Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Příjem Viaplay Polska v ČR ?

Je možný příjem Viaplay Polska v ČR bez VPN ?

Díky za info

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE:openkaa

Zkoušel jsem snad vše změnil jsem region na polsko atd.tv byla v továrním nastavení pak jsem to zkoušel ne nejde pravděpodobně samsung store pozná podle ip adresy kde tv je napiš prosím jestli můžeš podrobnější postup a jestli musí být ten telefon taky samsung stažení apk do mobilu problém není ale další postup by potřeboval podrobnější popis.

joe25
Registrace: 8/2019

@openkaa

Na apk Mirror sú aplikácie do Androidu, odkedy LG robí TV s Androidom a Samsung?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@joe25

Předpokládám, že on to myslel, že si to nainstaluješ na mobil a budeš streamovat do telky ... asi nej řešení

Jak je to s tím přehráváním ... je možné u Viaplay pustit zápas později nebo jen v době přenosu (LIVE) ... ???

ivo2001

RE:ivo2001

Zápasy by měli jít přehrát zpětně ale nezkoušel jsem jak příjdu z práce zkusím tam jsou staré přenosy ale netuším jestli všechny co se vysílaly jinak je to jak třeba u netflixu filmy nebo díly serialů se načtou na dobu přerušení.

joe25

@joe25

Mě jde o zpětné shlédnutí do cca do 12 hodin. Nehodlám se dívat na NHL v noci ... zápasy si nahrávám ...

ivo2001

RE:ivo2001

Takže včerejší zápasy premier leaque a bundesligy + další včerejší sporty lze přehrát celé nebo sestřihy taky některé sobotní ze soboty tam vše asi není magazíny PL a bundesligy lze přehrát věechny co byly vysílány starší přenosy asi ne

joe25
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra