![]() |
|
Skylink programy s VZ na Irdeto ICEZdar, už se někde určitě řešilo, ale nenašel jsem pořádné info. Je nějaká šance rozchodit kanály Skylinku, s vyšším zabezpečením -- nova lady, prima star, prima show a prima krimi HD na Enigma2 v uničtečce s kartou Irdeto ICE? Hospodské hypotézy říkají že ano, ale zajímá mě, jestli to takto někdo fakt zprovoznil a nebo viděl, že to oprvadu funguje. A jestli jo, tak s jakým softcamem.Nechci utrácet zbytečně našim důchodcům za nový modul jenom kvůli prima krimi HD. Dík |
riccardo
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 111 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@Moravia CSNevím co chceš v dnešní době streamovacích služeb z televize nahrávat a uchovávat rok na disku. Taky jsem odsuzoval IPTV když mám satelit. Ale přikoupil jsem si ještě Sledování tv na doplnění některých programů, které Skylink nemá. Jsem spokojený. Obraz se vyrovná satelitu, zpětné přehrávání na 7 dnů mě vyhovuje. Pak je tam možnost si i pořady nahrávat pro delší uchování než 7 dnů. A po shlédnutí smazat. Používám v tv, mobilu i v tabletu, když polehavám v nemocnici.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink programy s VZ na Irdeto ICEJe pravda, že novinky jsou na streamovacích službách dostupné za rozumné ceny. Nikdo nemusí platit pořád. Předplatíš na měsíc, dva. Zkoukneš, co se ti líbí a zrušíš to. Zaplatíš jiný. Nebo žádný.Problém je spíše u starších filmů a seriálů, pokud je máte rádi. Některé věci jsou velmi těžko k sehnání. Hlavně okrajové věci, věci méně oblíbené atd... Tam je lepší mít možnost nahrávání. Já byl také dlouho zastáncem možnosti neomezeného nahrávání a modul u mě nepřipadal v úvahu. Dneska už je mi to prakticky jedno. Mám modul single s kartou a nahrávám minimálně. Takže mi to stačí. Sháněl jsem např. některé filmy s Hugo Haasem, Oldřichem Novým. Naposledy tuším Švejka z roku 1931. Ten z roku 1928 (němý) je všude. Ten novější, už se zvukem, jsem nemohl dlouho nikde sehnat. Měl jsem problém třeba sehnat některé filmy s Funesem v Češtině nebo aspoň s titulky. Někdy to trvá dost dlouho, než se to někde objeví. Nebo třeba některé dokumentární seriály. Mají třeba 10 sezón a i když byly v češtině odvysílány, tak na streamu třeba poslední 4 chybí. Nakonec jsem musel nahrávat z televize. To, co se mi líbí a není to na streamovacích platformách běžně dostupné, mám na NASu a přehrávám před DreamPlex. To ostatní se dá najít kdekoliv, třeba i na YouTube. Plus si občas předplatím HBO nebo Netflix. A stačí mi to na měsíc nebo dva. Ono tam toho zase tolik nového nepřibývá. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
@OrHoroPravda co není na Netflix nebo HBO Max v CZ tak zkouším lovit na SC nebo SCC. Je tam i hodně filmů v CZ. Ten Švejk z roku 1931 tam bohužel není. Možnost nahrávání taky mám, ale v poslední době moc nevyužívám.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@Moravia CSno modul me nijak neomezuje. a co chces jeste v dnesni dobe nahravat ?! |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |