Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

T-Mobile TV oplatí se?

Dobrý den, přemýšlím vážně nad tím, že si objednám T-mobile tv za 499 Kč měsíčně + 50 Kč STB. Ale v době inflace rekordní mi ta měsíční částka za tv přijde hrozně moc. Myslíte, že se to oplatí? Přemýšlím nad tím velmi, ale ta částka je hrozná, když si vezmete, kolik co všechno stojí. Ano, je to zábava na měsíc, a asi je lepší to investovat do tohoto, než třeba hospody, ale stejně. Kolik platíte vy ta tv? Byki byste ochotni investovat takovou měsíční částku do televize?

Janopak
Registrace: 5/2021
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@Janopak

@Janopak,můžeš to upřesnit,jak používáš internet? :)))

kolík
Registrace: 9/2012

@Janopak

Omlouvám se to patří @petersk.

kolík

@petersk.

Omluva,jsem se do toho zamotal,myslím dotaz na @garrrry :laughing:

kolík

RE: T-Mobile TV oplatí se?

Máme to trochu složité :))) Net máme po pevné lince od T.mobile.TAKŽE PLATÍME INTERNET SPOLEČNOSTI T-MOBILE.Na tom netu od t-mobile provozuji iptv box od O2 TV,PAKET STŘÍBRNÝ.Bez problému.Takže je internet od společnosti T-MOBILE.Budou na něm provozovány 2 oficiální boxy.Jeden O2TV,druhý T-MOBILE.Oázka je,jestli budu muset přehazovat kabel od netu do jednotlivých boxů,nebo to vyřeší ten switch,jak píše milde.

garrrry
Registrace: 3/2009

@garrrry

Ano vyřeší. Router mám v dětským pokoji, kabely vedu do obýváku a do ložnice kde mám switche. Třeba v obýváku připojená tv, satelit, Android tv box a DVD blu ray. Přece nebudu přehazovat dráty😄

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

mělo by to fungovat. R^

garrrry

@garrrry

Jistě. Ale levný switch zpravidla podporuje přenosovou rychlost nanejvýš 100 Mb/s, tak si kup raději hned 1Gb/s. Nevím jakou máš rychlost internetu. Ale já,když jsem zvyšoval rychlost internetu, tak jsem oba switch musel měnit, protože sráželi pochopitelně rychlost přenosu dat.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

O.K. R^

garrrry
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra