![]() |
|
CANAL+ Sport už má pozici i v T-Mobile TV a O2TVPo Digi a Magiu už se pozice pro CANAL+ Sport objevila i u O2 a na T-Mobilu. Zatímco u T-Mobilu mi pozice naskočila v EPG (zatím ale jen na počítači), u O2 je potřeba upravit adresu URL. Ani u jednoho operátora ale nejde program spustit. U Telly stále ticho po pěšině.![]() |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 316 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
@peterskJasně, chápu. Jako ta společnost je rodu ženského. Ale ten T mobile a Telekom je mužského. Podle toho jsem to tak bral. Občas potřebuji na kopnout. To víš už je to halda let ze školy.😂😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: CANAL+ Sport už má pozici i v T-Mobile TV...https://www.lupa.cz/aktuality/t-mobile-tv-zarazuje-do-nabidky-stanici-canal-sport/ |
OldCarCZ
Registrace: 5/2022 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@peterskInfo máš na ich webe.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 868 |
![]() |
|
T Mobile zvýhodněná cenaMá někdo zkušenost s reálným fungováním TMO televize přes net za zvýhodněnou cenu i po tom čtvrtroce? Slyšel jsem, že pokud bych po tom 1/4 roce chtěl službu vypovědět, sníženou cenu mi nechají.. dík |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 423 |
![]() |
|
@PepaJožkaNóóó, po těch třech měsících, když jim dáš výpověď, tak už nebudeš muset platit vůbec nic. Oni Tě prostě odpojí. To by přeci nemělo žádnou logiku, dávat akční nabídku na do smrti.👎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeNo, na druhou stranu tahle varianta asi padá, protože pokud nechceš mít jejich box, nemůžeš mít T Mobile TV, ale T Mobile GO, kde ale mají jiné tarify a C+ tam podle nich vůbec není |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkatak internetova Tmobile je hruza hruz. a pokud udelas 2 letou smlouvu na dva roky a pak to po tech trech mesicich zrusis tak po tobe budou chtit doplatit ty tri mesice do normalni ceny.tak jest. a zadny ze ti ji nechaj na stalo.![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Nemám možnost mít doma satelit, ale mám zkušenost s O2..... TMO je hnus i proti O2? Zkoušel jsem Antik ITPV a taky, trhaný hnus. Nechápu, jak v době padesátimegabitových přípojek a OLED panelů někdo prodává takovou službu |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkato rozhodne,odpovidam ti na to v jinem vlakne, Tmob net je oproti O2 neskonaly hnus ! pokud nemuzes mit sat tak je to teda problem. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1No doufám, že se s kyslíkem C+ domluví :-) |
PepaJožka
![]() |
|
@medard 1Ty budeš asi chytrák k pohledání!![]() |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
@kasi71nejdriv si to zjisti a pak neco mluv, ty chytraku![]() |
medard 1
![]() |
|
@PepaJožkaZkus se domluvit s nekdym kdo by mohl mit tvuj pozadovany prijem a at ti to streamuje 1:1. Bude to jako bys mel satelit doma ... kvalita je pouze na satelitu ... (u nas)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
RE: CANAL+ Sport už má pozici i v T-Mobile TV...Co to O2TV a Canal+Sport? Nějaké podezřelé ticho kolem toho, asi to nejspíš vyšumí do ztracena![]() |
OldCarCZ
Registrace: 5/2022 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: CANAL+ Sport už má pozici i v T-Mobile TV...Není žádné ticho, včera zveřejnili, že se nedohodli a začátek tak jejich zákazníci neuvidí. |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 476 |
![]() |
|
@Beny30kdyby jen začátek![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 669 |
![]() |
|
RE: CANAL+ Sport už má pozici i v T-Mobile TV...Ddávám kyslíkovi 14 dní do 15.8.(2 kola PL)![]() ![]() ![]() ![]() |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
TMO zkušenostiTMO Go má sedmidenní trial plné nabídky, ale proti O2 je to tragédie. I statická loga a titulky se rozpadají, natož pohyb. Net mám 40 megabit a koukám v apce přímo nainstalované v OLED LG. Takže pro internetisty je už jak tak počítám jediná alternativa Skylink Live.... |
PepaJožka
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |