Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Vypálené mp3na disku CD nejde přehrát

Dobrý den, mám takový problém: Převedené soubory z videa z youtube na mp3 a vypálené na disc CD-R nejdou přehrát v přehrávači CD i DVD. Jdou jen ty skladby kde to nebylo zkonvertorováno z youtube. Proč tomu tak je? Děkuji za odpověď.

Standa2
Registrace: 5/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

@torny

Áno presne! Autor tejto témy má v tom evidentne chaos, nerozumie danej problematike a vypálil namiesto klasickej mp3 iný formát audio súboru. A ďalšia vec je, že akým spôsobom to vypálil na ten CD nosič. Pretože tvrdenie (čítal som tu aj takú reakciu), že po vypalení mp3 audio súborov netreba uzatvoriť CD je trošku pritiahnuté za vlasy. Totižto sú na trhu rôzne typy CD prehrávačov a mnohé z nich jednoducho nedokážu CD načítať, keď takéto CD nie je uzatvorené. Samozrejme pri CD/DVD mechanike v PC a použití trebárs OS Windows je to úplne o inom. Počítač dokáže prečítať aj neuzavreté CD/DVD. Dokonca dokáže na dané médium aj dodatočne zapisovať ďalšie dáta.(po uzatvorení CD/DVD sa na dané médium už nedá zapísať absolútne nič a je absolútne jedno, že koľko voľného miesta na tom nosiči zostalo.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

To mě je jasný. Ale co provádí on to nechápu. Komprimovat již zkomprimované. Já jsem starej hifista, tak jsem to hodil do Poweramp 10 pásem equalizer a nic moc. Tak to bych nechtěl pálit ani poslouchat.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@mmiriboy

Ano degradují muziku na aplikacích všude. Nelze se divit. Ale pokud jsem nadšenec muziky a fajnšmekr, tak jsou fora, kde se dá stáhnout po registraci téměř vše v té dobré kvalitě 320kb/d. Ale YT, eee, to je z nouze cnost😄

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

RE: Vypálené mp3na disku CD nejde přehrát

320kb/s nie je dobra kvalita, vsetko je to stratove, dobre urobeny flac je daleko lepsi

peterkozel
Registrace: 10/2019

@Standa2

podle me ten soft co pouzivas na paleni audioCD je uplne na pikacu, protoze normalni soft ti udela z cehokoliv uplne normalne prehratelny CD.
s nejakou necitelnosti jsem se nikdy nesetkal. vsechno jsem palil 4x na cd-r a velice casto jsem i pouzival CD+RW. hralo vsude.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

Moja reč, pravdu vravíš...
Boli časy, keď som pálil CD a DVD skoro dennodenne. A na kopírovanie, ale aj vytvorenie nového CD som zvyčajne použil buď program Nero, alebo jednoducho a proste sa dalo vytvoriť CD aj cez Windows Media Player. A toto vravím o časoch spred 15.rokov a viac. Dnes ani neviem, že kde presne mám uložené prázdne CD a DVD. Už som nenapaľoval disk, ani nepamätám, že kedy?!
:))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Když už je zde takové téma ohledně CD tak se zeptám jestli je zde někdo kolem Vyškova kdo by mohl zapůjčit 1 kus nahraný MINI DISC.Potřebuji vyzkoušet jestli je funkční SONY MDS-JE510.Vypadáto,že asi ano ale chci mít jistotu.Nedávno někdo vyhodil asi 100 kusů těch minidisků ale to jsem ještě nevěděl co to vůbec je :)

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@Jarous

No ja mám na minidiskoch nahraných všetky albumy Metallicy ale neviem kedy pôjdem do Vyškova :))) Ináč máš minidisk prehrávač a nevieš načo sú minidisky :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Přehrávač nám někdo přinesl ke kontejneru.Že to jsou tehdy vyhozené disky do přehrávače mě nenapadlo.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

@peterkozel

To máš sice pravdu, ale lepší než bit rate 128 kb/s. Ale z YoutTube jaksi formát flac neuděláš ani kdyby jsi se rozkrájel. To jde jen z lepší kvality. Nikoliv obráceně. Ale to Tobě říkat nemusím.😄

milde

@Jarous

A funguje Ti ten prehrávač?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@milde

Flac spravíš z akéhokoľvek audio formátu, ale prd to bude plátne z nízko kvalitného audia. Kvalita nestupne...

Kasr
Registrace: 8/2008

ved ano, debatujeme sa tu o tom co je nam jasne, na flac treba dobry zdroj, o inom chcem

- ja by som to youtube az tak nezatracoval, mne sa paci hlavne ta vec ze aj ak ma clovek ako tak dobru audio zostavu tak cd zvuk je casto katastrofa, skratka to zmrsia efekty a studio... v takomto pripade sa da na yt casto najst zaznam z koncertu kde je audio zaznamenane priamo z pultu a daleko lepsie ako z cd zo studia, skratka nie je nad zvukovo kvalitne zaznamenany koncert

peterkozel
Registrace: 10/2019

@milde

Mimo mísu: co sme si písali, uz mi to jede. Dík za tip. R^

Kimlo
Registrace: 1/2017

@petersk

Zdá se ,že je vše funkční jen to chce ten disk aby jsem to věděl jistě.Dnes mladí vyhazují všechno možné.30 roků zpět jsme za to dávali dost peněz a dnes jim stačí telefon a víc nemusí.Na bazoši vidím,že tyhle staré kvalitní věci jsou v kurzu ale oni to hodí do elektroodpadu.

Jarous

Ano, tak jsem to myslel. Bude jen koncovka na parádu, jinak nic

milde

@Kimlo

Tak to jsem hrozně rád👍👍👍

milde
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra