Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

2 tuner Linux aký

Ahojte aky dvoj tuner Linux lacný by ste odporučili?

gigablue-uhd-ip-4k-dvb-s2x-dual

uclan-ustym-4k-pro-twin-s2x

Alebo nejaké VU?

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Příspěvků: 4 748
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78
Odpověď v diskusním vlákně
 

@baltik

presne do Vucka jedine VTI, bol by som fakt zvedavy ako by zvladlo ATV obluzit 4xFBC tuner

ATVcku je dobre v octagone, tam robi presne to co ma

🔱

mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 999
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mirny

keby VU+ poskytlo drivre pre tými Openxxxx tak ver to tomu že by to aj tam lietalo bez problémov. R^ kedže VU+má aj vlastné image + aleternatíva VTI B.H. a iným tímom to vraj nikdy neposkytnú. to to je oficiálne vyjadrenie od VU a Openatv. to my napísali s VU+, ABCOM-u a na openatv fore to pekne napísal Kapitán.

maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 1 075
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 2 tuner Linux aký

Ještě jednou všem děkuji za názory. Vracím se na čistou instalaci VTI do Vučka. Už ho znám i na slepo😎 Tím pochopitelně nehaním ani OpenATV.

milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 2 018
Odpověď v diskusním vlákně
 

@maradona

ano, presne si to napisal. keby, lenze ako vsetci dobre vieme, na keby sa nehra, a preto je stav, taky aky je.
a BH som dal mame do stareho Sola, tam ten image robi tiez presne to co ma a nieje s tym ziadny problem R^

🔱

mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 999
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mirny

ak sa smiem spýtať .....kolko programov dokážu momentálne najnovšie VTI,B.H. stremovať na iné boxy? ked som to naposledy skúšal tak len jeden. skúšané na Solo4K,Uno-SE-VTI a B.H. v openxxx som bez problémov stremoval 3-programy naraz so Solo4K.

maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 1 075
Odpověď v diskusním vlákně
 

@maradona

A pomocou akeho programu ci pluginu si streamoval?

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@maradona

Streamovat mozes vsetky programy ktore si prenesies do klienta
napr.
Remote channel stream converter R^

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@maradona

momentalne tam nemam najnovsi image, cakam na zalohu od smelana, aby som tam ten image nemusel davat odznova aj so vsetkym, ale kym sa uraci im to poslat, tak tam zatial budem mat asi cca polroka stary. fakt ten ich servis je total otras sa im doprosovat, a potom budu povysenecky ignorovat, no des. ale k veci na tom starsom imagi som neskusal streamovat na ine boxy, lebo doma mam uz iba dalsi jeden s e2.
ja si streamujem zvacsa do vlc. tam som si vystreamoval tusim do 12tich prehravacov. podla mna to zvladne aj ovela viacej nez tych 12, len naco, viac
nebudem potrebovat aj tak asi nikdy. tam bude snad limit prenosova rychlost siete,
ramka by mala stacit :) ked sa budem moc nudit tak mozem skusit aj viac streamov.

🔱

mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 999
Odpověď v diskusním vlákně
 

@maradona

To ako si streamoval 3 programy naraz? Na tri zariadenia, či ako?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Na to stačí jedno,třeba druhý přijímač E2,PC,mobil,atd

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90,125 USALS 75E-35W,universal+circular+C band LNB,AX HD51 4k 2xS2+DVBSkyT330T2,Qviart LUNIX 4K,Octagon SF8008Gold OpenATV 7.2.Skylink,AntikSAT.

lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 914
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lz405

Čo jedno stačí? Ja som len zvedavý ako maradona streamuje 3 programy naraz a kde a ako? A tu ma najviac zaujíma 3 programy naraz.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Streamovat sa da,aj viac programov sucasne ale pozerat naraz vsetky je uz problem,jedine,ze by sme mali aspon 6 oci :)))

Mam Vu+Duo 4kse - a AB PULSe 4k mini
Teraz som to vyskusal,stream ide sucasne na AB PULSe,na Notebooku
a na mobilu,vsade iny program a este mam volne,takze by som kludne mohol vyuzit aj tablet
Je pravda,ze mam pripojene obidva tunery to znamena 16 dokopy

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Tak já jsem streamoval 8 kanálů,ale Vás zajímají jen tři.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90,125 USALS 75E-35W,universal+circular+C band LNB,AX HD51 4k 2xS2+DVBSkyT330T2,Qviart LUNIX 4K,Octagon SF8008Gold OpenATV 7.2.Skylink,AntikSAT.

lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 914
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lz405

A kolko si ich pozeral? :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

To bylo na zkoušku,těch 8 programů současně a za pomocí dvou přijímačů E2.Jeden streamoval a na druhém jsem přijímal a to tak,že jsem nahrával 7 kanálů a jeden jsem sledoval.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90,125 USALS 75E-35W,universal+circular+C band LNB,AX HD51 4k 2xS2+DVBSkyT330T2,Qviart LUNIX 4K,Octagon SF8008Gold OpenATV 7.2.Skylink,AntikSAT.

lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 914
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 2 tuner Linux aký

Já streamovat nepotřebuji. Oba přijímače mám připojeny samostatně ke konvertoru. A to mě stačí s manželkou. Na co mít puštěných 8 pořadů za ráz. Maximálně někdy do tabletu, který tam jaksi připojit nejde. Ale v něm si raději pustím sledování tv s možnosti zpětného přehrávání.

milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 2 018
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 2 tuner Linux aký

Chápem, ale nie to som chcel vedieť. Ďalej to už riešiť nechcem. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

To že to Ty nepotrebuješ, ešte niekto môže potrebovať. U mňa napríklad neide o stream naraz 8 a neviem ešte koľko nahrávať, ale plnohodnotne nastreamovať do zariadení. Ja FBC tunery nemám vôbec, má to svoje dôvody, streamujem len z fyzických tunerov. Keďže všade mám Chromecast Google TV a ešte aj synovi do Brna streamujem, tak potrebujem to mať stabilne vyriešené. Ináč mám to všetko poriešené cez digi.sk s ich modulmi :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Jistě, každý to potřebuje jinak. Já jsem se o toto prakticky nikdy nezajímal. Tak nemám šajn ani zkušenosti.

milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 2 018
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

jo..... image VTI naposledy nejaká 14-ka verzia alebo B.H.
server Solo4K-4 x sat.tuner+Turbo alebo UNO-SE, dokonca aj Ultimu4K-4xsat.tuner klienti OE-2.0. vždy len jeden program sa dal stremovať na klientoch a bolo šum a fuk či mobil,tablet,satelit ako klient na stream alebo PC. ostatné tunery svietili že sú obsadené klientami ,ale obraz ani zvuk nikde. FCB-samozrejme vypnuté. ale to je už asi 2-roky späť...... frčím momentálne na image ktoré s tým nemá probléma. server Solo4K a 3 klienti bez problémov stremujú aj bez pluginu remotechanel....nemám nič proti VTI a B.H. nech si každý nájde to svoje. R^

maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 1 075
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 2 tuner Linux aký

Díki hosi, kukám octagon má aj SD vstup, môžem to použiť ako HDD?do akej veľkosti zvládne SD kartu? ide mi o to aby bol 2 tuner nahráva jeden TP,a sleduje sa iný TP,a mal HDD,išli pluginy archivCZSK,a išiel obraz na 51,5e fotelka kde má vyšší dat.tok

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Příspěvků: 4 748
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 2 tuner Linux aký

Ešte potrebujem blind scan

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Příspěvků: 4 748
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wwwe

kartu som skusal 256GB to islo bez problemov, sr45000 a hifec ide takisto vporadku, len trba minimalne 10,7 na lock, a blindscan pouzivam bezne na feedy, takisto bezproblemu

🔱

mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 999
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: 2 tuner Linux aký

Tak som kúpil uClan ustym 4K pro Twin s2x

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Příspěvků: 4 748
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wwwe

Se dívám, že je to úplně stejné jako Octagon 8008 twin SAT ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 345
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra