![]() |
|
Viaplay plZdravím fanoušky premier leaque,zajímá mě jestli někdo nevyužívá tuto službu z polska pokud by se někdo našel napište prosím zkušenosti a jak se ke službě dostat.Mě se zatím nepodařilo ani stáhnout aplikaci a s platbou to asi taky nebude jednoduché vzhledem k pravděpodobné geolokaci. |
joe25
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 76 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
jožkoNení co chápat prostě ta uroven produktu premier leaque v polsku byla tak vysoká a to není jen o přenosu zápasu jde i vše kolem že se někomu zdá že je to úrovni služby u nás nedosažitelné a teda by chtěl zkusit sice službu jinou ale u těch kde byla úroven o 5 tříd výše. |
joe25
![]() |
|
@jožkojožko tady pise uz deset let stale ty stejne sve pohadky a uvahy![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
medard1Já jsem jen poprosil o radu či úvahu lidi co možná mají názor stejný jako já, prostě věřím že i když má ted ta služba problem tak se vyřeší a brzo třeba v již ohlášené spolupráci s canal+pl. Nedivil bych se kdyby byli za chvilku lidrem a třeba i v4k. |
joe25
![]() |
|
@joe25to ja chápem a viem,že Canal+ to robil na vysokej urovni v každej oblasti..unich PL bola 5 urovni vyššie ako unás ..ale kvoli tomu si ochotny si platiť zahraničnu službu?ked tu istu ligu máš aj unás + k tomu by si dostal napriklad u t-mobilego dalšich 10 športovych vecí čo u viaplay nenájdeš...ale samozrejme ja to rešpektujem..každy má iné priority a dôvody čo si chce platiť...ja som dal len môj názor![]() |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 304 |
![]() |
|
RE: Viaplay plted dava viaplay pl Carabao Cup, Real-Fra, basseboll yankees, a kvalita rozhodne lepsi nez skyinklive,![]() |
medard 1
![]() |
|
RE Viaplay plZkusím to nějak udělat abych to mohl vyzkoušet hodnotit nemohu ale pokud se mi zdaří napíšu. |
joe25
![]() |
|
@joe25Teraz kde máš problém, v maili, telefónnom čísle, pri platbe, či kde?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@medard 1Ale ja som len uvažoval, ja z týchto príspevkov neviem ani nechápem, kde je problém. Začalo sa to s problémom registrácie a teraz sme pri stiahnutí aplikácie. A gmail.pl neexistuje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
peterskVše je již popsáno výše za1.nejde stáhnout aplikaci at do TV nebo jakéhokoli zařízení -na telefonu by to asi těžko někdo chtěl sledovat,za2.nelze službu zaplatit,za3. nevím nejsem odborník proč nejde stáhnout aplikace z google play nebo na tv samsung tam je ale také registrace do googlu nejpravděpodobnější je že půjde stáhnout na zařízení registrované v zemi pro kterou je určeno.nebo to zařízení musí být v té zemi případně obě podmínky. |
joe25
![]() |
|
Můj názor a nikomu ho necpu:Viaplay pl je v dnešní době NAPROSTÁ ZBYTEČNOST |
Pepiczech
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
@Pepiczecha proc myslis ?![]() tak na jedne strane se tady pise jak je satelit v dnesni dobe zbytecny a zastaraly a jede ted vsude jen iptv a na druhe strane se doctu ze iptv viaplay je uz v dnesni dobe naprosto zbytecna ![]() |
medard 1
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |