![]() |
|
O2 přidá 20.8. C+ SportNa jedněch internetových stránkách (nechci uvést zdroj) jsem čet, že by o2 mělo 20.8. přidat Canal plus sport, ale neberte to úplně jako potvrzení, samozřejmě to může být fake |
Cub46
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 38 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
@baryn9ano,zaplat PL, a ja zaplatim NS3,4, a PS1,2, 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: O2 přidá 20.8. C+ SportJakoze skylink je sef? :D Nejvysmivanejsi operator poslednich let s prakticky nulovym exkluzivnim obsahem a neschopnosti zajistit si sportovni obsah? :D Skylink je atraktivni mozna tak pro duchodce, mladi lidi sleduji filmy na Netflixu ci HBO a dokumenty si taky najdou jinde.Staci se podivat na pocet predplatitelu, Skylink fakt neni sef ani v Glisnikove vlhkem snu ![]() |
oidi
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
@oidiCanal+ je šéf. to snad pochopil kazdy ... .. |
medard 1
![]() |
|
@oidiAno máš pravdu. Jsem důchodce, tak mám Skylink. Filmy si pustím s archivu czsk a platím balíček O2 sport a Eurosport. Tak mám vše. My důchodci na to ještě máme😉Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: O2 přidá 20.8. C+ SportVšak jo, to jsem psal, pro vás je Skylink ok :) Ale že by to byl operátor honicí nové zákazníky, chytal trendy, byl moderní nabízel něco zajímavého či neokoukaného, to se fakt říct nedá. Stagnuje a postupně umírá. Říct, že je šéf je prostě k smíchu. |
oidi
![]() |
|
@oidiNepovídej.... a jak říká "klasik".... "Kdoz vás to má"? myšleno k C+ Sport? Mimo TMO žádný jiný operátor. Premier League není trendy? Tak jo no.... |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 422 |
![]() |
|
RE: O2 přidá 20.8. C+ SportTo že skylink nejspíše nepristoupil k výměně C+ za nova sporty, nebo i dokonce premier sporty, mi perfektně dokazuje, jak jsou marní a nevzdelaní |
Cub46
![]() |
|
@Cub46prave naopak, to dokazuje jak jsou chytry, a jak jsou si jisti svoji silou![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: O2 přidá 20.8. C+ SportTo by je chtělo všechny vožrat a pak nám podepíšou vše 🤣🍺Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeno tihle gentlemani budou spis na kluky nez na chlast tak jedine jim poslat nejaky mlady kluky![]() ![]() |
medard 1
![]() |
|
@mildeKéž se tak stane![]() |
Cub46
![]() |
|
@medard 1NS3a4 a PS1a2 je mensi nez program Canal+Sport se vsemi zapasy PL![]() ![]() ![]() ![]() LALIGA-BUNDESLIGA-SERIEA-LIGA MAJSTROV-UFC-NFL a rôzne iné malé veci je menší ako jedna liga?ty musíš mať fakt dobrý matroš ![]() |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 304 |
![]() |
|
@jožkoz tech trech lig sleduju jen nemeckou, spanelska a italska me nezajima. CHL je v tydnu a na to nemam cas. UFC a NFL to jde uplne mimo me. to jen na vedomi.a jinak si stojim za tim co jsem rekl-cenove je PL drazsi nez ten zbytek jak bylo psano. ![]() |
medard 1
![]() |
|
@jožkoPL bych nikdy za ostatní ligy včetně CHL a ostatních sportů co píšeš nevyměnil.Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
@medard 1Jáj ty to súdiš len podla seba?tak to samozrejme ok...ved ty musíš vedieť čo ťa viac baví a čo uprednostnuješ,ale logicky a matematicky to určite tak nieje..keby mal skylink možnosť to všetko zaradiť,tak už dávno to mal spraviť....by som si myslel,že sa mi sníva keby vidím reklamu od skylinku,kde ukazuju,že maju LM+PL+LALIGA+BUNDESLIGA+SERIEA![]() |
jožko
![]() |
|
@fcjohnja mám Telekom..čiže takéto starostii nemám![]() |
jožko
![]() |
|
@jožkopro velky uspech OPAKUJI-nejde o me a o me priority, ALE, cenove je PL mnohem výš !jinak o PS1a2 Skylink urcite zajem nema. a u NS3a4 to prijde v uvahu az s novou smlouvou,a je otazka jestli jim ted vubec nabidli VŠECHNY zapasy z tech tri lig a CHL kdyz je sami nevysilaji, a navic O2 neni prece majitelem tech NS tak jak muze pozadovat takovyto kseft. proste, at O2 zaplati za PL a potom muzeme jednat o nakupu NS. ![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Jsi vedle jak ta jedle |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 007 |
![]() |
|
RE: O2 přidá 20.8. C+ SportNapsat, že canal+, který má jen a jen premier league, je víc, než nova sporty se všemi ostatními ligami spolu s tím nejvíc, co ve fotbale je, tedy ligou mistrů, může fakt jen pomatenec, zaměstnanec Skylinku nebo zoufalec Glisník osobně :DTo, že se LM hraje v týdnu a večer je naopak pro většinu lidí výhoda, protože zatímco v sobotu a v nedeli odpoledne veká část lidí dělá jiné věci, než aby seděla u tv, tak všení dny večer tráví právě většina lidí doma u televize a mohou tak v klidu koukat. To je nopak obrovská devíza ligy mistrů. A ne, Jaromíre, ani cenově není PL ani zdaleka, výš, než všechny vyjmenované soutěže dohromady. Dokonce si troufám říct, že samotná LM je cenově výše. Takže jediné, co mohu poradit, je "Budíčeeeeek" :-) |
oidi
![]() |
|
@jožkoNemáš tenis a ten sleduji já😄Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: O2 přidá 20.8. C+ SportNechci se mezi vás moc motat. Fotbal je pro mě tabu. Ale kdyby Skylink zařadil NS 3,4, tak by ho musel dát do nějakého balíčku a tím pádem ho i zdražit. Protože satelitní vysílání stojí víc peněz než IPTV po internetu. A to se nebude líbit skalním sledovačům, kteří ho nemusí. Nebo vytvořit sportovní balíčky po vzoru O2tv. A to dost pochybuji, že by si někdo přikoupil na Skylinku ke stávajícímu balíčku za třeba Multi další sportovní za 300Kč. T mobile má taky očesané programy přes satelit v průměru o 23 a došmrcává to IPTV, které je levnější, aby nemusel tolik platit satelitním providérům. To samé Antik tv.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@oidiTesat do kamene. Nevím kdo si může stěžovat na vysílací časy LM, mně třeba extrémně vyhovují ty všední dny večer, o víkendu jsem na zahradě, nebo řešim auto atd. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 007 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |