![]() |
|
openATV 7.0Podla boxu pozeram, ze ako hlavny release uz je openATV 7.0, verzia 7.1 je ako Beta a bol skonceny vyvoj 6.4, ktory uz je EOL.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: openATV 7.0Já bych do toho nevrtal, ale přestalo mě fungovat v archivu CZSK a v CZSK Premium Sledování tv a O2 sport balíček. Při zvolené stanici to skočilo zpět do seznamu programů a nic nešlo. Také mě nefungoval v Premium userbouquets těchto providerů. Chyba byla v ServiceApp, který blbnul a nešel odinstalovat a znovu nainstalovat. Proto jsem zkoušel OpenAtv 7.1, Openbh 5.1, Opendroid 7.1, Pure2-6.5, ale nakonec jsem se vrátil k čisté instalaci VTI, která mě vše podporuje včetně Fullhdglass 8.01. Ty co jsem zkoušel ani jeden neuměl kompletní nastavení hdglass, které jsem potřeboval ke změně infobaru. Vytvořili složku media/usb/hdg17_files, která nešla změnit. Když jsem ji smazal tak glass fungoval dál, ale při stažení nějakého rozšíření se znovu nainstalovala a pak mě to házelo chybu málo paměti. U VTI ta složka není a vše jede jak má. V žádném případě ostatními image neopovrhuji. Každému vyhovuje něco jiného🤗Viz co píše @Hugocz a @PC1 mluví samo za sebe. Tak uvidíme co nám vývojáři zase nachystají do budoucna.🤔 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildePrepáč, nič v zlom, ale Ty asi myslíš, že keď dávaš vždy nový image, keď sa Ti niečo pokazí tak všetko sa napraví sám. Odinštalovať pluginy sa dajú aj cez príkazový riadok a aj cez Webif napríklad v OpenATV. To čo popisuješ ako chybu v OpenATV funguje bez problémov. Ináč v OpenATV ak máš nejakú chybu najprv vždy skús cez terminál zadať príkazy: opkg update - opkg upgrade. Veľa veci sa s tým napraví.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@mildeBarvy i písmo v Metrix-skinu nastavíš, rozložení omezeně taky. |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@minestraAko obmedzene?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: openATV 7.0Starého kozla novým kouskům nenaučíš. Prostě jsem zvyklý ve Vučku na VTI, které mě zase slouží ke spokojenosti. Nic ve zlém, ale skin Metrix ně nepadl do oka.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeAko myslíš, ale potom v iných vláknach netvrď, že VTI je najlepší image ak si Ty osobne len nato zvyknutý. Napr. OpenATV na VU-čkách funguje tiež dobre.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskJá netvrdím, že je VTI všeobecně nejlepší pro všechny přijímače. Ale pro Vučka ano. Je pro ně dělaný. Já uznávám daný image kde funguje vše. A ne jen na půl plynu. A není to jen můj názor. Kdybych měl Dreambox, tak šáhnu po OpenAtv.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeA čo tam nefunguje napríklad?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNo přece ten můj Fullhdglass. A už zde i ostatní píší, že jim nefungují některé pluginy. Viz @PC1 a @Hugocz, co se natrápil. O AB foru ani nemluvě. Ten phyton3 nám byl čert dlužen. A co se Ti nelíbí na tom co používám já?🤗https://i.postimg.cc/qMb807NV/dream-EPG-Screenshot-1661769021974.png https://i.postimg.cc/ZY3d2cSN/dream-EPG-Screenshot-1661769009385.png Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@peterskJá zůstávám na verzi 6.4 ... zatím mi vyhovuje po všech stránkách. Dlouho jsem měl i verzi 6.1, když už byla 6.3 ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 213 |
![]() |
|
RE: openATV 7.0@milde: Tak to jsi mě špatně pochopil. Já jsem se s OpenATV netrápil proto, že by mi tam něco nefungovalo. Já jsem se trápil proto, že jsem byl zvyklý na OpenPli a VTI. A ve srovnání s nimi jsou v OpenATV nabídky a editace parametrů jinak rozmístěné. Takže najít, kde se dá co nastavit byla fuška. Ale i díky skinu HDGlass už mám všechno ponastavované tak, že se už nepozná, že používám OpenATV. A jsem s ním nadmíru spokojený. Funguje mi vše, co používám. Dokonce i ArchivCzSk, který vlastně skoro nepoužívám. Ale vyzkoušet jsem ho musel. Openpli by bylo fajn, kdyby se tam nemusely řešit moduly CI+. A VTI - podívej se, kdy vyšla poslední verze. Až budeš potřebovat něco nového, pro VTI to určitě nebude.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: openATV 7.0Jenom k novému OpenATV 7.0 (u starších 7.0 cca 3 měsíce to bylo ještě standartně), jedná se o kompletně přepracovanou Image proti OpenATV 6.x, jsou zde jinak řešené systémové aplikace například sotware manager, nebo už není plugin info panel, který je součástí knihoven samotné Image. Je zde už opravený KODI 19.x pro některé přijímače, kdy při spuštění videosouboru se postupně naplňovala RAM a po čase přijímač přestal reagovat, dále se mě líbí možnost přes flash online nahrát Image různách skupin (žluté talčítko). Celkově se zdá přijímač stabilní, vzhledem k nahoře uvedeným paramaterům je opravdu možné, že může být přijímač rychlejší. |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
@mildeAle mne je jedno, čo používaš Ty. Stále sa trápiš s tým HDGlassom. Ale to nie je image, to je len skin. Ale problém je vždy v skin nie je v image. A tvrdíš to, že je problém s OpenATV. Tak to sa mýliš veľmi. A pluginy nefungujú preto, lebo OpenATV 7.x je už phyton3, takže zase problém nie je v OpenATV. Neboj aj VTI bude v phyton3. OpenPli už tiež má verziu. Proste ak by si bol programovací jazyk, tak by si mal iný názor. Phyton3 je vo všetkom "rýchlejší", ľahšie sa v ňom programuje. Od mňa toľko, ešte raz, mne je jedno čo Ty používaš, ale buďme reálny a povedzme fakty, nie dojmy.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@gsmobilV OpenATV 7.1 je už Kodi 20.0T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mildeOprava: ak by si poznal programovací jazykT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: openATV 7.0Jasně, beru vše od vás. Dohadovat se nebudu, to já nemám v povaze. Sat mě jede jak má a jsem spokojený. Ale stejně mě neleze do hlavy proč se chová OpenATV tak blbě, že mě nedá možnost stahování jejich doplňků z aplikace. Díky za všechny rady. @Hugocz ano špatně jsem Tě pochopil.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeAké doplnky z akej aplikácie?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |