![]() |
|
Koaxiální kabelZdravím,jaká by měla být nezámrzná hloubka položení koaxu do země.Chci si dát parabolu na zahradu k plotu u domu a vést koax v zemi do domu.Díky |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
pierreTys nepoznal tu nadsázku? Dávat coax do nezámrzné hloubky je...Kromě toho na tohle je přesně určen coax zelené barvy, přímo do země, spíš z estetického hlediska, než z důvodu mrazu...A dodržovat normu na své zahradě, to je taky ...Mně už nestačí tečky...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 165 |
![]() |
|
@tukanTeď jsi na to kápl. Dodržovat normy hloubky koaxu na své zahradě. Ještě aby tak věděl jaké. Jestli ČSN, nebo EU.😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@peterkozelCo to tady pomateně blábolíš? Chránička slouží mimo jiné jako označení podzemního vedení. Kabel tam nedáváš na rok a za 5 let může být všechno jinak. Budeš chtít zahradu zasíťovat, pustíš tam bagr nebo firmu na automatický zalévání nebo digitální sekačku trávy a co ? Bez označení Ti to můžou přeseknout.@bora dej to k plotu do chráničky jak jsem psal. Zámrznou hloubku neřeš. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Koaxiální kabelKdyž jsem dělal betonovu základnu pro příhradu, tak jsem základem protáhl červenou pancéřovku 100mm a venku jsem jí nasunul do pozinkované svodové roury, co se dává pod okapy, ta vede až nad podbití na půdu. Dnes si můžu z baráku dotáhnout na zahradu k příhradě, kdykoliv, cokoliv. Nyní tam jsou čtyři SAT koaxy 75ohm, dvě UTPčka, jedna 230V. Koaxy tam mám SAT703 od Cavelu a žádný problém. Nezámrzná hloubka je v tomto případě opravdu jedno...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
RE: Koaxiální kabel@MMorousklud, ja nie som pomateny, ved som mu pisal ze ak chce moze ist do chranicky a da sa aj nadzemne riesenie a kludne aj bezchranickove, robis z toho velke haloo? on sam musi vediet co chce a co tam bude, preboha ved sa tam pristahoval a ty uz spekulujes nad bagrom ci co, ak nie je bagrista (nevhodné slovo) tak vidi ze z taniera smeruje kabel do zeme..., uz som videl xy takychto rieseni a kopat a rozosrat si pozemok a davat chranicky fakt treba iba vtedy ked to treba a pokial ma plot tak nadzemne riesenie je lepsie, menej narocne, robi sa tu z toho uplna veda |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
@peterkozelTaky se divím, že si někteří tazatelé dělají z banální věci takové velké problémy. Kór v dnešní internetové době, kde se dá vyhledat téměř vše. Prostě nechápu.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
to: bora.... mňa by len zaujímalo, že prečo to nechceš - tú parabolu- dať na barák_? |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@dano01Protože je to novostavba z roku2018 a střecha je plechová Satjam z plechových dílů asi o rozměrech 2,5x1.Přesně nevím. |
bora
![]() |
|
@borakomin, fasada...?, vela ludi nerado vrta do novostavb, skor ci neskor ale zistia ze bez toho to nepojde, parabole by sa urcite pacilo aj vyssie ako na plote |
peterkozel
![]() |
|
RE: Koaxiální kabelpokud ma cisty vyhled tak parabola muze byt klidne i na zemi pripevnena na zabetonovanou pevnou trubku.![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1jen ty závěje |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
@pierrepetrNa Znojemsku?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@pierrepetrkdy naposled bylo ve Hradci vice nez 10cm snehu ? to uz budou hodne dlouhy fousy![]() ![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: Koaxiální kabelheh, k tomu kopaniu budes muset este aj betonovat, sorry, nechcem sa nikoho dotknut, nemyslim to v zlom, je to iba moj nazor, skratka na plot parabola nepatri, vytvaras si robotu a komplikujes si to |
peterkozel
![]() |
|
@peterkozeltak si to ujasni-nejdriv pises dej to na plot-a pokial ma plot tak nadzemne riesenie je lepsie-a pak zase na plot ne-skratka na plot parabola nepatri. a pak ze nejses zmatenej![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1toto mam fakt rad, ked sa najde niekto nazhaveny s tym ze ma ide dat dolu, boze moj citaj a rozmyslaj, bavili sme o kabli a vtedy som radil nadzemne riesenie, nedavam tu nikomu nic rozkazom, o parabole ze si ju ma dat radsej na chalupu som mu poradil az potom co sa ukazalo ze jeho dovod nedat si ju na strechu je plechova strecha co rozhodne nie je dovod na pracne umiestnenie inde a kopat..., pozri nebavi ma vysvetlovat tu hluposti, je mi to fuk, nech ju da aj na susedovu jablon, uz nema zmysel riesit to tu |
peterkozel
![]() |
|
@peterkozel![]() ![]() ![]() ![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1precitaj si to tu cele od zaciatku a ak nie si mentalne chiry tak ti dojde ze upozirnujes na veci ktore sa nestali, ved pises o niecom co sa tu nestalo tak o co ti ide?, dalsi co sa chce hadat a vytvara si vlastnu realitu nepochopenim textu |
peterkozel
![]() |
|
@peterkozelto TY si to po sobe precti co mu tady cely den cpeš za tvoje uvahy a stale ty uvahy menis![]() ![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: Koaxiální kabelTo je zase téma. Chlapi, to chce klid. Hádat se kvůli někomu, který neví kam si má strčit parabolu. To je snad pod úroveň normálního člověka 🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@medard 1nemas pravdu, hore som vysvetlil ako to je a kazdy kto vie citat pochopi- ok poradme mu teda tvoje riesenie ako si radil, takze kopat metrovu jamu po celej dlzke, opakujem metrovu, posledne co teda poradim autorovi temy - popros medarda ci ti ten metrovy vykop v neviem akej dlzke nevykope, nech ide na kataster a zaznaci to a nech to da do povodneho stavu - boze moj, nevladzem, koncim |
peterkozel
![]() |
|
@peterkozelto ja vidim ze nevladzes a ani nechapes. o zadnem metrovem kopani jsem nemluvil,pouze o norme.! a o osobnim zaznamenani aby on i nekdo po nem vedel kudy to vede a v jake hloubce.a kdyz to tedy chces vediet tak ja by jsem to dal tech 50 cisel do hloubky a predevsim do plastove trubky 50az100mm aby se s tim dalo pohybovat a pripadne i pridat neco dalsiho,a zamezit pristupu kysliku na vstupu a vystupu. a nebo varianta dve zabetonovana pevna trubka u domu.no na plechovou strechu bych to teda nedaval tak jako TY. ![]() ![]() |
medard 1
![]() |
|
@mildeTo je zase téma. Chlapi, to chce klid. Hádat se kvůli někomu, který neví kam si má strčit parabolu. To je snad pod úroveň normálního člověka 🤔Můžu si ji třeba strčit do pr---e ![]() |
bora
![]() |
|
@medard 1aha, hmm, mam lepsie riesenie, postav sa tam na tu zahradu ako trpaslik a drz ju, poznam takychto spekulantov, co budu spekulovat a skrabat sa na zadku a potom vymyslia uplnu hovadinu, prosim ta vysvetli mi preco je lepsie mat tanier na zahradnom plote, kopat, betonovat vs mat ho na konzole na streche, komine, fasade?, skus mi to vysvetlit |
peterkozel
![]() |
|
@peterkozelno ty ses uplne mimo. svoje uvahy si nech pro sebe. a o plote jsi tady mluvil jen TY. on BORA urcite sam a moc dobre vi co dela a proc to dela. trpajsliku![]() ![]() |
medard 1
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
![]() |