![]() |
|
2 tuner Linux akýAhojte aky dvoj tuner Linux lacný by ste odporučili?gigablue-uhd-ip-4k-dvb-s2x-dual uclan-ustym-4k-pro-twin-s2x Alebo nejaké VU? Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 772 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
@tophunterA čo tam zabere 1 GB ram? Vieš to aspoň?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 5 954 |
![]() |
|
RE: 2 tuner Linux akýSice jsem taky psal, že 1 GB RAM je málo.Já mám RAM 2 GB, když jsem se podíval, tak v průměru je obsazené 300 MB. A to v E2 mám hodně pluginu. Ale při aplikaci Eurosport v czsk archiv při přepnutí sledodování se chvilku točí kolečko, než to načte. To samé v Antik tv. Sledování tv ani SCC mě to nedělá. Internet 300/300 Mbit. |
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 2 448 |
![]() |
|
@mildeTo sa Ti točí kvôli internetu. A kvôli tomu, že Eurosport player v Archiv CZ/Sk nie je dostatočne odladený. A aby Ti to fungovalo, mal by si mať otvorený aj v prehliadači niekde cookies /čo sa prekopíruje do Archiv CZ/SK/. Ak to ešte tak funguje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskAno Eurosport to potřebuje, ale Antik by měl fungovat normálně. A ten už jsem zrušil. Ale jinak to neřeším hlavní sledovačka ze satu. A Eurosport mám v tv boxu. Já jen aby řeč nestála😃 |
milde
![]() |
|
RE: 2 tuner Linux akýa na co potrebujete tolik ram ? dyt na sledovani staci par stovek MB a nazdar. je to satelitni prijimac a ne nejakej cinskej kolotoc :)))to co do toho chcete nacpat mi udelaj jiny pristroje a to u nich ani nemusim vedet jestli to ma nejakou ram :)))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 701 |
![]() |
|
RE: 2 tuner Linux aký1 GB RAM stačí v pohodě, vše jede svižně, i Eurosport player načítá rychle v obou verzích Archívu CZSK...![]() Octagon SF 8008 , Skylink komplet, O2TV zlatá, Eurosport player, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 343 |
![]() |
|
RE: 2 tuner Linux aký@bublajs @drobeček, asi pravda, tak mě čéká čistá instalace. Mám roky VTI tak asi přejdu na OpenAtv. Ale s ním nemám vůbec zkušenosti. Budu tápat🙏 |
milde
![]() |
|
RE: 2 tuner Linux akýJinak toto téma neřeším. Jako vždy zakladatel tématu už to taky neřeší. Tak nemá cenu radit nebo se dohadovat. |
milde
![]() |
|
@mildePři tvých zkušenostech nebude přechod na OpenAtv problém, jsem o tom přesvědčen...![]() ![]() Zakladatel se dva dny neozval, má to na háku.. ![]() ![]() Octagon SF 8008 , Skylink komplet, O2TV zlatá, Eurosport player, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekNo já už jsem zkoušel OpenAtv 7.1 do Vu+Uno 4kSe ale po instalaci jsem neviděl jak mám stáhnout z nabídky pluginu softcam. Tu položku jsem tam neměl. U VTI to mám v základu. |
milde
![]() |
|
@mildesoftcam feed 2022 ? nejde stahnout ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 701 |
![]() |
|
@mildeV OpenAtv 6.4 mám položku softcams v pluginech...![]() Octagon SF 8008 , Skylink komplet, O2TV zlatá, Eurosport player, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@bublajsZatím nevím, odzkoušim, ale nemohu testovat v obyvaku, jen až bude manželka v praci. To bych ji musel strčit Dreambox do obyvaku a já testovat v ložnici. A zase bude ona tápat s ovladačem s DM. A v ložnici mám tv u stropu. Tak dost nepohodlný na laění. |
milde
![]() |
|
@mildePre ten box co mas aj vyrobca doporucuje VTi a ma to aj vyhodyOpenATV (6,4) je tiez v pohode ale pri porovnani ma niektore nedostatky napr.nepodporuje FCC,funkcia Quad pip funguje lepsie u VTi atd.. Mam podobny box,pouzival som oba image,momentalne mi bezi VTi 15.0.0 zatial vsetko ok Vsak vyskusaj aj OpenATV a uvidis |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 110 |
![]() |
|
@petersknepozriem ti to lebo uz octagon nepouzivam a zase prehadzovat prijmace nemam zaujem. nepozeram na to analyticky co tam je s tym ked sa to zasekava, zapojim a ide alebo nejde, ma to sluzit mne a nie ja tomu aby som furt hladal chybu kde ju udelali soudruzi z NDR. keby som si ho dal predviest v nejakej elektrosieti no neviem ako by sa ksichtil predavac |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 132 |
![]() |
|
@drobeček píše...V OpenAtv 6.4 mám položku softcams v pluginech...![]() Po základnej/čistej inštalácii image OpenATV v pluginoch nenájdeš položku "Softcam"! Treba ručne nainštalovať plugin "softcam feed". A potom už bude dostupná aj položka "Softcam" cez download plugins. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy z E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 3 379 |
![]() |
|
@mmiriboyJo to tak, když jsem s linuxem a OpenATV začínal, taky jsem musel nejdřív nainstalovat softcam feed po čisté instalaci. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 888 |
![]() |
|
OpenATV a eurosport playerNa Octagonu 8008 mám eurosport player a nic se nenačítá ... hned to fungujeALE ... po čisté instalaci OpenATV 6.4 dám instalaci modulů a pak hned ArchivCZSK ... provedu všechny aktualizace aby Archiv fungoval, odzkouším na ČT iVysílání a pak jdu dám ... funguje to perfekt ... T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 5 576 |
![]() |
|
@starter12Tak proč sem chodíš odborníku ?K Octagonu - místo keců o RAM doporučuji přečíst si specifikaci https://www.parabola.cz/clanky/6669/octagon-sf8008-prvni-prijimac-s-enigma-2-s-podporou-t2-mi/ https://www.parabola.cz/clanky/6488/octagon-sf8008-combo-4k-e2-prijimac-s-podporou-dvb-s2x-multistreamu-a-kodi/ |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 1 545 |
![]() |
|
@tophunterTak prečo tvrdíš, že je to s ramom, keď ani nevieš o čo ide. A v akej elektrosieti, čo to s tým má spoločné?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: 2 tuner Linux akýDěkuji všem za rady. Asi udělám čistou instalaci image VTI na Vu+uno4kse podle rady @A je to, která je pro tento receiver. Na víc jsem si na něj zvykl.@drobeček ten OpenAtv 6.4 taky odzkouším. Ten feed pro Open mám stažený. Já mám v důchodu času dost, když je manželka zrovna v práci a nekouká na bednu🙏 |
milde
![]() |
|
RE: 2 tuner Linux akýTaky jsem dosud nepochopil, proč se v diskusích pořád řeší přehrávání Tube na satboxu, když si to můžu pustit jinak, u novějších strojů přes hlasový se všemi výhodami Google konta, knihovny a playlistů, přehrávání v TV z PC přes ethernet atd.U novýho satelitu mě zajímají především 2 tunery, SR, S2X, multistreamy, T2MI a neomezeně kanálů. Na SR je 8008 lepší než VU. Hevc mají už asi všechny. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 1 545 |
![]() |
|
Doporučení: na VU přijímače OpenATVDoporučuji na přijímače VU+ instalovat img OpenATV ... na výkoné verzi 6.4, na starší (např. Vu+ Zero) verzi 6.2Podle toho co tady čtu a i z vlastní zkušenosti ... s Open ATV bude minimum problémů ... aktualizace OpenATV je téměř denní, u VTi je to podstatně horší ... Zásada, co nevyužiju, to neinstaluju ... čím tam toho bude nainstalováno méně, tím bude systém stabilnější, plynulejší a trvanlivější ... Osobně mám na dvou přijímačích OpenATV a bez problémů ... T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 5 576 |
![]() |
|
@ivo2001NesuhlasimVTi je image pre Vu+ prijimace,hlavne pre tie vykonnejsie dvojtunerove (Nechcem sa opakovat,precitaj si moj prispevok adresovany pre milde Aktualizacia? Nema ziadny vyznam aktualizovat denne hlavne,ze system funguje ako ma Vyuzitie Prave,ze z dovodu vyuzitia,jedna sa o dvojtunerovy box,aj vyrobca doporucuje VTi Nemam nic proti OpenATV,funguje mi tiez bez problemov na AB Pulse 4kmini |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 110 |
![]() |
|
RE: 2 tuner Linux akýSúhlas s "A je to". Ak chceš vyžívať box naplno a s novými techn. tak VTi je najlepšia voľba. Napr. FBC tuner krmený unicable II konvekt. ti bude korektne streamovať 8 transp. len vo VTi. Nič proti O_ATV, ale takúto záťaž "nestraví". |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 320 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
![]() |