Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Antik Sat

Amtiksat a joj24 cez m3u stream - VU+

Čaute, mám VU+ uno 4k se, mám tam nahodené viaceré iptv streamy medzi satelitnými programami. Viete poradiť ako nahodím joj24 z antiktv aplikácie, resp. kde vygenerujem m3u stream joj24 pre VU+ uno 4k se?

peter99829
Registrace: 6/2022
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

@milde

Aktivuj si soukromé zprávy,pořešíme to přes ně.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

@milde

A kde sa prihlasuješ, do akého zariadenia? Na PC si sa už prihlásil do moje antiktv cz? Či tam Ti uvádza len mobil?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@milde

Ináč nechcem Ťa strašiť, ale mal by si tam zavolať do anti cz nech Ti oni pozrú, aké zariadenia tam máš vo svojom konte. Pre istotu, aby si nebol prekvapený :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@lz405 @petersk

Chlapi díky za ochotu. Ten Antik už neřešte. Ke Skylinku jsem si po otestování různých IPTV/OTT poskytovatelů přidal střední balíček Sledování tv plus balíček dokumenty. Celkem za 500 Kč. Pouze o + 200 Kč než Antik. Obraz super a zpětné přehrávání u všech programů. Ne jako u Antik jen na pár programech. Userbouguets do E2 u nich funguje bez problému. Jinak PM mě zapnout nejde, když jsem ho jednou vypnul při častých dotazech některých nicků. Zařízení v Antik jsem přihlašoval jen jeden mobil, tablet a satelit. A to na třech účtech. Pro sychr mě ještě na ústředí Antiku čistili účty zařízení na nulu. A že by se mě chtělo dávat nové image kvůli Antik, to vůbec😀. Tak že asi tak. Ať se vám daří👍

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: Amtiksat a joj24 cez m3u stream - VU+

Nechcem zakladat novu temu, tak sa opytam tu.
Niekedy davno som sa na stranke Antiku registroval a mal som tam po registracii pristup k nejakym tv bez poplatku prevazne regionalnym+estevečka a este nieco.
Teraz, po dlhej dobe som sa opät prihlasil ale nikde ich uz nemozem najst, jedine, ze si nejaky balicek predplatim.
Mozte mi to overit, ci je to tak?

Tryskac11
Registrace: 5/2009

@Tryskac11

Základní balíček je zdarma na neomezenou dobu a Antik tv sk obsahuje 15 programů grátis.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

Ano, bol to asi zaklad ale teraz krd sa prihlasim, tak tam kde je ten televizor mi neponuka nic, nechapem.

Tryskac11

@milde

No myslim ze Sledovani.tv nedosahuje kvalitu obrazu ani polovicu oproti Telly.cz...Mam od nich full balicek asi rok a kvalitou obrazu som nic lepsie na IPTV trhu nevidel.Snad im to vydrzi dlhu dobu.Podporu najdes ako v Archiv CzSk Premium,tak aj klasicku Archiv CZSK od skyjet.

mercedes77
Registrace: 1/2006

@Tryskac11

To je divný. Já tam mám toto.
V sekci MOJA TELEVÍZIA
Vaše predplatené balíky
1.Antik TV Mini balík 25.03.2022 - 25.04.2022 Nedostupný
2.Vstupný balík 25.02.2022 - Neobmedzene Neobmedzene
3.Antik TV Mini balík 25.02.2022 - 25.03.2022 Nedostupný

Jsi přihlášený na svém účtu?

milde

@milde

Samozrejme, ze som na svojom ucte.
Pisal som to v prvom prispevku,ze ja nemam predplatene nic...

Tryskac11

@mercedes77

Nechci sem dohadovat o kvalitě obrazu mezi Telly a Sledování tv, kterou mám na stálo. Určitě tam není mezi nimi poloviční rozdíl kvality obrazu, jak píšeš. Zrovna mám na zkoušku Telly, T mobile GO a Lepší tv. Tak porovnávám. Zjistil jsem, že Sledování tv je obrazově srovnatelná s kvalitou Telly. A ještě má na víc Sport 1 2, History HD a další programy, které sleduji. Podporu má také v obou Archivech a dá se vygenerovat userbouguets do settingu E2. Húře je na tom Antik tv. T mobile GO a Lepší tv. Všechny mám momentálně k dispozici doma na testy. Tak že si ponechám Sledování tv (dobré uživatelské prostředí), Skylink satelit motor, apk Eurosport. Prozatím ještě Netflix a HBO MAX než je omezí. Pochopitelně Archivy cz/sk SC a SCC.🤓

milde

@Tryskac11

Tak se znovu zaregistruj pod jinou registraci na této stránce https://antiktv.sk/sk/ , nebo zvol zapomenuté heslo. A pak zvol balíček zdarma, nebo jinÿ. Já mám 3 registrace. 2 v cz a 1 sk.

milde

@milde

A ten balicek zdarma vidis kde? Mne takuto moznost neponuka nikde. :((

Tryskac11

@Tryskac11

Jako kde objednat?

milde

@milde

Ten zdarma

Tryskac11

@Tryskac11

Zde na této stránce. Antik vstupný zdarma.
https://antiktv.sk/sk/

milde

@milde

Super, to je ono. Dik R^

Tryskac11

@Tryskac11

A tady je český zdarma
https://antiktv.cz/cs

milde
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra