![]() |
|
Sdileni je legalni ?Dobry den , chtel bych se zeptat je share card tkzv sdileni , legalni ci ne ?Nemam v tom jasno vcera jsem mluvil s clovekem pres prava a ten se prave timto v minulosti zaobiral a udajne je tohle zcela legalni zalezitost. Tak bych chtel vedet kde je pravda |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Sdileni je legalni ?spolecenstvi vlastniku predplatneho a pravnici nebudou vedet co s tim :) vzhledem k tomu ze primarni cinosti spolku bude spolecne vlastnictvi a nikoliv obchod s cimkoliv, tak uplne nevim jak by nekdo cokoliv obhajoval. uz jen proto, ze ten zakon mluvi o nejakym obchazeni a technickejch prostredcich, ktery ke zde reseny cinosti nejsou potreba.zakazovat neco takovyho je uplne stejna (nevhodné slovo)ina jako zakazovat carsharing protoze pujcovna aut dela to samy a draz :))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsNa čom fičíš?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@bublajssoudce v duchodovem veku se dvemi duchodkynemi jako prisedici, ktere nerozumi ani nemuzou rozumet 99% pripadu, te z toho velice rychle vyleci |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Sdileni je legalni ?myslíte keby to ticho nepodporoval prevádzkovateľ žeby to bolo možné? dnes má na to technické možnosti aby to zamedzil, no stratil by kopu klientov tak to robí postupne odpája staršie systémy a nakoniec ostane len virtuálna karta v ofic |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
@petersksdileni je kabelova televize na zivnostensky list ?![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Čítaj pozornejšie. Ale asi pre Teba je to ťažké, chápem.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
RE: Sdileni je legalni ?No ja se jenom pozastavuju nad tím proč by nemohl legálně fungovat provider, který by distribuoval obraz a zvuk ze satelitu ale ověření předplatného by probíhalo po internetu. Technicky by to fungovalo stejně jako současné sdílení, akorát by měl provider vyřešené všechny právní náležitosti (daně, práva k šíření programů, ohlašovací povinnost...) Ušetřilo by se tak za výrobu a distribuci karet a modulů. Ale na druhou stranu by to přineslo geoblokaci, takže ve výsledku by to bylo nepoužitelné, stejně jako IPTV a VoDNelegální totiž není sdílení karet jako takové, ale pouze jeho používání k nelegálnímu šíření programů T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
RE: Sdileni je legalni ?nelegalni je predevsim to placene sdileni. pokud to budes sdilet zadarmo tak ti nikdo nic nemuze. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Sdileni je legalni ?JanM napsal: "Spíše bych řekl že díky sdílení operátoři zavádí vyšší zabezpečení které ale spíše opruzuje řádné zákazníky. Právě sdílení je důvodem proč skončily UNI čtečky a jsou nutné CI+ moduly, případně povinné certifikovaný boxy...."Tak tak. Resp UNI čtečky ještě neskončily takže se ještě držím se svou ICE kartou a řádně platím Skylinku. Jakmile mi do toho ale hrábnou a já ztratím možnost nahrávání přes FBC tunery tak jim sice nechca ale přece jen budu muset zamávat a utýct k DVB-T (o nelegálním řešení nepřemýšlím - říct že "Skylink" mě donutil krást není etické). |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
@JantarsTaky mi stále jede karta Fransat Viaccess PC6 pod Oscamem, samozřejmě řádně koupená. Nicméně trend je jasný. Skylink už ICE karty nevyrábí a neprodává, drží je už jenom jako relikvii z minulosti kvůli zpětné kompatibilitě. Stejně tak Fransat v Oscamu jede pouze neoficiálně, nejde přes Oscam třeba natáhnout nové zápisy a nejdou některé programy. Proto tu mám ještě certifikovaný box, který zapnu 1 za rok abych prodloužil zápisyT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
RE: Sdileni je legalni ?No jo, tak to je průšvih ....... to abych si už radši obstaral DVB-T2 kartu pro své VU+ do zásoby :-(.Teoreticky mě stačí jen ČTčka, nova a prima. Budu si muset nahodit pozemák abych zjistil jak moc je ta nova a prima na 4K 75" ošklivá :-(. |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |