![]() |
|
Pro zájemce o T-Mobile TVPokud někdo uvažuje u satelitní T-Mobile TV, dostane k němu i přístupy k internetové T-Mobile GO TV. Předpokládám, že ty přístupy budou blokovány na jednu IP současně, ale satelit žádnou IP nemá, takže se klidně mohou domluvit páry, kdy jeden bude používat výhradně SAT a druhý výhradně IPTV. A když se šábnou, tak M tarif za 250 nemá chybu :-) |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 422 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
@PepaJožkaKdyž myslíš. Hádat se s tebou nebudu!😂 Bylo by to zbytečné. |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
@jožkoOpravdu si myslíš, že můžou být v jeden moment 4 klienti na 4 adresách? |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaKdyž myslíš. Hádat se s tebou nebudu!😂 Bylo by to zbytečné. |
kasi71
![]() |
|
@jožkoCelkem na 8 současně :Sledujte na 4 televizorech prostřednictvím připojených set-top boxů či CA Modulů a s aplikací T‑Mobile TV GO na dalších 4 zařízeních. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@PepaJožkaáno...dlhé roky sme to tak mali my v magiogo..kludne na môj učet sa mohol prihlasiť Fero z Bratislavy..Jano z Trenčína..Karol z Košíc..obchodovalo sa s tým vo velkom,tak Magio už postupne to zakazuje a už to je len na 1 zariadenie..občas sa stane,že niekomu to ide ešte stále na 4 zariadenia..Tento postup časom určite príde aj uvás v T-Mobilego...ale zatial to máš najjednoduchšie ako sa dá...stačí ti nájsť človeka,ktorý má T-Mobilesat a dohodnuť sa s ním o prihlasenie do tmobilego |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 304 |
![]() |
|
RE: Pro zájemce o T-Mobile TVPokud někdo uvažuje o satelitní T-Mobile TV ... jako Pepa Jožka, dostane časem přes hubu. Se nedivím, že u T- Mobile nechtějí samostatný CAM. Tchüss. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
@silesianJá rozhodně neuvažuji o satelitní TMO. Mít možnost namontovat na východní pozice satelitní anténu, tak koukám jinam :-) |
PepaJožka
![]() |
|
@pavelmghPřesně tak jsem to taky myslel. Za tu cenu co mám, ale i kdybych to měl za plnou, bych musel být blázen to nabízet někomu cizímu, jenom proto, abych ušetřil pár korun! Všechno mám jen v rodině a přesně jak píšeš o té chatě. Ale někteří jsou opravdu vsehoschopní! |
kasi71
![]() |
|
@pavelmghVer tomu, že aj bez týchto pripomienok T-Mobilego do roka zdražie a bude len pre 1 prístup. Teraz je lacné, lebo potrebujú nalákať čo najviac záujemcov. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@PepaJožkanormálka u všeho už spoustu let,jen se s tím tady nikdo nechlubí,že objevil ameriku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
@pepajožka, @jožkoešte to tu chvíľu prosím diskutujte. A prosím napíšte to aj všetkým prevádzkovateľom čo ste vymysleli géniovia.![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
@Dagy2Zato zveřejňpvat zde ACE streamy je v pořádku, že? |
PepaJožka
![]() |
|
@Dagy2Ja neverím vlastnym očiam....čo sme objavili ameriku?čo ludia v TMobile.cz alebo aj inde majú IQ5 a len my IQ120,lebo sme nato prišli?ved to je uplne bežná a pochopitelná vec o ktorej vedia aj oni...ved ked rozdavaju všetkym čo maju ich SAT zadarmo prihlasenie do tmobilego a dokonca až na 4 zariadenia,tak je pochopitelné,že tie prihlasenie daju aj kamarátom alebo niektorí s tym dokonca začnú obchodovať a tie svoje učty predávať...deje sa to s Netflixom,Disney,Hbomax atd..máš dokonca cz-sk webové stránky,kde máš cca 10 000 ludí,ktorí tam ponukaju na predaj alebo na vymenu svoje účty.Momentálne to je najvačší problem tychto služieb,ktoré už dlhé roky nevedia vyriešiť.Ked dovolia tieto služby na jeden učet sa prihlasiť 2-3-4 zariadeniam súčasne,tak bohužial bude sa to diať stále. |
jožko
![]() |
|
@PepaJožkaale rôzne iptv playlisty,kodi,streamy atd atd máš nelegálnu činnosť..to nemá s touto debatou nič spoločné,lebo ty budeš používať legálnu službu tmobilego alebo skylinklive...aj na FB máš rôzne stránky,kde sa vymienaju prihlásenia do tychto služieb..či je to morálne alebo nemorálne neviem...ale deje sa to 10 rokov a diať sa to bude stále pokial nedajú jeden učet=len jedno zariadenie..alebo povoliť sa prihlasiť do služby len z jednej IP |
jožko
![]() |
|
@jožkoPřesně jak říkáš.... křičí jen ti, co platí plnou kládu a nemají možnost se šábnout |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkakričať môžu,ale aj tak mi uniká podstata týchto pripomienok,lebo ja si platím legálnu službu T-Mobile sat za 15 eur mesačne a oni mi k tomu daju dobrovolne a zadarmo prihlasenie aj do ich služby tmobilego až na 4 zariadenia...čiže dostal som to odnich..je to moje...samozrejme chápem,že oni predpokladaju,že to budem využivať ja..ale zároven musia vedieť,že mnohí to porozdavaju svojím známim a rodine..alebo niektorí špekulanti s tým začnú obchodovať |
jožko
![]() |
|
@jožko![]() ![]() ![]() ![]() |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaUž naozaj si tak odkázaný nato a šomreš tu aby sa s Tebou niekto podelil? Veď to je cena dvoch krabičiek cigariet alebo jeden lepší obed v reštaurácii. Určite v jeden večer v krčme viac prepiješ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
RE: Pro zájemce o T-Mobile TVja teda nevim co vam na tom tak vadi,sdileni uctu je absolutne normalni vec,a kdyz se podeli i financne tak je to i vyhodne,a ztrata nevznikne zadna bo jinak by si to ten jedinec nekoupil vubec, jde jen o to ze cim vic o tom budete mluvit tak tim driv to "nejak" omezi.! |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@PepaJožkaV rámci rodiny, dejme tomu, ale s cizím bych to toho nešel. Ani za tu cenu. Občas je ještě nekdo vyčůranějši než Ty🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@jožkoRaději se starej o ten Tvůj fotbal. To Ti jde o něco lépe než sdílení tv.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Pro zájemce o T-Mobile TVOn ten @PepaJožka to zkouší na všech frontách. Už jenom ten jeho deb. dotaz"Má někdo zkušenost s reálným fungováním TMO televize přes net za zvýhodněnou cenu i po tom čtvrtroce? Slyšel jsem, že pokud bych po tom 1/4 roce chtěl službu vypovědět, sníženou cenu mi nechají.. dík" |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
@mildeTy mi určite nemusíš písať očo sa mám starať a vlastne ja sa ani do zdielania tv nestarám....to,že zareagujem pár krát nato,že to je bežná vec,že niekto zdiela s inym človekom svoj učet,kde má 2-3-4 volné sloty nieje staranie sa,ale opísanie reality a nerobenie z toho tabu alebo naopak senzáciu...starajú sa tu do PepaJožka iní ludia a potom plus sú tu takí ludia ako ty,ktorí do diskusie vlastne neprispejú ničím... |
jožko
![]() |
|
@jožkoNic ve zlém, promiň. Trochu jsem se upsal. Ale @PepaJožka už to trochu s tím šetřením přehání. To bych rád viděl toho, kdo s ním půjde do holportu. A on si ještě vybere to IPTV, jde je více programů. A na víc od T mobile GO musí být v pronájmu jejich box za 50 Kč měsíčně. Že by se o to také dělil? To je akorát na ostudu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@milde![]() ![]() |
jožko
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
![]() |