![]() |
|
Multistreamy T2-MI na Express AM 8 pozice 14WK jejich příjmu pozitivně otestována sestava přijímače Octagon 8008 a parabola 100 cm Gibertini s konvertorem nejlépe do ohniska, multifokus s mírným vyosením konvertoru pro pozici 14 W při současném příjmu pozice 4W nebo 5W je také možný. Příjem i za špatného počasí. Důležité je pečlivé nastavení, včetně skew konvertoru. EPG se na multireamech vysílá. Standardní sat. transpordéry z družice 14W jsou na přesné nastavení citlivé méně, tyto stanice jsou bez EPG. |
DeNiro
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 453 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
DeNiroSrovnávat životní úroveň USA a Ruska je asi jako srovnávat Jižní Koreu s KLDR, nebo NSR a DDR. Bohužel, naše vlast měla po jaltské konferenci taky smůlu...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@Varos107Řeč byla hlavně o splachovacích záchodech. Ty splachovací záchody v DDR byly zaručeně vyššího standardu než v tehdejším, ČSSR i v ČR dnes. |
DeNiro
![]() |
|
De Niromne sa hlavne paci ako obhajujete neobhajitelne...zo zemepisu som mal vzdy iba 1, dokonca i na VSE Praha som mal z hospodarskej geografie 1, rustinu som studoval dlhe roky aj na VSE, takze rozumiem velmi dobre co tam preberaju na tych vasich kanaloch, naposledy ma zarazilo ze na Rossija 24 davali v spravach ze v Nemecku su demomstracie proti podpore UA , dokonca ukazali aj zabery , zial to bol podvrh, tam totiz ukazali demonstraciu Kurdov s kurdskymi vlajkami a spominana tv stanica to prezentovala ako ze Nemci sa buria a nesuhlasia s podporou UA....co vy nato ? Ja len tolko ze je to cele demagogia.Viete aj Nemci ,Francuzi,Taliani atd vysielaju nielen pre svojich obcanov programy v HD ,tieto programy z 19e a 13e sa daju prijamat aj v RF, tak preco teda na 14w to RF neumozni aj nam ? My by sme chceli videt zivot, kulturu na ruskych HD staniciach a nie sa pozerat na machlanice v SD,ak mozete a mate kontakty napiste to do RF žemy tu v strednej Europe a aj exilanti v EU by si to radi vychutnali v HD kvalite, aj na 14w pozicii na ruskej druzici , ked uz teda EU nedava priestor na 19e resp 13e.Ozaj a este poznamka v HD kvalite myslim ze isiel len Belarus 24 v HD a ruske statne programy iba v SD vzdy,aj pred februarom 2022.Tak budem rad za vase postrehy...dakujemGibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
Registrace: 12/2021 Příspěvků: 434 |
![]() |
|
mtz7601 + Varostak predsa taka obrovska krajina ked nevysiela v HD to svedci o tom ze si na tom nezakladaju, asi aj tak ze dokazu zit aj bez splachovacich zachodov...Ked som bol este za cias Sovietskeho zvazu na sluzobnej ceste tak som tam videl za bieleho dna tolko spitych chlapov na uliciach ze az az, capovali totiz kvas z takej cisterny ako sa u nas vyvaza mocovka na pole,no a chlapi pili,pili az potom spali v trave a tot sa odohralo v jednom z hlavnych miest byvaleho ZSSR...takze takyto dojem a kopa inych veci mi utkveli v pameti.Nieco podobne som chvalabohu nikde na zapade nevidel ....takze tak... Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
@RadooTak to si asi nebol na Oktoberfeste.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@RadooJa som chodieval do Minska a bolo to presne také ako píšeš, tie cisterny s kvasom... a o mestských WC radšej pomlčím. Na spickovom hoteli som mal celú noc zazate svetlo kvôli švábom... ale veď blahobyt. Určite tam majú ako aj v russku prílevy utečencov zo západu. Posledného si pamätám Deana Reeda. Aj toho kdesi v jazere utopila KGB. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Multistreamy T2-MI na Express AM 8 pozice...Alkoholismus je v Rusku dost problém.Na druhou stranu - ruku na srdce: žít v Rusku se za střízliva fakt nedá... Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
Luca Brazzatak Oktoberfest v Mnichove to je udalost roka a ked su tam chlapi pod parou to je par dni do roka, ale kvas v RF resp ZSSR to bolo denno denny proces tovarišč Luca, takze prosim troška sudnosti by iste nezaskodilo...co vy na to ?Ono ma pravdu pan MTZ7601 so svojim tvrdením ze sa tam chlastá kvoli tomu aby sa zabudlo na to ako to tam funguje...proste zo zufalstva ![]() ![]() ![]() Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
RE: Multistreamy T2-MI na Express AM 8 pozice...@ lz405 :A čí ta pohádka teda podle tebe byla když píšeš že byla naše a pak v dalším příspěvku upřesňuješ jen ČSSR. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@RadooNapište Lejnu i Trusu, Fialovi a celému eurohnusu, že umíte rusky a chcete zpět ruské programy a v kvalitě HD. Rusku jsou vaše požadavky víte kde. A mně taky. |
DeNiro
![]() |
|
RE: Multistreamy T2-MI na Express AM 8 pozice...Radoo + mtzMTZ7601 dávám vám palec hore. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: Multistreamy T2-MI na Express AM 8 pozice...@ DeNiro 07.09.2022, 13:42.52 :Když zde píšete něco o jazykové bariéře viz vaše: "Jazyková bariéra směrem západní Evropa je jasná a STŘEDNÍ v VÝchodnÍ také, ruština se téměř nikde neučí.". Mohu vás ubezpečit z vlastní zkušenosti že pro spoustu Čechů z Čech je dokonce jazyková bariéra aj "slovenčina" nebo česky slovenština. Dokonce tito se mají problém domluvit aj na Moravě (hlavně na té východní a aj ve Slezsku). Já jsem taky nikdy neučil například polsky a vždy jsem se tam bez problému domluvil. Dokonce jsem tam vedl aj delší rozhovory z místními. Já mluvil česky, Poláci polsky a vždy úplně bez problému. Ten kdo používá mozek a aspoň trochu ho namáhá tak se dle mě s jakýmkoliv jiným slovanským národem domluví aj bez znalosti místního jazyka. PS: Dále už na vaše další příspěvky v žádném případě nemíním reagovat a to hlavně na ty plné ideologie. |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSVážený pane, můžete si všimnout, že s ideologickými příspěvky tady začali jiní. Já jen reagoval na jejich nechytré řeči. Pokud jste talent na jazyky tam vám můžu jen závidět. Ubezpečuji, že jsou i jiní lidé, kteří takový talent nemají. Zkusil jsem poslouchat polštinu z TV, ale to je pro mne naprostá hrůza. Stejně jako ukrajinština, která zaznívá už dokonce z teretriky. Přeji vše dobré. |
DeNiro
![]() |
|
denirovas pocuvat je ozaj obtiazne,vas tipujem na absolventa VUMLno predviedol ste sa v plnej krase , ked nie su argumenty tak ste skoncil vy ste tu totiz takmer vsetkym dobry ako kabaret ![]() Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
@Moravia CSVy asi nebudete dneska ve formě.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 055 |
![]() |
|
@RadooAbsolvente VŠE Praha s jedničkou ze zeměpisu, sice neví kde je západní střední a východní Evropa, ale všude byl nejmíň dvakrát - svými kecy jste pobavil hlavně vy. K téma příjmu z družice 14W jste nepřispěl ze své strany žádnou smysluplnou informací. |
DeNiro
![]() |
|
niro--deuz to nechajme tak ....kto chce pochopi a kto nechce nechapevas tu je v EU skoda , vy mate naviac ... napriklad na trvaly pobyt pri Bajkale ,tam vam to bude vyhovovat a nemusite v EU trpet. Zdar Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
@RadooNo já jsem vás pochopil, přišel jste sem dělat chytrého. Ptát se jakoby vážně na to i ono a pak ze své výsosti poučovat. To i ti absolventi VUMLu jsou snad na vyšší úrovni. Nemáte-li nic k příjmu z pozice 14W pište prosím do jiného vlákna. |
DeNiro
![]() |
|
RE: Multistreamy T2-MI na Express AM 8 pozice...pre príjem ruských staníc na 14w v T2Mi používam Openbox S3 alebo aj S2 s novšim soft. |
albertone
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: Multistreamy T2-MI na Express AM 8 pozice...K teme, 14W prijimam na Gibke 125 na multifeede.Prijimacie zariadenia: Octagon 8008 a TBS 5590. Chudacik lnbecko je okupovany z lava UK kanalmi (27,5W) a z prava UA kanalmi (4W) :) Inac neviem preco na tom 14W vysielaju iba same satiricko-zabavne kanale. 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
mirnyk temeprijimam 14w na 125cm parabole, s velkou rezervou v zisku pre prijem, vzhladom k programovej skladbe,absencii vysielania v HD ale hlavne k charakteru programov (mimoriadny podiel politiky,propagandy,klamliveho spravodajstva) tato pozicia nie je u mna preferovana . Do buducna by som privital velku zmenu ... Od satiry a tragikomedie k niecomu realnemu. Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
@Radooidu ti aj tie Syrske z 11600V?🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
RE: Multistreamy T2-MI na Express AM 8 pozice...Nejslabší je tp s RT Arabic.DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925
|
rom2005
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 818 |
![]() |
|
rom2005+mirnyna 125cm parabolu mi idu aj syrske programy , tiez tie RT aj Arabic,pokrytie na 14w ma dva luce , na Zapad SK oba idu ,jeden je vsak vykonovo slabsi Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
RE: Multistreamy T2-MI na Express AM 8 pozice...uz som naladil, pozeral som ten sport24, bol tam daky fotbalavg bitrate 1.5Mbits mpeg2, horkotazko sa dalo vobec rospoznat, ze kto vobec skchym hra 🔱3CY🔱
|
mirny
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
![]() |