![]() |
|
SAT box na 2 kartyAhoj, prosím doporučte někdo satelitní přijímač na 2 karty Skylink s androidem.Děkuji |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyAk sa niekdo budete trapit s rtvs kartou v PCSC citacke, tak nepojde. Karty ktore idu len na 6 MHz neinicializuje. mne su zname zatial len dve RTVS 0668 a uz neexistujuci orange 0609. Vsetky verzie skylink 0624 co som mal po ruke idu bez problemu. |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: SAT box na 2 karty0624 ma na PCSC odozvu okolo 100ms, trosku horsiu oproti internej citacke na dm800hd se. Ale na argolis triple reader je to dokonca az 160ms. |
noha
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartynajvecsia vyhoda PCSC citaciek je ze sa valaju “skoro vsade“![]() ![]() |
noha
![]() |
|
@Tomik535Dôvod? Čo si myslíš, že ako fungujú oscam servery /shárik/. Myslíš, že kupujú drahé smargo čítačky![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 691 |
![]() |
|
@mildeTak Ty to nebudeš, lebo sice všetko vieš, ale sám niečo nie si schopný nič nastaviť.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskTu tvoji upřímnou reakci na mě nemíním komentovat. Já se v popisu pod nickem nechlubím jako ty, co mám doma. To sleduješ každého na co se kouká.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeNo ja o tom ani nikomu nepíšem, čo mám doma. Hlavne Tebe nie, lebo to by si nepochopil. To Ty tu spamuješ, a už si zato bol aj na Blackliste, že čo máš. A prečo si cítil nutkanie prispieť v tomto vlákne ak sa v tom nevyznáš?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@milde"To sleduješ každého na co se kouká." nesledujem, ale nedá sa to nesledovať, kedže do každého vlákna napíšeš, čo Ty sleduješ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNo nic to jsem tady asi jediný kdo píše do sat fora co sleduje v tv.😐Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildePrečo si to myslíš. My tu všetci máme satelitný príjem, nie len Ty.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyCo se tady člověk po těch letech nedoví? @Kasr - Za mě![]() ![]() |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 917 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |