Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

bluetooth sluchadla do uši (odporučiť)

Viete odporučiť kvalitne bluetooth sluchadla do uši ?
dobrý zvuk ,nenapadne, nevypadavaju....

Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,

Stabo
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

@Stabo

Mám zmíněné Intezze Cliq a Sony WF-1000M4 a oboje naprostá zvuková špička při dane ceně.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

@Stabo

Nechápu toto"Teraz som si uvedomil ze tie Sony potrebuju do mobila stiahnut appku . Hmm tak to by som asi tazko rozchodil v VU DUO 4K,"?

Petor58
Registrace: 11/2021

@PETOR58

Comu nechapes? VU DUO 4K ma bluetooth a obcas vecer to pocuvam ked mamzelka vrfoce aby som stisil telku ale rovnako aj radio. Pokial je potreba nejaku Appku tak tazko povedat ci Sony myslelo aj na taketo zariadenia. Ale to moze byt aj u TV s BT

Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,

Stabo

RE: bluetooth sluchadla do uši (odporučiť)

Aby si rozchodil sluchatka netreba ti ziadnu apku instalovat.
Mam ju v mobile ale nepouzivam.
Mam ich napojene na multimed. skatulu nokia

Kenaj
Registrace: 11/2008

Sony WF-1000M4 .Tak mam v tom uplne nejasno , ved tu pišete ze tie Sony to pozaduju.

Stabo

@Stabo

Já mám dvoje bluetooth sluchátka Sony. Jedny špunty a druhé náhlavní. Když se chci připojit k zařízení, které podporuje bluetooth, tak se připojím bez problému i bez nějaké aplikace, co Ty píšeš pořád dokola.

Petor58

@Stabo

To si prvý písal Ty "Teraz som si uvedomil ze tie Sony potrebuju do mobila stiahnut appku . Hmm tak to by som asi tazko rozchodil v VU DUO 4K,
Inak dik za postrehy ,uz si nejak postupne davam do hromady co ano a co nie" neviem kde si to tu čítal, nikto Ti o tom nepísal. Ináč mám Sony náhlavné a žiadnu appku netreba na pripojenie.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Pravda , prepacte cital som recenzie na mall.sk co si to uz zakupili
Citujem:
Nevie sa spárovať s notebookom, len s mobilom cez aplikáciu, ktorú najprv treba stiahnuť do mobilu.

Stabo

Ja osobne mám JBL Tune 230 NC. Výborne sedia v ušiach, dobre vyzerajú, výborne hrajú a majú aj dobrú výdrž. Nie sú úplne najlacnejšie, ale cena zodpovedá kvalite.

LuboTS
Registrace: 5/2006

@starter12

Sluchátka za 11 euro to je určite pecka!!! Ale akurát tak pre hluchých.

masto
Registrace: 9/2006

abych nezakládal

nové téma,nemá někdo zkušenosti,případně kde koupit sluchátka s FM přenosem,jedny mám už léta,ale stav už se blíží elektroodpadu,díky

pierrepetr

@pierrepetr

Možná tady něco by se dalo vybrat. Moc jsem to neprohlížel.

https://www.google.com/search?q=sluchatka+s+radiem&oq=sluchatka+s+radiem&aqs=chrome..69i57j0i22i30l5.25092j0j7&client=ms-android-samsung-ga-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Petor58

Roky počúvam Radio Beat v sluchátkach. Jednoducho mobil vo vrecku, apka rádia Beat v mobile a všetko funguje ako má byť.A nepotrebuješ to komplikovať s FM rádiom v sluchátkach.

masto
Registrace: 9/2006

@masto

Nepoznas, nevies ale zato taras "mudrosti". :)))

starter12
Registrace: 1/2022

kluci

díky,asi si nerozumíme,já nechci rádio ve sluchátkách,chci sluchátka s přenosem audio pomocí FM do sluchátek

pierrepetr

@pierrepetr

To myslíš jako Radiofrekvenční sluchátka, která mají větší dosah než bluetooth sluchadla? Nebo ještě něco jiného.

Petor58

@Petor58

jak píšeš s přenosem FM analog,něco jsem už našel,spíš jsem chtěl nějaké zkušenosti ostatních majitelů,ono dnes pouštět analogovou gramodesku přes BT,to jsem si mohl koupit rovnou cédečko a ne původní desky z 80ś

pierrepetr

@pierrepetr

Já to mám klasicky z komponentů. Gramofon, digitální grafický analyzér s ekvalizérem Technics pak do receiveru Technics. (tenkrát byly ještě na úrovni) A tam velká uzavřená náhlavní sluchátka přes kabel jack 6.3. A hraje to dobře. Tak jako deska. S tím po bytu nechodím. Akorát už mě pomalu začíná zlobit gramofon a taky už sluch. Škoda. Ten se koupit nedá.😐 Tak už to není ono.😤

Petor58

@Petor58

tak kabelově není problém,bezdrátový už se rozpadají,tak hledám náhradu

pierrepetr

Galaxy Buds2 Pro

Nemožem najsť info či je možne použivať aj len sluchadlo Galaxy Buds2 Pro
Nemate niekto skusenosti?

Stabo

@Stabo

15 dnů špekuluješ a nevíš co vlastně chceš. Já jsem nepochopil otázku "je možne použivať aj len sluchadlo Galaxy Buds2 Pro". Jako jedno sluchátko do levého nebo pravého ucha?😂

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

možná je na druhý hluchej

pierrepetr

milde

milde- Prosim diskutujte inde

Stabo

@Stabo

Ale vážně. Radili ti a ty nic. Nabídl jsi sluchátka Galaxy jako novinku a já našel toto.
Na tyto sluchátka Galaxy Buds2 Pro, jsou skvělou alternativou z hlediska kvality zvuku i ANC sluchátka Sony WF-1000XM4, která umí automaticky měnit nastavení ANC podle místa, se uživatel nachází. Záleží kde a na co je budeš používat. Jestli doma v křesle, venku na kole nebo v hromadné dopravě. A také je hlavní věc kvalitní vstupní signál do sluchátek já osobně bych bral pro sebe ty sluchátka Sony WF-1000XM4

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Samsung Buds2 pro

Ano Sony WF-1000XM4 su best na youtube zvuk a vydrž baterie ale jednu nevyhodu že sú dost macaté, Chcem ich použivať v praci a cestu do prace
Preto som hladal niečo nenapadne ako Samsung Buds2 pro. a otazka či možem len jedno
Keby som ich chcel len doma a vonku tak niet na či váhať Sony WF-1000XM4
Nech už je akokolvek v sobotu idem do Datartu a nejake určite zoberiem

Stabo
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra