Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

T-Mobile Sat TV

Čaute,

přešel jsem z Telly na Tmobile satelitní tv a je k tomu i přístup sledvání ve 4 zařízení.
Všimnul jsem si, že narozdíl od SAT TV mám v TV to GO programy jako CS History, CS Horor, Film Europe +, ajn., Když jsem volal do Tmobilu, řekli, že to musím mít všude stejné, tak jsem trochu zmatený.

Máte to nškdo také tak? Díky R^

pepademo
Registrace: 8/2022
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

@medard 1

O2 Stříbrnou ale za kilo neseženeš

PepaJožka

@PepaJožka

a kdo mluvil o O2 stribrna za kilo ? me teda nabizeli Stribrnou za 150kc a na furt ale ja jsem to nevzal.

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

TMO balík M za kilo mít můžeš, ale i O2 Stříbrná za 150 je dobrá nabídka

PepaJožka

RE: T-Mobile Sat TV

O2tv mám pouze balíček sport. Obraz suoer. Akorát jediná nevýhoda v rodinném sledování je, že je možnost současného sledování pouze na jeden přijímač. Tak kdyby se manželka dívala na tv, tak si v tabletu nepustím nic😤 to Sledování tv co mám má možnost 2tv nebo box tv a 50 zařízení Android. Pochopitelně sport omezený. Proto mám k tomu ještě Skylink sat, Eurosport. A platím jak mourovatej. No moje věc🤣

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@PepaJožka

Jak se dá TMO balík M mít za kilo?

Jaroslav
Registrace: 1/2006

@Jaroslav

Ke každému SAT/Digi (tzn s jejich STB) účtu dostaneš 4x službu GO, takže 499 (za balík M) děláš pěti, když se máš s kým domluvit

PepaJožka

@PepaJožka

Tak to já bych teoreticky podle tohoto návodu mohl mít Sledování tv za 7,69 Kč. Pokud seženu 51 oveček, které budou mít přístup na moje přihlášení a budou moci s ním manipulovat tak jaku u T mobile GO.😂 To by někdo chtěl? Já tedy ne. Možná tak do rodiny.

https://i.postimg.cc/fRTsdzZn/Screenshot-20220821-122132.jpg

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@PepaJožka

S tím tvým dělením si už fakt trapnej! :razz:

kasi71
Registrace: 5/2008

@kasi71

je mi líto, co si myslíš, já mám balíček M za 130. Víc k tomu nemám co....

PepaJožka

@PepaJožka

a ty prodavas Tmob M za stovku ? tak to ses dost levnej. za 5€ chlapce 👍

medard 1

@medard 1

Kdyby tam byla jistota a ne jak z Ali, tak se to vyplatí.

milde

@milde

mluvim o oficialnim predplatnem. zadna Cina. takze zadne riziko. a nevim co furt mate s tou Cinou .!

medard 1

Tak jak zde někdo psal, že když mám 3 krabičky, tak mám 12 přístupů....bohužel, mám pouze 4, víc ne.

pepademo

@pepademo

Ano někdo to tady psal. Ale asi nejde o to kolik máš krabiček, ale kolik máš účtů v T mobile. To znamená na každou krabičku jiný účet pod jiným emailem, jménem a číslem mobilu. Podle mého názoru.

milde

samozrejme,tri krabicky nestaci pepo, cim vic krabicek tim vic addidas, je potreba trosku premyslet, tri ucty 12 pristupu :))) 👍

medard 1
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra