![]() |
|
Amtiksat a joj24 cez m3u stream - VU+Čaute, mám VU+ uno 4k se, mám tam nahodené viaceré iptv streamy medzi satelitnými programami. Viete poradiť ako nahodím joj24 z antiktv aplikácie, resp. kde vygenerujem m3u stream joj24 pre VU+ uno 4k se? |
peter99829
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 32 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
@mildeAktivuj si soukromé zprávy,pořešíme to přes ně.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 057 |
![]() |
|
@mildeA kde sa prihlasuješ, do akého zariadenia? Na PC si sa už prihlásil do moje antiktv cz? Či tam Ti uvádza len mobil?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@mildeInáč nechcem Ťa strašiť, ale mal by si tam zavolať do anti cz nech Ti oni pozrú, aké zariadenia tam máš vo svojom konte. Pre istotu, aby si nebol prekvapený![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@lz405 @peterskChlapi díky za ochotu. Ten Antik už neřešte. Ke Skylinku jsem si po otestování různých IPTV/OTT poskytovatelů přidal střední balíček Sledování tv plus balíček dokumenty. Celkem za 500 Kč. Pouze o + 200 Kč než Antik. Obraz super a zpětné přehrávání u všech programů. Ne jako u Antik jen na pár programech. Userbouguets do E2 u nich funguje bez problému. Jinak PM mě zapnout nejde, když jsem ho jednou vypnul při častých dotazech některých nicků. Zařízení v Antik jsem přihlašoval jen jeden mobil, tablet a satelit. A to na třech účtech. Pro sychr mě ještě na ústředí Antiku čistili účty zařízení na nulu. A že by se mě chtělo dávat nové image kvůli Antik, to vůbec😀. Tak že asi tak. Ať se vám daří👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Amtiksat a joj24 cez m3u stream - VU+Nechcem zakladat novu temu, tak sa opytam tu.Niekedy davno som sa na stranke Antiku registroval a mal som tam po registracii pristup k nejakym tv bez poplatku prevazne regionalnym+estevečka a este nieco. Teraz, po dlhej dobe som sa opät prihlasil ale nikde ich uz nemozem najst, jedine, ze si nejaky balicek predplatim. Mozte mi to overit, ci je to tak? |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
@Tryskac11Základní balíček je zdarma na neomezenou dobu a Antik tv sk obsahuje 15 programů grátis.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeAno, bol to asi zaklad ale teraz krd sa prihlasim, tak tam kde je ten televizor mi neponuka nic, nechapem. |
Tryskac11
![]() |
|
@mildeNo myslim ze Sledovani.tv nedosahuje kvalitu obrazu ani polovicu oproti Telly.cz...Mam od nich full balicek asi rok a kvalitou obrazu som nic lepsie na IPTV trhu nevidel.Snad im to vydrzi dlhu dobu.Podporu najdes ako v Archiv CzSk Premium,tak aj klasicku Archiv CZSK od skyjet. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@Tryskac11To je divný. Já tam mám toto.V sekci MOJA TELEVÍZIA Vaše predplatené balíky 1.Antik TV Mini balík 25.03.2022 - 25.04.2022 Nedostupný 2.Vstupný balík 25.02.2022 - Neobmedzene Neobmedzene 3.Antik TV Mini balík 25.02.2022 - 25.03.2022 Nedostupný Jsi přihlášený na svém účtu? Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeSamozrejme, ze som na svojom ucte.Pisal som to v prvom prispevku,ze ja nemam predplatene nic... |
Tryskac11
![]() |
|
@mercedes77Nechci sem dohadovat o kvalitě obrazu mezi Telly a Sledování tv, kterou mám na stálo. Určitě tam není mezi nimi poloviční rozdíl kvality obrazu, jak píšeš. Zrovna mám na zkoušku Telly, T mobile GO a Lepší tv. Tak porovnávám. Zjistil jsem, že Sledování tv je obrazově srovnatelná s kvalitou Telly. A ještě má na víc Sport 1 2, History HD a další programy, které sleduji. Podporu má také v obou Archivech a dá se vygenerovat userbouguets do settingu E2. Húře je na tom Antik tv. T mobile GO a Lepší tv. Všechny mám momentálně k dispozici doma na testy. Tak že si ponechám Sledování tv (dobré uživatelské prostředí), Skylink satelit motor, apk Eurosport. Prozatím ještě Netflix a HBO MAX než je omezí. Pochopitelně Archivy cz/sk SC a SCC.🤓Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Tryskac11Tak se znovu zaregistruj pod jinou registraci na této stránce https://antiktv.sk/sk/ , nebo zvol zapomenuté heslo. A pak zvol balíček zdarma, nebo jinÿ. Já mám 3 registrace. 2 v cz a 1 sk.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeA ten balicek zdarma vidis kde? Mne takuto moznost neponuka nikde.![]() |
Tryskac11
![]() |
|
@Tryskac11Jako kde objednat?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTen zdarma |
Tryskac11
![]() |
|
@Tryskac11Zde na této stránce. Antik vstupný zdarma.https://antiktv.sk/sk/ Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeSuper, to je ono. Dik![]() |
Tryskac11
![]() |
|
@Tryskac11A tady je český zdarmahttps://antiktv.cz/cs Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |