Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live tv chyba c004

Mám v android boxu KH6 aplikaci skylink live TV. Vše fungovalo jak má, ale v posledních dnech mi nejdou kanály ČT1 a Nova. Vždy ihned zamrznou a objeví se chyba C004 - neznámá chyba: Nyní není možné sledovat tento program. Neví někdo, zda se s tím dá něco dělat a proč se to děje? Předem díky za info.

Luboš
Registrace: 1/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink live tv chyba c004

Mam Xiaomi Mi Tv Stick model MiTV-AESP0 verzia 9
ziadny problem

A je to
Registrace: 4/2019

Varos107

takže jestli tomu rozumím tak aplikace O2 je lepší než Skylink live na cestách .Já byl dříve u 02 a už nikdy . Měl i od nich internet který moc nechodil stále vypadával 2x vyměnili krabičku nějakou tak si to v záruce vzali zpátky Šumava . Jedině Skylink live i když jsou někdy problémy s 1-2 programem a to mám skoro plný signál to samí v cizině ..Nebot mám 10 let telefon Vodafon nic jiného u nás pořádně nejde s tarifem za 360 kč na 4 internety , volání sms atd zadarmo + 12 Gb internet tarif pro důchodce spokojen . Internet doma mám ted místní super optika 190kč bez omezení pro důchodce 100/100 mě to stačí stejně dělám pomalu. Jenom mě zajímalo v cizině co používat přes wifinu abych nemusel zase něco platit navíc kromě VODAfonu dalšího operátora R^

standa111
Registrace: 11/2009

@standa111

tak pokud ses pres tyden v cizine tak tam ti prece staci notebook a das si tam co chces.staci spolehliva wifi a jedes.

medard 1
Registrace: 2/2021

box cina

na ulozto sky link evo a ok.

ibravebox
Registrace: 6/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra