![]() |
|
Pro zájemce o T-Mobile TVPokud někdo uvažuje u satelitní T-Mobile TV, dostane k němu i přístupy k internetové T-Mobile GO TV. Předpokládám, že ty přístupy budou blokovány na jednu IP současně, ale satelit žádnou IP nemá, takže se klidně mohou domluvit páry, kdy jeden bude používat výhradně SAT a druhý výhradně IPTV. A když se šábnou, tak M tarif za 250 nemá chybu :-) |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 428 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
@jožkoTo jsem rád, že jsi to vzal. Přeci se my skalní nebudeme štrejchat.👍😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeospravdlnujem sa aj ja..nebolo mojím cielom ťa uraziť alebo niečo podobné..len ma prekvapilo ako niektorí robia zo zdielania účtov tabu o ktorom nemôžeš nič napísať..ako keby to tí operátori a tie služby nevedeli,že sa to deje...tolko odomńa k tejto téme..prajem pekný večer ![]() |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 342 |
![]() |
|
@jožkoTak tak, máš pravdu. Někteří nickové odsuzují nějaké operátory a při tom je mají. To samé sdílení. Já teda mám taky IPTV, ale ne z číny. Tam je to sice levné,ale nespolehlivé. Jinak Skylink, Sledování tv a Eurosport apk. Pro mě spokojenost. Ale to už jsem zde několikrát psal. Jinak mě to vychází na 1750 Kč měsíčně. No co mám dělat v paneláku v důchodu. A manželka je totální tv závislák. U nás jede tv 15 hodin denně. A to máme 3 + satelitní přijímače😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@jožkoP.S. Ale jinak je tady sranda. To na AB forum se tak člověk nezasměje.🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildekonečně trošku něco jiného,jinak parabola stále jen sport-sport-sport |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 418 |
![]() |
|
t-mobile go v UKzdravim, skusal prosim niekto ci funguje t-mobile go apka v tv v UK ? Magio GO SK zablokovalo po Brexite pristup z UK, tak by ma zaujimalo ako je to s T-Mobile. Diky |
dextersk
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Pro zájemce o T-Mobile TVAsi ne, když není v EU. Ale pokud budeš mít v mobilu nebo tabletu VPN, tak to půjde. Zkoušel jsem to v Turecku.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
skylink livejede i ve švýcarsku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 418 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
![]() |