Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

O2 přidá 20.8. C+ Sport

Na jedněch internetových stránkách (nechci uvést zdroj) jsem čet, že by o2 mělo 20.8. přidat Canal plus sport, ale neberte to úplně jako potvrzení, samozřejmě to může být fake

Cub46
Registrace: 8/2021
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

@baryn9

ano,zaplat PL, a ja zaplatim NS3,4, a PS1,2, 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

RE: O2 přidá 20.8. C+ Sport

Jakoze skylink je sef? :D Nejvysmivanejsi operator poslednich let s prakticky nulovym exkluzivnim obsahem a neschopnosti zajistit si sportovni obsah? :D Skylink je atraktivni mozna tak pro duchodce, mladi lidi sleduji filmy na Netflixu ci HBO a dokumenty si taky najdou jinde.
Staci se podivat na pocet predplatitelu, Skylink fakt neni sef ani v Glisnikove vlhkem snu :)))

oidi
Registrace: 6/2022

@oidi

Canal+ je šéf. to snad pochopil kazdy ... ..

medard 1

@oidi

Ano máš pravdu. Jsem důchodce, tak mám Skylink. Filmy si pustím s archivu czsk a platím balíček O2 sport a Eurosport. Tak mám vše. My důchodci na to ještě máme😉

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Však jo, to jsem psal, pro vás je Skylink ok :) Ale že by to byl operátor honicí nové zákazníky, chytal trendy, byl moderní nabízel něco zajímavého či neokoukaného, to se fakt říct nedá. Stagnuje a postupně umírá. Říct, že je šéf je prostě k smíchu.

oidi

@oidi

Nepovídej.... a jak říká "klasik".... "Kdoz vás to má"? myšleno k C+ Sport? Mimo TMO žádný jiný operátor. Premier League není trendy? Tak jo no....

PepaJožka
Registrace: 8/2022

To že skylink nejspíše nepristoupil k výměně C+ za nova sporty, nebo i dokonce premier sporty, mi perfektně dokazuje, jak jsou marní a nevzdelaní

Cub46

@Cub46

prave naopak, to dokazuje jak jsou chytry, a jak jsou si jisti svoji silou R^ PremierSport 1a2 uz nejsou zajimave programy nemaji nic zajimaveho a lakaveho a basseball tady malokdo sleduje, a NS 3a4 maji jen ty tri ligy, proste cena NS3a4 a PS1a2 je mensi nez program Canal+Sport se vsemi zapasy PL, takze udelali dobre ze na tu hru nepristoupili. akorat ted teda mozna bude odveta ze jim neprodaji NS 3a4.

medard 1

To by je chtělo všechny vožrat a pak nám podepíšou vše 🤣🍺

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

no tihle gentlemani budou spis na kluky nez na chlast tak jedine jim poslat nejaky mlady kluky :))) R^

medard 1

@milde

Kéž se tak stane :laughing:

Cub46

@medard 1

NS3a4 a PS1a2 je mensi nez program Canal+Sport se vsemi zapasy PL :))) :))) :))) :)))
LALIGA-BUNDESLIGA-SERIEA-LIGA MAJSTROV-UFC-NFL a rôzne iné malé veci je menší ako jedna liga?ty musíš mať fakt dobrý matroš :))) samozrejme rešpektujem každého názor...aj ja som velky fanušik anglickej ligy,ale tvrdiť,že jedna liga je viac ako 3 top ligy + LM+UFC+NFL je už aj namna moc

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

z tech trech lig sleduju jen nemeckou, spanelska a italska me nezajima. CHL je v tydnu a na to nemam cas. UFC a NFL to jde uplne mimo me. to jen na vedomi.
a jinak si stojim za tim co jsem rekl-cenove je PL drazsi nez ten zbytek jak bylo psano. R^

medard 1

@jožko

PL bych nikdy za ostatní ligy včetně CHL a ostatních sportů co píšeš nevyměnil.

Dreambox 920

fcjohn
Registrace: 1/2006

@medard 1

Jáj ty to súdiš len podla seba?tak to samozrejme ok...ved ty musíš vedieť čo ťa viac baví a čo uprednostnuješ,ale logicky a matematicky to určite tak nieje..keby mal skylink možnosť to všetko zaradiť,tak už dávno to mal spraviť....by som si myslel,že sa mi sníva keby vidím reklamu od skylinku,kde ukazuju,že maju LM+PL+LALIGA+BUNDESLIGA+SERIEA :laughing: ...je uplne jedno,že LM sa hrá cez tyzden..je to aj tak najlepšia sutaž..ak tam postupi Plzen,tak sledovanosť bude velká...dalej 3 top ligy,kde su rôzne šlágre a rôzni ceskoslovenskí hráči..+ UFC+NFL+MLS..niečo pre ludí,ktorych nebaví stále len atd atd..aj ked som velký fanušik premier league,tak tu nieje očom sa baviť,že čo je viac...ten nepomer je obrovský..1vec VS 8vecí

jožko

@fcjohn

ja mám Telekom..čiže takéto starostii nemám :))) my tam máme všetko...a samozrejme ja uplne rešpektujem tvoj názor..ved každeho baví niečo iné a každý uprednostní niečo iné...keby ten pomer bol aspon trocha iný..že canal+sport vysiela ešte aj niečo iné,tak by som uvažoval,že čo si vybrať,ale ked to je takéto rapidné,že skylink má len PL a napríklad 02tv nemá PL,ale má LM+BUNDESLIGA+SERIEA+LALIGA+UFC+NFL+CESKA LIGA,tak umna by bola volba jasná

jožko

@jožko

pro velky uspech OPAKUJI-nejde o me a o me priority, ALE, cenove je PL mnohem výš !
jinak o PS1a2 Skylink urcite zajem nema. a u NS3a4 to prijde v uvahu az s novou smlouvou,a je otazka jestli jim ted vubec nabidli VŠECHNY zapasy z tech tri lig a CHL kdyz je sami nevysilaji, a navic O2 neni prece majitelem tech NS tak jak muze pozadovat takovyto kseft. proste, at O2 zaplati za PL a potom muzeme jednat o nakupu NS. R^

medard 1

@medard 1

Jsi vedle jak ta jedle

William cz
Registrace: 10/2016

Napsat, že canal+, který má jen a jen premier league, je víc, než nova sporty se všemi ostatními ligami spolu s tím nejvíc, co ve fotbale je, tedy ligou mistrů, může fakt jen pomatenec, zaměstnanec Skylinku nebo zoufalec Glisník osobně :D
To, že se LM hraje v týdnu a večer je naopak pro většinu lidí výhoda, protože zatímco v sobotu a v nedeli odpoledne veká část lidí dělá jiné věci, než aby seděla u tv, tak všení dny večer tráví právě většina lidí doma u televize a mohou tak v klidu koukat. To je nopak obrovská devíza ligy mistrů.
A ne, Jaromíre, ani cenově není PL ani zdaleka, výš, než všechny vyjmenované soutěže dohromady. Dokonce si troufám říct, že samotná LM je cenově výše. Takže jediné, co mohu poradit, je "Budíčeeeeek" :-)

oidi

@jožko

Nemáš tenis a ten sleduji já😄

milde

Nechci se mezi vás moc motat. Fotbal je pro mě tabu. Ale kdyby Skylink zařadil NS 3,4, tak by ho musel dát do nějakého balíčku a tím pádem ho i zdražit. Protože satelitní vysílání stojí víc peněz než IPTV po internetu. A to se nebude líbit skalním sledovačům, kteří ho nemusí. Nebo vytvořit sportovní balíčky po vzoru O2tv. A to dost pochybuji, že by si někdo přikoupil na Skylinku ke stávajícímu balíčku za třeba Multi další sportovní za 300Kč. T mobile má taky očesané programy přes satelit v průměru o 23 a došmrcává to IPTV, které je levnější, aby nemusel tolik platit satelitním providérům. To samé Antik tv.

milde

@oidi

Tesat do kamene. Nevím kdo si může stěžovat na vysílací časy LM, mně třeba extrémně vyhovují ty všední dny večer, o víkendu jsem na zahradě, nebo řešim auto atd.

William cz
Registrace: 10/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra