stabilnu a kde je kvalitny obraz jedna sa mi hlavne o sky uk... |
leokat
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 305 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@JanMAle dá se sehnat, jak píše @medard 1. I když za více peněz. Čína není spolehlivá i když levná. Do Ruska je zase problém zaplatit.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: iptv najlepsieTak že k věci. Kdo chce může odzkoušet toto. Mají picony a některé země i EPG. Kvalita různorodá.https://www.satsupreme.com/showthread.php/422274-WORLDWIDE-IPTV-100-STABLE-FULL-PACKAGE-MULTI-VOD-24-7-SERVICE-HELP-INSTALL-FREE-TEST Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: iptv najlepsieToto mě odpověděl prodejce z Aukra, když jsem ho trochu atakoval" uvádí to výrobce a je to součet vzdáleností od vysílačů ze všech směrů. Alespoň tak se to dá chápat. Samozřejmě pokud má někdo zájem o koupi tak je mu výkon a použití této antény vysvětlen s ohledem na místě použití. Vynasnažíme se do budoucna lépe specifikovat popisky :-) S pozdravem LevnejShop"😃 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@ModřinaCbilling ve Full HD variantě stojí 5 USD/měsíc při naplnění účtu minimálně 50 dolary, jinak je cena 10 USD.Ledaže bys mohl senhat USD za 5 korun. V tom případě jich koupím půl milionu hned! |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 422 |
![]() |
|
@JanMIPTV z Aliku není špatná, já si na tu nabídku nemůžu stěžovat. Chce to jen hledat a zkoušet. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 950 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |